Krantenkoppen

Man die pony mishandelde in Peer wordt belaagd op sociale media, parket opent onderzoek

Het parket van Limburg heeft een onderzoek geopend naar bedreigingen aan het adres van de man die een pony in Peer hardhandig aanpakte met een zweep. Sinds beelden van het incident viraal gingen, werden de contactgegevens van de dader gedeeld via sociale media. De man wordt nu zowel online als privé belaagd. Experten cybergeweld waarschuwen dat het delen van dergelijke berichten onwettig en zelfs strafbaar kan zijn.

Meer krantenkoppen in België

Schepen Hafsa El-Bazioui (Groen) van Gent krijgt bedreigingen na commotie over alternatieve sinterklaasviering
VRT NWS
VRT NWS

Schepen Hafsa El-Bazioui (Groen) van Gent krijgt bedreigingen na commotie over alternatieve sinterklaasviering

In Gent krijgt schepen Hafsa El-Bazioui (Groen) bedreigingen in de nasleep van de commotie rond een alternatief sinterklaasfeest. Dat meldt Belga. "Ik ben geschrokken van de vele negatieve reacties", zegt de schepen. Gent kreeg kritiek omdat de stad, naast de traditionele intrede van de sint, ook een artieste had uitgenodigd die een performance zou geven in het stadhuis waarin een

Lees meer »
Jan Smit verklapt waarom KLUBBB3 (tijdelijk) stopt: “Na mijn tournees in Duitsland ben ik mentaal ingestort”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Jan Smit verklapt waarom KLUBBB3 (tijdelijk) stopt: “Na mijn tournees in Duitsland ben ik mentaal ingestort”

Tegenslag voor Jan Smit (37). De Nederlandse schlagerzanger is ontslagen bij z’n voetbalclub FC Volendam. “Het zat eraan te komen”, klinkt het teleurgesteld in Dag Allemaal. Maar wat is er precies gebeurd? En wat zijn de toekomstplannen van KLUBBB3, het razendpopulaire schlagertrio dat hij vormde met de Duitse Florian en onze landgenoot Christoff? “Ik heb al twintig keer een verklaring

Lees meer »
Bartel Van Riet duikt nog eens op in ‘Huis gemaakt’: hoe gaat het nog met hem 3 jaar na laatste programma?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Bartel Van Riet duikt nog eens op in ‘Huis gemaakt’: hoe gaat het nog met hem 3 jaar na laatste programma?

Ooit was Bartel Van Riet (41) een vaste waarde op de Vlaamse televisieschermen met programma’s als ‘Groenland’ en ‘Expeditie Robinson’, maar zijn laatste grote tv-project dateert al van 2020. In de nieuwste aflevering van ‘Huis gemaakt’ duikt de tuinguru nog eens op om advies te geven. Waar houdt Van Riet zich tegenwoordig nog mee bezig? En zien we hem binnenkort

Lees meer »
“In de NBA kan iedereen punten maken. Maar niet iedereen kan verdedigen”: Didier Mbenga vol lof over z’n opvolger Camara
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“In de NBA kan iedereen punten maken. Maar niet iedereen kan verdedigen”: Didier Mbenga vol lof over z’n opvolger Camara

“Die goede ‘defense’ moet hij kapitaliseren.” De eerste Belg ooit in de NBA, Didier Mbenga (42) over de evolutie van Toumani Camara (23), sinds deze zomer de tweede Belg ooit op dat niveau. Hij zag hoe de Brusselaar in enkele weken furore maakte bij de Trail Blazers. “Ik kan niets anders doen dan hem te feliciteren.” Maar wat mogen we

Lees meer »
Luchthaven München schort vluchten op door aanhoudende slechte weersomstandigheden
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Luchthaven München schort vluchten op door aanhoudende slechte weersomstandigheden

Vandaag zijn er opnieuw problemen op de een na grootste luchthaven van Duitsland. Door de plotselinge sneeuwval afgelopen weekend zitten honderden passagiers al meer dan twee dagen vast op het vliegveld van München en ook deze ochtend kunnen er nog geen vliegtuigen opstijgen of landen vanwege aanvriezende regen. De luchthaven probeert eerst de start- en landingsbanen ijsvrij te maken, in

Lees meer »
Meerderheid beslist: openbare verlichting dooft uur later: “De besparing is enorm en zal nog verder toenemen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Meerderheid beslist: openbare verlichting dooft uur later: “De besparing is enorm en zal nog verder toenemen”

Eén jaar nadat de Damse gemeenteraad besliste de openbare verlichting ’s nachts te doven om te besparen, kwam de kwestie opnieuw op de gemeenteraad. De oppositie wil de beslissing volledig terugschroeven. De meerderheid beslist anders.
The post Meerderheid beslist: openbare verlichting dooft uur later: “De besparing is enorm en zal nog verder toenemen” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Buikpijn door gluten? Gevoeligheid zit soms tussen de oren
VRT NWS
VRT NWS

Buikpijn door gluten? Gevoeligheid zit soms tussen de oren

Hoe gevoelig je bent voor het eten van gluten zit voor een stuk tussen de oren. Dat blijkt uit een onderzoek van de universiteiten van Maastricht en Leeds. De verwachting dat gluten maag-darmklachten gaat veroorzaken, speelt een belangrijke rol bij het al dan niet ervaren van die klachten. Ook als je er geen eet, kan het idee alleen al klachten

Lees meer »
Waterlek zorgt voor metershoge fontein in centrum Aalst
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Waterlek zorgt voor metershoge fontein in centrum Aalst

Aan het Keizersplein en de Zonnestraat in Aalst is dinsdagochtend een waterlek ontstaan in een leiding. Door het lek spoot het water ook gedurende enige tijd enkele meters omhoog. De brandweer kwam ter plaatse en ook Farys werd verwittigd. Hoe het lek is ontstaan, is niet duidelijk.

Lees meer »