Krantenkoppen

Influencer en YouTuber Acid krijgt boete van 80.000 euro omdat hij adres niet online zet: “Dit ga ik niet betalen”

Influencer en YouTuber Nathan Vandergunst, beter bekend als "Acid" heeft een boete van 80.000 euro in de bus gekregen omdat hij op sociale media zijn adresgegevens niet vermeldt. Dat vertelt hij in een filmpje op zijn YouTube-kanaal. Je ondernemingsgegevens vermelden is verplicht in ons land, maar voor vele influencers een doorn in het oog. Dikwijls gaat het om hun privé-adres, waar ze wonen. "Ik ga dit niet betalen", stelt Acid.

Meer krantenkoppen in België

Dode in Duitsland en lawinegevaar in Oostenrijk: hevige sneeuwval zorgt voor heel wat hinder in Europa
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dode in Duitsland en lawinegevaar in Oostenrijk: hevige sneeuwval zorgt voor heel wat hinder in Europa

De verkeerschaos door de hevige sneeuwval in het zuiden van Duitsland heeft volgens de media een eerste dodelijk slachtoffer geëist. Het vliegverkeer op de luchthaven van München is dan weer tijdelijk opgeschort door de slechte weersomstandigheden. Tot nu toe zijn ongeveer 320 van de 760 geplande vluchten geannuleerd. Ook Oostenrijk, Zwitserland en het Schotse Glasgow worden getroffen door ijzige kou

Lees meer »
Aangepast busaanbod: meer bussen en twee haltes verdwijnen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Aangepast busaanbod: meer bussen en twee haltes verdwijnen

Vanaf 6 januari voert De Lijn grote veranderingen door in het aanbod bussen. In Zulte zullen twee weinig gebruikte bushaltes verdwijnen maar de frequentie op de lijn 75, die van Waregem naar Deinze rijdt, zal verdubbelen. “Dit is een zeer goede zaak voor de inwoners”, zegt burgemeester Simon Lagrange. Elk halfuur “Het algemene principe achter
The post Aangepast busaanbod: meer

Lees meer »
Wordt Kloen allereerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen? “Ons doel? Het leven van zieke kindjes beter maken”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wordt Kloen allereerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen? “Ons doel? Het leven van zieke kindjes beter maken”

Wie wordt de opvolger van Maaike Cafmeyer als West-Vlaams Ambassadeur? Dat komen we te weten op 29 november, maar die avond wordt ook een goed doel bekroond. KW gaat samen met de Provincie, Radio2 en Focus-WTV op zoek naar de allereerste Ambassadeur voor Warm West-Vlaanderen. In aanloop naar deze verkiezing stellen we elke week een van de zes genomineerde organisaties

Lees meer »
‘Comme Chez Soi’ verloor Michelinsterren, maar nu is er opnieuw hoop: Laurence Wynants is ‘Gastvrouw van het Jaar’: “We kijken weer naar boven”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

‘Comme Chez Soi’ verloor Michelinsterren, maar nu is er opnieuw hoop: Laurence Wynants is ‘Gastvrouw van het Jaar’: “We kijken weer naar boven”

Eindelijk goed nieuws voor de familiedynastie achter het Brusselse ‘Comme Chez Soi’, dat de voorbije jaren de ene na de andere Michelinster moest prijsgeven. Laurence Wynants (52) – dochter van de legendarische Pierre en vrouw van huidig chef Lionel Rigolet (54) – werd door Gault&Millau bekroond tot ‘Gastvrouw van het jaar’. “Ze bleef sereen en waardig haar rol vervullen, terwijl

Lees meer »
Kraanman Johan in ‘De Gevaarlijkste jobs van Vlaanderen’: “Harde job, maar de uitzichten daarboven zijn fenomenaal”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kraanman Johan in ‘De Gevaarlijkste jobs van Vlaanderen’: “Harde job, maar de uitzichten daarboven zijn fenomenaal”

Stuntmannen, ontmijners, boomchirurgen, professionele duikers: ze passeren allemaal in de nieuwe realityreeks ‘De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen’ die sinds deze week te zien is op VTM2. Ook Johan Gysels heeft geen alledaagse nine-to-five job: in de tweede aflevering zie je de 60-jarige torenkraanmonteur in actie op Oosteroever. “Niet voor mensen met hoogtevrees”, aldus de Handzamenaar.
The post Kraanman Johan in

Lees meer »
Luc Donck, stichter van Germond NV en oud-voorzitter van KFC Izegem, overleden: “Papa was een echte ondernemer, maar ook een volksmens en een levensgenieter”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Luc Donck, stichter van Germond NV en oud-voorzitter van KFC Izegem, overleden: “Papa was een echte ondernemer, maar ook een volksmens en een levensgenieter”

Ondernemer Luc Donck (71) is maandag 27 november overleden. De oprichter en zaakvoerder van Germond NV in Kachtem verloor zijn moedige strijd die hij jarenlang met positieve ingesteldheid voerde. Luc Donck bouwde niet enkel zijn bedrijf uit tot een grote speler op de Belgische markt, hij was ook een volksvriend die het sport- en verenigingsleven een warm hart toe droeg.

Lees meer »
Populaire Britse radio-dj ontvoerd en doodgemarteld: bende mogelijk jaren de gevangenis in
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Populaire Britse radio-dj ontvoerd en doodgemarteld: bende mogelijk jaren de gevangenis in

Op sociale media was hij vaak te zien op exotische bestemmingen of tijdens ontmoetingen met wereldsterren als rapper Diddy. Maar vorig jaar in oktober werd plots het naakte, verminkte lichaam van radio-dj Mehmet Koray Alpergin gevonden in een bos in Essex. Meerdere mannen uit een bende zijn nu schuldig bevonden aan onder meer zijn ontvoering, marteling en moord, schrijven Britse

Lees meer »
Stijn (30) roept op tot een meer inclusief beleid in West-Vlaanderen: “Wil niet gezien worden als een inwoner met een beperking”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Stijn (30) roept op tot een meer inclusief beleid in West-Vlaanderen: “Wil niet gezien worden als een inwoner met een beperking”

Zondag 3 december is Internationale Dag voor Personen met een Beperking. Voor Stijn Vandamme, ambassadeur van de InclusieAmbassade, een aanleiding om nog maar eens aandacht te vragen voor een meer inclusief beleid in onze steden en gemeenten. “Ik zou graag gezien worden als een inwoner van Jabbeke, niet als een inwoner met een beperking.”
The post Stijn (30) roept op

Lees meer »