Krantenkoppen

IN BEELD – ‘Vrijdagshow’ met allerlaatste optreden van Fabrizio Zeva in PC Den Ommeganck in Dadizele

Tijdens de ‘Vrijdagshow’ in PC Den Ommeganck in Dadizele was het de laatste keer dat Fabrizio Zeva op het podium stond. Nouja, toch voor enkele maanden, want de zanger moet een zware operatie ondergaan en zal dus meerdere weken niet kunnen optreden.

De avond begon met een modeshow van Ellip-Sis Damesmode. Daarna trad Axel Lane op, gevolgd door de Nederlandse artiest Alwin. Ook Gio Vano was van de partij. Fabrizio Zeva zong als laatste song ‘Ik Hou Van Jou’. Het was een heel emotioneel moment. Organisator Roan deelde mee aan het publiek dat Fabrizio een heel zware ingreep moet ondergaan. Als steun waren heel wat fans afgezakt om hem aan te moedigen. De avond werd afgesloten met een optreden van Herbert. Geniet van onze fotomap. (PADI – foto’s Paulette)

The post IN BEELD – ‘Vrijdagshow’ met allerlaatste optreden van Fabrizio Zeva in PC Den Ommeganck in Dadizele is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Leiedal heeft plannen klaar voor kmo-zone Zwevegem-Knokke: Ruimte voor lokale ondernemingen, groen en water
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Leiedal heeft plannen klaar voor kmo-zone Zwevegem-Knokke: Ruimte voor lokale ondernemingen, groen en water

In het voorjaar van 2019 raakte bekend dat Leiedal en de gemeente Zwevegem de site van de steenbakkerij Demeestere-Hanssens wilden omvormen tot een kmo-zone. Na ruim vier jaar werden de plannen nu toegelicht aan de omwonenden.
The post Leiedal heeft plannen klaar voor kmo-zone Zwevegem-Knokke: Ruimte voor lokale ondernemingen, groen en water appeared first on KW.be.

Lees meer »
Dirk Specenier is algemeen directeur bij Knack Volley: “Een wonder dat we op kop staan”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dirk Specenier is algemeen directeur bij Knack Volley: “Een wonder dat we op kop staan”

De Knack-kern moet zich in een energievretende carrousel van negen wedstrijden in amper 34 dagen sterk houden om alle opties voor het verdere seizoen in de drie competities open te houden. Algemeen directeur Dirk Specenier evalueert én blikt even vooruit naar 23 december. Dan staat de terugwedstrijd Knack Roeselare – Lindemans Aalst in de halve finale van de bekercompetitie op

Lees meer »
Sociaal project Stappie afgeblazen wegens monsterboete leegstand
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sociaal project Stappie afgeblazen wegens monsterboete leegstand

Ook Stappie, een centrum voor ontwikkelings- en gehoorstoornissen bij kinderen, kreeg een boete van 112.000 euro voor leegstand en verwaarlozing. Ze zijn één van de 19 personen, bedrijven en organisaties die zo’n hoge boete kregen van het stadsbestuur. Een aanpalend pand dat ze kochten met het oog op uitbreiding, mag niet gesloopt worden. De organisatie betaalde de boete en hoopt

Lees meer »
Zwevegemse handelaars halen opgelucht adem nu eerste deel wegenwerken afgerond zijn: “Blij dat we weer vlot bereikbaar zijn”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Zwevegemse handelaars halen opgelucht adem nu eerste deel wegenwerken afgerond zijn: “Blij dat we weer vlot bereikbaar zijn”

De wegeniswerken in de Avelgemstraat zijn afgerond. Daarmee komt een eind aan de belangrijkste wegenwerken van deze legislatuur in Zwevegem, waarbij het eerste deel van de Kortrijkstraat werd aangepakt. Handelaars halen opgelucht adem. “Ik heb op sommige dagen echt gesloten omdat mensen afhaakten. Blij dat we weer vlot bereikbaar zijn”, klinkt het.
The post Zwevegemse handelaars halen opgelucht adem nu

Lees meer »
Poetin stuurt kannibalen naar het front
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Poetin stuurt kannibalen naar het front

Minstens twee veroordeelde kannibalen hebben zich onlangs bij het Russische leger gevoegd in de strijd tegen Oekraïne. De twee zouden weer op vrije voeten zijn na een presidentieel pardon door Vladimir Poetin. Dat hebben verschillende Russische media gemeld.

Lees meer »
Luchtalarm kost Oekraïense economie maandelijks 150 miljoen euro
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Luchtalarm kost Oekraïense economie maandelijks 150 miljoen euro

De voortdurende luchtalarmen vanwege de dreiging van een Russische raketaanval in Oekraïne zijn niet alleen vervelend, maar ook duur. Elke dag van gedwongen stilstand als gevolg van luchtalarmen kost de Oekraïense begroting drie miljard hryvnia (ongeveer 76 miljoen euro) aan belastinginkomsten. Dat berekende het hoofd van de belastingcommissie in het parlement, Danylo Hetmantsev.

Lees meer »
Tristan Bruynsteen verdwijnt tijdelijk uit gemeenteraad in Langemark-Poelkapelle
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tristan Bruynsteen verdwijnt tijdelijk uit gemeenteraad in Langemark-Poelkapelle

Nu hij werkt in Brussel heeft Tristan Bruynsteen (23) het moeilijk om zijn mandaat in de gemeenteraad van Langemark-Poelkapelle te blijven volhouden. De Langemarkenaar zet tijdelijk een stapje opzij. Sabine Joye (N-VA) zal in die periode zijn zitje in de gemeenteraad warm houden.
The post Tristan Bruynsteen verdwijnt tijdelijk uit gemeenteraad in Langemark-Poelkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »
Visma-Lease a Bike definitief nieuwe naam van ploeg Wout van Aert
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Visma-Lease a Bike definitief nieuwe naam van ploeg Wout van Aert

De nieuwe naam van wielerploeg Jumbo-Visma wordt definitief Visma-Lease a Bike. De tweede naamgever komt zoals eerder al bekend was uit de stal van het Nederlandse bedrijf PON dat al sponsor van het team is. Dat maakt de ploeg van Wout van Aert, Tiesj Benoot en Tosh Van der Sande vandaag officieel. Lease a Bike stond afgelopen jaar al klein

Lees meer »