Krantenkoppen

INTERVIEW. Brigitte Becue, de nieuwe hoofdcoach bij de zwemfederatie: “Eens geen narcistische machoman als trainer, ik denk dat de zwemmers blij waren”

“Oh my God! Van 1999!” Brigitte Becue (51) verbergt kort het gezicht als ze eraan denkt hoelang het al is geleden sinds ze nog eens op olympische stage was met het BOIC. Maar de tand des tijds is nu de minste van haar zorgen. Als nieuwe hoofdcoach van de Vlaamse Zwemfederatie ze namelijk haar handen vol met ‘herstelwerken’. “Van de vorige coach moesten ze blijven gaan, tot ze zijn gekraakt.”

Meer krantenkoppen in België

Dune Hotel organiseert driedaagse rond zanger/imitator Olivier Laurent: “Onterecht hier amper bekend”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dune Hotel organiseert driedaagse rond zanger/imitator Olivier Laurent: “Onterecht hier amper bekend”

“In zijn geboorteland is hij helemaal niet populair, terwijl hij wereldberoemd is.” En dus gaan Peter Bruneel en Heidi Huys van het Dune Hotel daar iets aan doen: ze ontvangen zanger en stemmen-imitator Olivier Laurent voor een driedaags evenement, op 8, 9 en 10 december. De Gentenaar brengt dan in het Kursaal Oostende ‘Jacques Brel Hommage/45 ans/Ne Me Quitte Pas’.

Lees meer »
Hij veranderde het Cola Light-blikje en er werden granaten naar zijn restaurant gegooid: de bekende chef naar wie een fraudeonderzoek loopt
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Hij veranderde het Cola Light-blikje en er werden granaten naar zijn restaurant gegooid: de bekende chef naar wie een fraudeonderzoek loopt

Chef Wim Van der Borght (53) heeft een onderzoek naar mogelijke subsidie- en faillissementsfraude aan zijn broek. Hij is een van de bekendste horeca-uitbaters en festivalorganisatoren in Antwerpen, maar kwam eerder al om andere redenen in het nieuws. Zo veranderde hij het blikje van Coca Cola Light, werden er granaten naar zijn café gegooid en kroop hij bij een auto-ongeluk

Lees meer »
Panamese president belooft grote kopermijn te sluiten
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Panamese president belooft grote kopermijn te sluiten

Panama gaat de grootste kopermijn van Centraal-Amerika – goed voor 1 procent van de wereldwijde productie – sluiten. Dat heeft president Laurentino Cortizo dinsdag beloofd, nadat het hooggerechtshof de concessie aan een Canadees mijnbouwbedrijf ongrondwettelijk had verklaard.

Lees meer »
“Israël wist al meer dan een jaar van aanvalsplan Hamas”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

“Israël wist al meer dan een jaar van aanvalsplan Hamas”

De Israëlische veiligheidsdiensten wisten al meer dan een jaar van de aanvalsplannen van de Palestijnse militante groep Hamas. Dat schrijft de Amerikaanse krant The New York Times. Israëlische functionarissen zouden de aanval die op 7 oktober werd uitgevoerd van de hand hebben gewezen als “te hoog gegrepen” voor Hamas.

Lees meer »
Productiebedrijf ‘Britain’s got talent’ treft schikking met voormalig jurylid David Walliams
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Productiebedrijf ‘Britain’s got talent’ treft schikking met voormalig jurylid David Walliams

Productiebedrijf Fremantle heeft een schikking getroffen met hun voormalige ‘Britain’s got talent’-jurylid David Walliams (52), die de talentenjacht verliet nadat hij respectloze opmerkingen over de kandidaten had gemaakt. De voorwaarden van de schikking zijn niet bekendgemaakt, maar volgens bronnen van ‘Daily Mail’ zou Walliams 1 miljoen pond hebben ontvangen.

Lees meer »
Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt

Donderdagochtend ontstond er omstreeks 9.30 uur een brand in een van de appartementen in het Noordhof, in Roeselare. De brandweer kon het vuur snel blussen, de schade bleef uiteindelijk beperkt. Oorzaak van de brand was een probleem rond de transformator van de kerstverlichting.
The post Beperkte schade bij appartementsgebouw in Roeselare nadat probleem met kerstverlichting brand veroorzaakt appeared first on

Lees meer »
Khaled verloor kleinkinderen (3 en 5) bij luchtaanval op Gaza: “Ik hoopte dat ze sliepen, maar ze werden niet meer wakker”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Khaled verloor kleinkinderen (3 en 5) bij luchtaanval op Gaza: “Ik hoopte dat ze sliepen, maar ze werden niet meer wakker”

Sinds het begin van het conflict tussen Israël en terreurgroep Hamas zijn aan Palestijnse kant al 14.800 doden gevallen, onder wie maar liefst 6.000 kinderen. Ook de 5-jarige Tarek en zijn 3-jarige zusje Reem kwamen vorige week om het leven bij een Israëlische luchtaanval op Gaza. “Ze werden vermoord toen ze aan het slapen waren”, getuigt hun grootvader Khaled Nabhan.

Lees meer »
Club15 schenkt 24.000 euro aan twee goede doelen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Club15 schenkt 24.000 euro aan twee goede doelen

Club 15, een gezelschap van vijftien gedreven West-Vlaamse ondernemers, organiseert jaarlijks een aperitiefconcert ten voordele van een specifiek goed doel. Voor het eerst in jaren steunen ze dit jaar twee goede doelen: Linum Foundation en Cindy Verthé die getroffen werd door het noodlot. Samen krijgen ze 24.000 euro.
The post Club15 schenkt 24.000 euro aan twee goede doelen appeared first

Lees meer »