Krantenkoppen

Lando Norris na zware crash in GP Las Vegas even afgevoerd naar ziekenhuis: “Stevige klap, maar ik ben oké”

Lando Norris (24) is ongedeerd uit de GP van Las Vegas gekomen na een stevige crash in de openingsronden. De Vlaamse Brit moest even ter controle naar het ziekenhuis, maar werd daar al snel weer ontslagen.

Meer krantenkoppen in België

Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis

De Amerikaanse ex-agent die veroordeeld is voor de moord op George Floyd in 2020, is vorige week meer dan twintig keer gestoken door een medegevangene. Dat gebeurde met een geïmproviseerd mes in de bibliotheek van een gevangenis in de Amerikaanse staat Arizona. Derek Chauvin werd door medegevangene John Turscak neergestoken “om de Black Lives Matter-beweging nieuw leven in te blazen”,

Lees meer »
Tourbaas Prudhomme kijkt uit naar debuut van Evenepoel: “Die ‘folie’ in hem: daarmee kan hij alles op zijn kop zetten”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Tourbaas Prudhomme kijkt uit naar debuut van Evenepoel: “Die ‘folie’ in hem: daarmee kan hij alles op zijn kop zetten”

Lille/Nord de France organiseert in 2025 de ‘Grand Départ’ van de Tour. Zonder Belgische passage, zonder kasseistroken. Twee teleurstellingen. Grote baas Christian Prudhomme sust. “We houden van jullie, hoor! En kijken eerst en vooral, volgend jaar, verlekkerd uit naar het debuut van ‘un certain Remco E’. Op z’n 24ste. Tiens… Was dat ook niet de leeftijd waarop Eddy Merckx zijn

Lees meer »
Komt er een match over de ‘Blind Getrouwd’-seizoenen heen? Isabelle Olivier en Joren Dumont reageren na hun ontmoetingen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Komt er een match over de ‘Blind Getrouwd’-seizoenen heen? Isabelle Olivier en Joren Dumont reageren na hun ontmoetingen

Nu het ‘Blind getrouwd’-huwelijk van Isabelle Olivier (26) met Matthieu Angel (32) definitief voorbij is, vragen vele kijkers zich af of Joren Dumont (38) uit het vorige seizoen een betere match zou zijn. Wij vroegen het hen gewoon zelf, zeker na het zien van die ene flirterige post op sociale media. “Ik ben niet goed in het zetten van de

Lees meer »
Deze ‘De Warmste Week’ organiseert VRT geen populaire warmathons meer: “Laat je niet tegenhouden er zelf één te organiseren”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Deze ‘De Warmste Week’ organiseert VRT geen populaire warmathons meer: “Laat je niet tegenhouden er zelf één te organiseren”

Op 18 december is het zover: dan gaat een nieuwe editie van ‘De warmste week’ van start in Brugge. Het centrale thema dit jaar is “opgroeien zonder zorgen.” “Maar ik vind ook dat we niet alleen miserieverhalen moeten tonen”, benadrukt een van de presentatoren van dit jaar, Sam De Bruyn in de nieuwe ‘Showbits’. “Ik wil ook laten zien hoe

Lees meer »
Liep burenruzie compleet uit de hand? Verkoolde lichamen vermiste Canadese miljonair en partner gevonden op Caraïbisch eiland
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Liep burenruzie compleet uit de hand? Verkoolde lichamen vermiste Canadese miljonair en partner gevonden op Caraïbisch eiland

Op het Caraïbische eiland Dominica zijn de verkoolde lichamen gevonden van een vermiste Canadese tech-miljonair en zijn partner. De stoffelijke resten van Daniel Langlois (66) en zijn vrouw Dominique Marchand zaten in een uitgebrande wagen. De politie pakte volgens de Canadese openbare omroep ‘CBC’ vier mensen op, onder wie de buren van het koppel, met wie ze al jaren ruzie

Lees meer »
“Wat jij kan, kan ik beter”: prinses Kate neemt op royale wijze wraak op Meghan Markle
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Wat jij kan, kan ik beter”: prinses Kate neemt op royale wijze wraak op Meghan Markle

“Wat een show!” Dat zeiden prins William (41) en prinses Kate (41) donderdag na afloop van de Royal Variety Performance. De prins en prinses genoten er van alle optredens van bekende artiesten. Al was het toch vooral prinses Kate zélf die met haar verschijning voor spektakel zorgde. “Een strategische PR-zet”, fileert onze mode- en royalty-experte Jelka Van Duyse. Zij ziet

Lees meer »
Van manager in manege tot schooldirecteur
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Van manager in manege tot schooldirecteur

Sinds dit schooljaar is Bjorn Vandromme uit Roesbrugge de nieuwe directie in vbs Klavertje 3 in Oostvleteren. De onderwijzer verliet het onderwijs voor een job als manager in een manege, en keerde dan terug als zorgcoördinator. Beide ervaringen zijn een meerwaarde in de nieuwe functie.
The post Van manager in manege tot schooldirecteur appeared first on KW.be.

Lees meer »
Noodkreet van turnvereniging Rust Roest: “Al jaren vragende partij voor grotere zaal”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Noodkreet van turnvereniging Rust Roest: “Al jaren vragende partij voor grotere zaal”

Turnvereniging Rust Roest hield onlangs een geslaagde tweede editie van haar sfeervolle winterhappening in De Sportdoze. Ouders konden daar tijdens de open lessen zoon- of dochterlief aan het werk zien in een van de vele disciplines die door de turnkring worden aangeboden: gymnastiek en rope skipping, dans, kleuterturnen,… Er was ook een gezellige winterbar, en voor de allerkleinsten een indoor

Lees meer »
Eindejaarsactie gaat opnieuw van start
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Eindejaarsactie gaat opnieuw van start

Ondernemingsorganisaties Unizo en Markant organiseren samen met het lokaal bestuur opnieuw een eindejaarsactie, die loopt van 1 december tot 7 januari 2024. Wie in deze periode zijn inkopen doet bij de deelnemende Meulebeekse handelaars, marktkramers of horeca, maakt kans op een mooie prijs uit een totale prijzenpot van 12.500 euro. Bij aankoop in een van
The post Eindejaarsactie gaat opnieuw

Lees meer »
Van Dina tot Annabelle, Lenke, Fälke en Léonie
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Van Dina tot Annabelle, Lenke, Fälke en Léonie

In Esen mochten we onlangs een meervoudig viergeslacht fotograferen. Dina Delepierre (81) is de stammoeder die een eerste viergeslacht vormt met haar dochter Nicole D’Haeyere (58, Esen), haar kleindochter Sharon Persyn (32, Esen) en achterkleindochter Annabelle De Haese (17 maanden).
The post Van Dina tot Annabelle, Lenke, Fälke en Léonie appeared first on KW.be.

Lees meer »