Krantenkoppen

LIVE NBA. Toumani Camara imponeert met machtige dunk, maar verliest met Portland wel stevig tegen Oklahoma

Het spektakel is volop bezig. En het nieuwe seizoen in de NBA is dit jaar nog wat interessanter want met Toumani Camara (23) loopt er dit seizoen ook een Belg rond. Hoe presteert hij bij de Portland Trail Blazers? En wie blinkt nog uit op het parket? Volg het allemaal hieronder!

Meer krantenkoppen in België

Heel wat bijval voor pop-upcafé CD&V
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Heel wat bijval voor pop-upcafé CD&V

CD&V organiseerde onlangs een pop-upcafé in het vroegere café De Weunwaegne. “Bedoeling was om in het kader van de naderende gemeenteraadsverkiezingen mensen te leren kennen in een ongedwongen sfeer en ook mogelijke kandidaten voor de versterking van onze lijst te leren kennen. We hebben ondertussen al een 5-tal mogelijke kandidaten, maar het staat nog niet
The post Heel wat bijval

Lees meer »
De Verhulstjes pakken uit met eerste kerstsingle: “Het was een idee van Ellen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

De Verhulstjes pakken uit met eerste kerstsingle: “Het was een idee van Ellen”

De Verhulstjes zijn vastberaden om er een feestelijke kerst van te maken. Voor het eerst komt Vlaanderens meest amusante familie met een eigen kerstsingle. Met ‘Wil jij mijn kerstcadeautje zijn?’ hopen ze jong en oud in de feeststemming te brengen. In een interview bij Qmusic vertellen Gert Verhulst, zijn partner Ellen en zijn kinderen Viktor en Marie over het nummer.

Lees meer »
Restaurant Béus is nog geen jaar open en staat nu al in Gault&Millau: “Wat een zot eerste jaar”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Restaurant Béus is nog geen jaar open en staat nu al in Gault&Millau: “Wat een zot eerste jaar”

In de Molenstraat in Passendale openden Michiel Beuselinck en Maria Moll in januari hun gloednieuwe restaurant Béus. Het gastronomisch huiskamerrestaurant kreeg na enkele maanden al een vermelding in Michelin en werd nu ook beloond met 13,5 op 20 in Gault&Millau.
The post Restaurant Béus is nog geen jaar open en staat nu al in Gault&Millau: “Wat een zot eerste jaar”

Lees meer »

‘Als ze te veel zeuren, geef ik geel’

Kasper Meyers uit Ranst is een van de dappere zielen die scheidsrechter is. Hij is net vijftien geworden en fluit al vier jaar. ‘Ik heb rugby met de paplepel meegekregen, want mijn papa Alexander speelt ook’, zegt hij. ‘Ik speel zelf wedstrijden bij mijn club in Schilde. Maar als er bijvoorbeeld jeugdtornooien zijn, of als de U14 thuis speelt, fluit

Lees meer »