Krantenkoppen

Investeerders ‘not amused’: OpenAI zwaar onder druk om pas ontslagen topman al terug te halen

Amper twee dagen nadat OpenAI, het moederbedrijf van ChatGPT, zijn topman Sam Altman (38) de laan had uitgestuurd, hebben enkele belangrijke aandeelhouders het bestuur gedwongen om met Altman te onderhandelen over een terugkeer. Dat vernam The Wall Street Journal van verschillende bronnen.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe oproep voor Bellende Vlakken naar aanleiding van de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe oproep voor Bellende Vlakken naar aanleiding van de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking

Op zondag 3 december is het de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking. Naar aanleiding van deze dag, lanceert Stad Oostende een nieuwe oproep naar handelszaken en horeca om zich in te schrijven voor Bellende Vlakken. Dat is een project waarmee zaken hun zaak toegankelijker maken door drempels weg te werken. Ondertussen zet de Stad alle huidige ingeschreven zaken

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Twee gegijzelden vrijgelaten uit Gaza – Onderhandelaars hopen bestand met nog twee dagen te verlengen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Twee gegijzelden vrijgelaten uit Gaza – Onderhandelaars hopen bestand met nog twee dagen te verlengen

De gevechtspauze tussen terreurbeweging Hamas en Israël wordt met minstens een dag verlengd. Dat hebben de strijdende partijen bevestigd. Om 6 uur Belgische tijd zou het bestand aflopen, maar beide kampen hebben tot op het laatste moment onderhandeld. Twistpunt was de lijst met gijzelaars die Hamas zou vrijlaten. Israël was niet tevreden en waarschuwde een “veranderde” lijst te willen. “Anders

Lees meer »
LIVE FIORENTINA-GENK. Vrancken verrast: Vandevoordt en El Khannouss verhuizen naar de bank voor cruciaal duel
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE FIORENTINA-GENK. Vrancken verrast: Vandevoordt en El Khannouss verhuizen naar de bank voor cruciaal duel

Na de opdoffer van afgelopen weekend tegen Standard, trekt Genk naar Firenze voor de voorlaatste groepswedstrijd in de Conference League. Tegenstander is Fiorentina, de leider in groep F. Genk deelt voorlopig de tweede plaats met het Hongaarse Ferencvaros. Het treffen in Italië is cruciaal voor Europese overwintering. Volg alles live in onderstaande liveblog.

Lees meer »
Gunstige EK-loting voor de Rode Duivels: Roemenië, Slovakije en winnaar play-off als tegenstanders
De Standaard
De Standaard

Gunstige EK-loting voor de Rode Duivels: Roemenië, Slovakije en winnaar play-off als tegenstanders

De loting voor het Europees kampioenschap voetbal van 2024 in Duitsland (14 juni-14 juli) vond zaterdagavond plaats in Hamburg. België is uitgeloot in groep E, op plek E1. En daarmee kennen we ook de speelsteden: Frankfurt, Keulen en Stuttgart. De Rode Duivels zullen het opnemen tegen Roemenië en Slovakije. De laatste tegenstander wordt pas bekend na de play-offs in maart.

Lees meer »
Brussels parlementslid Fouad Ahidar stapt uit Vooruit: “Zaak-Rousseau is het bewijs van het moreel verval partijtop”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Brussels parlementslid Fouad Ahidar stapt uit Vooruit: “Zaak-Rousseau is het bewijs van het moreel verval partijtop”

Brussels parlementslid Fouad Ahidar neemt ontslag uit Vooruit. Dat zegt Ahidar zondag in een vlammende mededeling. Daarin zegt hij onder meer dat hij zich niet meer kan vinden in de koers van de partij en zegt hij “diep ontzet” te zijn over “de vele blunders, de veroordelingen voor racisme en seksisme” en het “lamentabele beheer van de partij”.

Lees meer »
St.-Rita Trappers huldigt kampioenen en telt af naar jubileumjaar
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

St.-Rita Trappers huldigt kampioenen en telt af naar jubileumjaar

Wielerclub St.-Rita Trappers vierde de kampioenen van het voorbije jaar in feestzaal Carina in Moerkerke. In de A-ploeg is Tim Maenhout algemeen kampioen, Gilian Vereecke kampioen van de zondagritten en Wouter Moeraert kampioen woensdag. In de B-ploeg is Anje Vermote algemeen kampioen, Chris Debeuf zondag kampioen en Daniël Bisschop woensdagkampioen. De St.-Rita Trappers kijken al
The post St.-Rita Trappers huldigt

Lees meer »
Geluk en pech liggen dicht bij elkaar bij Natan Driesens van Apolloon: “Ik trek me op aan mijn zoon”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Geluk en pech liggen dicht bij elkaar bij Natan Driesens van Apolloon: “Ik trek me op aan mijn zoon”

Natan Driesens en zijn vrouw Anke Devos zijn op 4 november de ouders geworden van Julo Driesens. Precies een week later sloeg het noodlot toe. Natan scheurde zijn voorste kruisbanden van zijn knie tijdens de wedstrijd tegen Kraainem. “Mentaal een zware dobber”, klinkt het bij de 29-jarige Kortrijkzaan.
The post Geluk en pech liggen dicht bij elkaar bij Natan Driesens

Lees meer »
Families van Sandy Hook-slachtoffers bieden uitweg voor complotdenker Alex Jones: geen 1,3 miljard, maar 78 miljoen euro schadevergoeding
VRT NWS
VRT NWS

Families van Sandy Hook-slachtoffers bieden uitweg voor complotdenker Alex Jones: geen 1,3 miljard, maar 78 miljoen euro schadevergoeding

De familieleden van Sandy Hook-slachtoffers willen een schikking sluiten met de Alex Jones, die vorig jaar werd veroordeeld tot een schadevergoeding van 1,3 miljard euro. Daarvan betaalde Jones nog geen euro, want na de uitspraak van het gerecht diende hij meteen een verzoek tot faillissement in. De families vragen nu een schikking van 78 miljoen euro.

Lees meer »
Axelle Red staat 30 jaar op de planken: “Ik at samen met Michael Jackson kippeboutjes, gemaakt door kok van Elvis Presley”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Axelle Red staat 30 jaar op de planken: “Ik at samen met Michael Jackson kippeboutjes, gemaakt door kok van Elvis Presley”

“Ik vecht constant tegen negatieve gedachten en angsten.” Ook al staat Axelle Red (55) dertig jaar op de planken, de Hasseltse zangeres blijft diep vanbinnen een onzekere vrouw, die worstelt met het moederschap. “Als mijn drie dochters een probleem hebben, ben ik volledig van de kaart.” De Hasseltse zangeres vertelt openhartig over de levenslessen die ze aan haar dochters wil

Lees meer »