Krantenkoppen

Jacques en Urbain gaan uit de bol op Ibiza in ‘Jacques en Urbain op Wereldtournee’

In de derde aflevering van ‘Jacques en Urbain op Wereldtournee’ trekken de twee zeventigers naar Ibiza, hét feesteiland van Europa. Het is dan ook al een hele tijd geleden dat Jacques en Urbain nog eens op stap zijn geweest, maar de nacht roept nu hun naam. In de wereldberoemde discotheek Ushuaïa ontmoeten ze ‘s werelds bekendste dj, Armin van Buuren. En tijdens zijn set, beleeft Urbain de tijd van zijn leven.

Meer krantenkoppen in België

Waar komt “Black Friday” eigenlijk vandaan?
VRT NWS
VRT NWS

Waar komt “Black Friday” eigenlijk vandaan?

"Black Friday" is zo’n tien jaar geleden vanuit de VS overgewaaid naar Europa. Ondertussen is de koopjesdag ook bij ons een vaste waarde geworden. Op de dag na Thanksgiving kunnen shoppers fikse kortingen genieten. Al is de ene actie al voordeliger dan de andere. Maar waar komt de naam eigenlijk vandaan en waarom precies op deze dag?

Lees meer »
Jean-Pierre Chiers is 65 jaar spelend lid muziekvereniging Sint-Jan Marke:“Dankbaar voor de erkenning”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Jean-Pierre Chiers is 65 jaar spelend lid muziekvereniging Sint-Jan Marke:“Dankbaar voor de erkenning”

Jean-Pierre Chiers (77) speelt al 65 jaar saxofoon bij Koninklijke Muziekvereniging Sint-Jan Marke. Afgelopen zondag huldigde de vereniging hem met een ereteken op het jaarlijkse Sint-Ceciliafeest. “Ik zou graag nog drie jaar kunnen meespelen, zodat ik kan afsluiten op een mooie ronde leeftijd.”
The post Jean-Pierre Chiers is 65 jaar spelend lid muziekvereniging Sint-Jan Marke:“Dankbaar voor de erkenning” appeared first

Lees meer »
Broers Jasper en Ward Maerten zijn boegbeelden van KFC Poperinge (2B): “We voelen ons hier allebei goed”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Broers Jasper en Ward Maerten zijn boegbeelden van KFC Poperinge (2B): “We voelen ons hier allebei goed”

Het was wennen voor de broers Jasper en Ward Maerten toen ze vorig weekend, door de algemene afgelasting van het provinciale voetbal, niet samen op het voetbalveld stonden. Tijdens het voetbalseizoen voetballen ze immers al vijf jaar elk weekend samen in het elftal van KFC Poperinge A.
The post Broers Jasper en Ward Maerten zijn boegbeelden van KFC Poperinge (2B):

Lees meer »