Krantenkoppen

IN BEELD – Sieneke & Frans Bauer sloten de Vlaamse theatertournee ’n Avond Met Jou’ af in Kursaal Oostende

Zondagavond sloten Frans Bauer & Sieneke de Vlaamse theatertournee ’n Avond Met Jou’ af in Kursaal Oostende in een organisatie van Concertevents. Op zaterdag 23 december sluiten ze de Nederlandse tournee af in Utrecht. In de voorbije 12 maanden deden ze samen méér dan 100 theatershows.

De show in Kursaal Oostende was er één met duetten, gezongen door beiden, maar ook met liedjes die zowel Frans als Sieneke apart zongen. Bekende songs van Frans, afgewisseld met bekende songs van Sieneke, én dan ook nog eens nieuwe liedjes erbij. De laatste show op Vlaamse bodem was méér dan succesvol, met dank ook aan zo’n enthousiast publiek. Frans en Sieneke verlieten dan ook met een méér dan dankbaar gevoel Vlaanderen. Afspraak in 2024 voor terug hun eigen solo-carrière! (PADI – foto’s OBI)

The post IN BEELD – Sieneke & Frans Bauer sloten de Vlaamse theatertournee ’n Avond Met Jou’ af in Kursaal Oostende is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Trump verliest presidentiële immuniteit in zaak Capitoolbestorming
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Trump verliest presidentiële immuniteit in zaak Capitoolbestorming

Het Amerikaanse Hof van Beroep heeft besloten dat Donald Trump geen presidentiële immuniteit heeft in de rechtszaak rond de bestorming van het Capitool. Dat betekent dat de oud-president ook mag worden aangeklaagd door individuele burgers die hem verantwoordelijk willen houden voor het geweld van zijn aanhangers op 6 januari 2021.

Lees meer »
Gouverneur houdt twee infosessies over de wateroverlast voor de getroffen bevolking van het IJzerbekken en van de vallei van de Heulebeek
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Gouverneur houdt twee infosessies over de wateroverlast voor de getroffen bevolking van het IJzerbekken en van de vallei van de Heulebeek

Om de bewoners die getroffen zijn door de wateroverlast in het Ijzerbekken en in de vallei van de Heulebeek te informeren, houdt de gouverneur twee infosessie. Hij neemt dit initiatief samen met de burgemeesters van de betrokken gemeentebesturen.
The post Gouverneur houdt twee infosessies over de wateroverlast voor de getroffen bevolking van het IJzerbekken en van de vallei van de

Lees meer »
INTERVIEW. Thomas Vermaelen mist de Duivels maar bouwt bij nationale jeugd aan trainerscarrière: “Ooit in de Premier League? Waarom niet”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. Thomas Vermaelen mist de Duivels maar bouwt bij nationale jeugd aan trainerscarrière: “Ooit in de Premier League? Waarom niet”

Terwijl de ‘Nieuwe Lichting’ zich opmaakt voor de loting van het EK, bouwt hij gestaag aan zijn trainerscarrière. Voormalig Rode Duivel Thomas Vermaelen (38), in een gesprek met onze chef voetbal, over Leven & Werk & Vrienden. “Als ik Jan Vertonghen één advies zou mogen geven: ‘Blijf zo lang mogelijk voetballen.’ Hoe moeilijk het soms ook is met die pijntjes.”

Lees meer »
Verdiensten van afscheidnemend ceo Vincent Mannaert kunnen niet overschat worden: “Verhaeghe bracht met Mannaert de economie binnen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Verdiensten van afscheidnemend ceo Vincent Mannaert kunnen niet overschat worden: “Verhaeghe bracht met Mannaert de economie binnen”

Algemeen manager Vincent Mannaert vertrekt eind dit seizoen na twaalf jaar bij Club Brugge. “Mannaert maakte van Club Brugge een echte business”, zegt sporteconoom Trudo Dejonghe. “Hij is de grondlegger van de moderne businessvoering in het professionele voetbal in België.” En zijn ex-coach Francky Dury over zijn sportieve verdiensten: “Ik zie het totaalplaatje en daar geef ik hem bijna 10

Lees meer »
3D Real Estate wil van Sint-Niklaaskerk twee handelspanden en 24 appartementen maken
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

3D Real Estate wil van Sint-Niklaaskerk twee handelspanden en 24 appartementen maken

Projectontwikkelaar 3D Real Estate heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor het renoveren en herbestemmen van de Sint-Niklaaskerk naar 2 commerciële ruimtes en 24 appartementen. Op de gemeenteraad van maandag stemde Groen tegen de zaak der wegen uit onvrede met de plannen voor de kerk.
The post 3D Real Estate wil van Sint-Niklaaskerk twee handelspanden en 24 appartementen maken appeared first on

Lees meer »
Wellicht ruim 80 getuigen op proces over moord op Jill Himpe
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wellicht ruim 80 getuigen op proces over moord op Jill Himpe

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) worden eind februari 2024 wellicht meer dan 80 getuigen gehoord. De Kortrijkzaan staat terecht voor de moord op zijn ex-partner Jill Himpe (36). Het slachtoffer werd op 5 november 2019 in Aalbeke de keel overgesneden.
The post Wellicht ruim 80 getuigen op proces over moord op Jill Himpe appeared first on KW.be.

Lees meer »
TERUGLEZEN ISRAËL. Hamas vraagt België missie naar Gazastrook te organiseren – Israëlisch leger vecht in zuiden van Gaza
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

TERUGLEZEN ISRAËL. Hamas vraagt België missie naar Gazastrook te organiseren – Israëlisch leger vecht in zuiden van Gaza

Hamas wil dat België en Spanje een internationale missie naar de Gazastrook organiseren, zodat de hele wereld kan zien wat daar gebeurt. Beide landen hebben veel kritiek op het hoge aantal Palestijnse burgerslachtoffers dat het Israëlische leger maakt. De Israëlische strijdkrachten zijn ondertussen ook het zuiden van de Gazastrook binnengevallen. Lees hier de ontwikkelingen van maandag 4 december terug.

Lees meer »