Krantenkoppen

Leo Marynissen, voormalig politiek hoofdredacteur van Het Volk, overleden: “Ik ging wekelijks eten met de top van ACW, maar wij bekeken alles op journalistieke gronden”

Voormalig politiek commentator Leo Marynissen is overleden op 89-jarige leeftijd. Hij was van 1955 tot aan zijn pensioen in 1998 in dienst bij Het Volk, de krant die vijftien jaar geleden samensmolt met het Nieuwsblad.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Wat doet Adele in de VTM-studio? Deze kandidaten imiteren muzikale helden in eerste aflevering van ‘Starstruck’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Wat doet Adele in de VTM-studio? Deze kandidaten imiteren muzikale helden in eerste aflevering van ‘Starstruck’

Imitatie is de hoogste vorm van vleierij, dat weten de juryleden van ‘Starstruck’ ook. Vrijdag werd de allereerste aflevering van het muzikale programma uitgezonden. Floridel, Laura, Tim, Raphaël en andere deelnemers transformeerden naar hun grootste idolen Whitney Houston, Adele, Harry Styles en de rockers van Måneskin. Bekijk hier de leukste fragmenten!

Lees meer »
Luna heeft leukemie en zit al een jaar in het dierenasiel
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Luna heeft leukemie en zit al een jaar in het dierenasiel

De Krant van West-Vlaanderen gaat elke week op zoek naar een baasje voor een beestje. Deze week gingen we langs bij Poezelou, een opvang voor zwerfkatjes in Koekelare. Zij zoeken een thuis voor Luna (1,5), een kattin met een ongeneeslijke ziekte die hoopt haar laatste jaren in een warm nest te mogen slijten.
The post Luna heeft leukemie en zit

Lees meer »
“Atmosferische rivier kan lokaal zorgen voor 300 mm regen”: zuidoosten van Europa zet zich schrap voor wateroverlast
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Atmosferische rivier kan lokaal zorgen voor 300 mm regen”: zuidoosten van Europa zet zich schrap voor wateroverlast

Het noorden van Italië en de Balkan zetten zich schrap voor heel wat wateroverlast. Een zogenaamde ‘atmosferische rivier’ zal in de komende dagen zware regenval naar de regio aanvoeren. Lokaal kunnen er honderden liters aan neerslag vallen volgens sommige weermodellen. Men verwacht daarom ook dat er zich heel wat wateroverlast kan voordoen. De atmosferische rivier zal in de bergen dan

Lees meer »
Barbara De Jonge onthult na 20 jaar hoe Gert Verhulst haar strikte voor ‘Samson & Gert’: “‘We klappen later nog wel eens’, zei hij”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Barbara De Jonge onthult na 20 jaar hoe Gert Verhulst haar strikte voor ‘Samson & Gert’: “‘We klappen later nog wel eens’, zei hij”

In een dierenwinkel maakten muizen ‘Wizzy en Woppy’ het elke avond bont. Samen met hun vriendjes maken ze de vreemdste dingen na sluitingstijd mee. Wat veel mensen niet weten, is dat Wizzy gespeeld werd door Barbara De Jonge (48), de vrouw die ook jarenlang de rol van Frieda Kroket op zich nam in ‘Samson & Gert’. Aan die rol kwam

Lees meer »
Enorme vuurbal nadat huis ontploft tijdens politie-interventie in Virginia
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Enorme vuurbal nadat huis ontploft tijdens politie-interventie in Virginia

In de Amerikaanse provincie Arlington was maandagavond een enorme vuurbal te zien nadat een woning ontplofte tijdens een politie-interventie. Agenten kregen meldingen van een man die zich in de woning verschanste en vuurpijlen afvuurde. Toen de politie naar binnen wilde gaan om de man te arresteren, explodeerde de woning. Er vielen geen zwaargewonden, de verdachte is voorlopig als vermist opgegeven.

Lees meer »