Krantenkoppen

Lichaam in het water gevonden in Gent, politie voert onderzoek

In de Leie aan de Gordunakaai in Gent is maandagochtend een levenloos lichaam aangetroffen. Politie en brandweer zijn ter plaatse.

Meer krantenkoppen in België

Reconstructie moet klaarheid brengen in onderzoek naar moord op juf Annelies
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Reconstructie moet klaarheid brengen in onderzoek naar moord op juf Annelies

Het gerecht organiseert donderdag een reconstructie van de feiten die op 4 oktober het leven kostten aan de populaire schooljuf Annelies Verschaeve (42) uit Geluwe. Haar ex-partner Sebastien H. (37) moet er tonen wat zich die noodlottige dag precies heeft afgespeeld.
The post Reconstructie moet klaarheid brengen in onderzoek naar moord op juf Annelies appeared first on KW.be.

Lees meer »
Na racisme-rel: koning Charles en prinses Kate verschijnen voor het eerst weer samen op kerstreceptie
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Na racisme-rel: koning Charles en prinses Kate verschijnen voor het eerst weer samen op kerstreceptie

Het boek ‘Endgame’ zorgt intussen al een week voor een racisme-rel. Royalty-watcher Omid Scobie (42) zou koning Charles III (75) en prinses Kate (41) genoemd hebben als “racistische royals”, waar Meghan Markle (42) het over had in haar interview met Oprah Winfrey (69). De Britse koning reageerde eerder al op het incident, maar lijkt het nu toch even aan de

Lees meer »
Ellen staat steeds meer in de schijnwerpers bij ‘De Verhulstjes”: “Vroeger voelde ik me overbodig”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ellen staat steeds meer in de schijnwerpers bij ‘De Verhulstjes”: “Vroeger voelde ik me overbodig”

Met hun allereerste kerstsingle verklaren De Verhulstjes het feestseizoen voor geopend. Een ideetje van vrouw des huizes Ellen Callebout (46), die steeds vaker op het voorplan treedt. “Dit had ik vijf seizoenen geleden nóóit gedaan”, vertelt ze in dit gesprek over de media, haar ambities en haar plekje in de schijnwerpers. “Vroeger glipte ik al eens weg van de camera’s,

Lees meer »
Trump verliest presidentiële immuniteit in zaak Capitoolbestorming
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Trump verliest presidentiële immuniteit in zaak Capitoolbestorming

Het Amerikaanse Hof van Beroep heeft besloten dat Donald Trump geen presidentiële immuniteit heeft in de rechtszaak rond de bestorming van het Capitool. Dat betekent dat de oud-president ook mag worden aangeklaagd door individuele burgers die hem verantwoordelijk willen houden voor het geweld van zijn aanhangers op 6 januari 2021.

Lees meer »
Een kwarteeuw inzet voor lokalen scouts en gidsen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Een kwarteeuw inzet voor lokalen scouts en gidsen

Een kwarteeuw geleden werden de eerste plannen in elkaar gezet voor de vervanging van de oude houten scoutsgebouwen uit de jaren 60. Iedereen die destijds meehielp aan het het realiseren van de lokalen van scouts en gidsen op het Gaverdomein werd in de kijker geplaatst.
The post Een kwarteeuw inzet voor lokalen scouts en gidsen appeared first on KW.be.

Lees meer »
Ex-partner aangehouden voor dood van Veronique (36)
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Ex-partner aangehouden voor dood van Veronique (36)

Jurgen M. (41) is dinsdag aangehouden door de onderzoeksrechter, in het onderzoek naar de dood van zijn ex-partner Veronique Nobus (36) uit Heist. Dat bevestigt de advocate van de man aan het Nieuwsblad. De jeugdtrainer is naar de gevangenis gestuurd.

Lees meer »
Samira was 11 toen haar papa naar de gevangenis moest: “Mijn zusje was twee, maar kan nog élk detail van zijn arrestatie beschrijven, een trauma voor het leven”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Samira was 11 toen haar papa naar de gevangenis moest: “Mijn zusje was twee, maar kan nog élk detail van zijn arrestatie beschrijven, een trauma voor het leven”

Men noemt ze ‘de vergeten kinderen’, maar ze zijn wel met zo’n 16.000 in ons land: kinderen van gedetineerden. Een van hen is Samira. Ze vertelt over het stigma, het gemis en de gevolgen die ze nog steeds meedraagt: “Ik ging dood van de schrik telkens die grote drugshond me moest besnuffelen.”

Lees meer »