Krantenkoppen

“Linda Mertens, Natalia, CAMILLE. Niemand weet het, maar ze dragen wel allemaal mijn ontwerpen”: Nicky Vankets maakt comeback

Natalia pronkte afgelopen weekend in de Lotto Arena in zijn outfits en ook de showkledij van Linda Mertens bij haar comeback was van zijn hand. Net zoals binnenkort het merendeel van de kostuums in het nieuwe VTM-programma ‘Starstruck’. Na een pijnlijke, zakelijke dip met bijhorende pauze maakt modeontwerper Nicky Vankets (44) een comeback langs de grote poort in showbizzland. “Ik heb mezelf heruitgevonden.”

Meer krantenkoppen in België

Alle 41 bouwvakkers na 17 dagen gered uit ingestorte tunnel in India
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Alle 41 bouwvakkers na 17 dagen gered uit ingestorte tunnel in India

Reddingswerkers zijn erin geslaagd om alle 41 bouwvakkers te redden uit een deels ingestorte tunnel in de Indiase staat Uttarakhand in de Himalaya. Dat meldt de Indiase nieuwszender NDTV. De groep kwam daar op 12 november vast te zitten na een aardverschuiving. De mannen werden op brancards naar buiten gedragen, zo laten beelden van lokale televisiezenders zien.

Lees meer »
Van diep in de put naar de Lotto Arena, Christoff begraaft kwakkeljaar: “Ik heb nog nooit zo diep gezeten en niemand die het wist”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Van diep in de put naar de Lotto Arena, Christoff begraaft kwakkeljaar: “Ik heb nog nooit zo diep gezeten en niemand die het wist”

Groot glitterfeest en polonaises: na zes uitverkochte Will Tura-concerten kaapt Christoff (47) volgend najaar de Lotto Arena met ‘Christoff 3.0 XXL’. “Een droom die uitkomt, maar het scheelde weinig of ik stond niet meer op het podium”, bekent de popschlagerheld. In dit gesprek vertelt hij voor het eerst hoe diep hij zat na de breuk met zijn verloofde Ritchie, zijn

Lees meer »
Strengere EPC-regels stellen scholen voor kwalijke keuze : investeren in energiezuinigheid of in lesmateriaal?
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Strengere EPC-regels stellen scholen voor kwalijke keuze : investeren in energiezuinigheid of in lesmateriaal?

Straks moeten de Vlaamse scholen om de vijf jaar een energieprestatiecertificaat-score laten opmeten. Dat kost geld. Dus moeten ze misschien wel nadenken over welke investering ze vooropzetten: energiezuinige maatregelen of lesmateriaal? Het Oostendse VTI tracht het vraagstuk nu al op te lossen.
The post Strengere EPC-regels stellen scholen voor kwalijke keuze : investeren in energiezuinigheid of in lesmateriaal? appeared first

Lees meer »
DE INSIDER. Een klimaattop in het airco-walhalla met een oliemagnaat als voorzitter: is Dubai een farce of onze laatste hoop?
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

DE INSIDER. Een klimaattop in het airco-walhalla met een oliemagnaat als voorzitter: is Dubai een farce of onze laatste hoop?

“Een poppenkast”, noemt Vlaams minister Zuhal Demir de klimaattop in Dubai, die donderdag start. Maar Belgisch onderhandelaar Peter Wittoeck is het daar helemaal niet mee eens. Ondanks alle kritiek op Dubai en voorzitter sultan al-Jaber (een oliemagnaat, nota bene) heeft hij hoop. “De man heeft een dubbele pet. Maar er zijn redenen om aan te nemen dat hij dit niet

Lees meer »