Krantenkoppen

Maxiproces tegen ‘Ndrangheta in Zuid-Italië loopt ten einde: 207 maffiosi veroordeeld, onder wie gewezen parlementslid

In de Zuid-Italiaanse regio Calabrië is een punt gezet achter het grootste proces in meer dan 30 jaar tegen een maffia-organisatie. Meer dan 200 verdachten zijn veroordeeld. Eén van hen is een oud-parlementslid van de partij van de gewezen premier Silvio Berlusconi.

Meer krantenkoppen in België

Vooruit-parlementslid Fouad Ahidar stapt uit partij en haalt fel uit naar Conner Rousseau: “Diep geschokt door racisme binnen de partij”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Vooruit-parlementslid Fouad Ahidar stapt uit partij en haalt fel uit naar Conner Rousseau: “Diep geschokt door racisme binnen de partij”

Brussels parlementslid Fouad Ahidar neemt ontslag uit Vooruit. Hij kan zich niet meer vinden in de koers van de partij en zegt “diep ontzet” te zijn over “de vele blunders, de veroordelingen voor racisme en seksisme” en het “lamentabele beheer van de partij”. Volgens hem overwegen nog Vooruit-leden in Brussel om de partij te verlaten.

Lees meer »
Politie Los Angeles zoekt seriemoordenaar na dood daklozen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Politie Los Angeles zoekt seriemoordenaar na dood daklozen

De politie van Los Angeles is op zoek naar een man die verdacht wordt van de moord op drie daklozen deze week. Het politiekorps van de stad roept iedereen die op straat slaapt op om binnen een slaapplaats te vinden of in ieder geval niet alleen buiten te blijven zolang de dader nog niet gevonden is.

Lees meer »
Ook paralympiërs krijgen in Parijs 50.000 euro voor goud
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ook paralympiërs krijgen in Parijs 50.000 euro voor goud

De Nationale Loterij zal de premies voor de olympische en paralympische atleten voor de Olympische Spelen van Parijs 2024 financieren. Nieuw is dat de premies voor een gouden, zilveren en bronzen medaille voor het eerst dezelfde zullen zijn voor olympische en paralympische atleten.

Lees meer »
INTERVIEW. Thomas Vermaelen mist de Duivels maar bouwt bij nationale jeugd aan trainerscarrière: “Aan de verdedigers, leer maar leven met kritiek”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. Thomas Vermaelen mist de Duivels maar bouwt bij nationale jeugd aan trainerscarrière: “Aan de verdedigers, leer maar leven met kritiek”

Terwijl de ‘Nieuwe Lichting’ zich opmaakt voor de loting van het EK, bouwt hij gestaag aan zijn trainerscarrière. Voormalig Rode Duivel Thomas Vermaelen (38), in een gesprek met onze chef voetbal, over Leven & Werk & Vrienden. “Als ik Jan Vertonghen één advies zou mogen geven: ‘Blijf zo lang mogelijk voetballen.’ Hoe moeilijk het soms ook is met die pijntjes.”

Lees meer »

‘Stability AI zoekt koper’

21:15 Stability AI, het Britse bedrijf achter de AI-beeldgenerator Stable Diffusion, overweegt de verkoop van het bedrijf. De topman staat onder druk van investeerders, meldt het persbureau Bloomberg.

Lees meer »