Krantenkoppen

Meyrem Almaci: ‘Sommigen zeggen: ‘Laat Vlaams Belang het eens proberen.’ Beseffen zij hoeveel schade die partij kan aanrichten?’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel

Een rommelmarkt in Oostkamp liep eind oktober vorig jaar danig uit de hand toen twee schoonbroers er op de vuist gingen. Een van de mannen belandde met zijn voet in een kledingrek en liep een dubbele enkelbreuk op.
The post Knokpartij op Oostkampse rommelmarkt eindigt met dubbele enkelbreuk: aanstoker krijgt celstraf met uitstel appeared first on KW.be.

Lees meer »
Hoe speelsters tijdens de rust in elkaar geplooid zitten van de pijn: “Het is alsof ze tien messen in je buik steken, maar je moet wel steeds spelen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Hoe speelsters tijdens de rust in elkaar geplooid zitten van de pijn: “Het is alsof ze tien messen in je buik steken, maar je moet wel steeds spelen”

Felle buikkrampen en emotionele stress: sprintster Rani Rosius sprak over de last van haar menstruatiecyclus in topsport. Maar ze staat niet alleen in haar getuigenis zo blijkt uit verhalen van Emma Meesseman, Kim Gevaert, Kim Clijsters, Tine De Caigny en Kirsten Flipkens. “Ik was er de hele tijd mee bezig, omdat ik wist dat ik ’s avonds moest presteren.”

Lees meer »
Na bloedstollende finale, dit is de straffe winnaar van ‘The Voice Kids 2023’: “Jouw stem heeft me diep geraakt”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Na bloedstollende finale, dit is de straffe winnaar van ‘The Voice Kids 2023’: “Jouw stem heeft me diep geraakt”

Na een spannende finale die overvloeide van talent, kent ‘The Voice Kids 2023′ zijn winnaar. Het is de 13-jarige Sikudhani uit Antwerpen – een onbetwiste favoriet uit team Pommelien – die de kroon binnensleept in het zevende seizoen. En dat is nog maar het begin voor de zangeres, want vanaf middernacht kan je haar allereerste single: ‘Who You Are’, een

Lees meer »
91 per uur in bebouwde kom en 63 per uur in zone 30: politiezone Vlas noteert twee uitschieters tijdens nationale flitsmarathon
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

91 per uur in bebouwde kom en 63 per uur in zone 30: politiezone Vlas noteert twee uitschieters tijdens nationale flitsmarathon

Tussen dinsdagmorgen 21 november 6 uur en woensdagmorgen 22 november 6 uur nam de verkeerspolitie van politiezone Vlas zoals steeds deel aan de nationale flitsmarathon. Ondertussen zijn de resultaten hiervan bekend, waarbij vooral twee uitschieters in negatieve zin meteen in het oog springen.
The post 91 per uur in bebouwde kom en 63 per uur in zone 30: politiezone Vlas

Lees meer »
Geboortecijfer daalt nergens sterker dan in Limburg
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Geboortecijfer daalt nergens sterker dan in Limburg

Na de eenmalige stijging van het aantal geboortes in 2021 is het geboortecijfer in Vlaanderen vorig jaar opnieuw gedaald. Vooral in Limburg werden minder kindjes gemaakt, met een daling van liefst 13,9 procent in tien jaar tijd. “Een gevolg van de sterkere vergrijzing in deze provincie”, weet demograaf Patrick Deboosere van de VUB.

Lees meer »
LIVE ISRAËL. “Morgen waarschijnlijk nog eens 13-tal gijzelaars vrij, meer kinderen dan vandaag”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. “Morgen waarschijnlijk nog eens 13-tal gijzelaars vrij, meer kinderen dan vandaag”

In de Gazastrook is vrijdagochtend de afgesproken gevechtspauze ingegaan. Hamas heeft vanmiddag ook dertien Israëlische gijzelaars en ook nog eens tien Thaise gijzelaars en één Filipijnse vrijgelaten. Israël heeft in ruil vanavond 39 Palestijnse gevangenen vrijgelaten. Het gaat om de eerste vrijlatingen als onderdeel van de gevangenenruil tussen Hamas en Israël. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »
“Een wolf in schaapsvacht is gevaarlijker dan het origineel”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

“Een wolf in schaapsvacht is gevaarlijker dan het origineel”

Dat Geert Wilders de Nederlandse verkiezingen zou winnen was al een paar dagen duidelijk. Maar met zo’n monsterscore? Nee, zo goed valt de Nederlandse onderbuik ook niet te peilen. Het resultaat is verpletterend, maar omgerekend vergelijkbaar met wat Vlaams Belang al een tijd in allerhande peilingen haalt. Dus als onze onderzoeksbureaus dezelfde fouten maken, kan Vlaams Belang aan de meet

Lees meer »
Maand van de waarheid
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Maand van de waarheid

Na dit weekend is de reguliere competitie van de Jupiler Pro League ‘23-‘24 precies halfweg. Club staat vandaag zevende, geen Champions play-offs dus. Enkel als Club wint in Leuven en Cercle Brugge thuis verliest van Eupen, kan blauw-zwart zich alsnog halfweg in de top 6 wringen. En dan is het nog maar de vraag of
The post Maand van de

Lees meer »
Al 120 doden na overstromingen in Kenia
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Al 120 doden na overstromingen in Kenia

De overstromingen die al wekenlang aanhouden in verschillende regio’s van Kenia, hebben al aan minstens 120 mensen het leven gekost. Dat heeft de minister van Binnenlandse Zaken van het Oost-Afrikaanse land, Raymond Omollo, dinsdag gezegd.

Lees meer »
Oxfam-Wereldwinkel Kortrijk organiseert jaarlijkse Fair Trade geschenkenbeurs in JC Tranzit
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Oxfam-Wereldwinkel Kortrijk organiseert jaarlijkse Fair Trade geschenkenbeurs in JC Tranzit

In het weekend van 24 tot en met 26 november organiseert Oxfam-Wereldwinkel Kortrijk haar jaarlijkse Fair Trade geschenkenbeurs. Je vindt er allerhande Fair Trade cadeaus voor de eindejaarperiode. “Ook slaan we dit jaar de handen in elkaar met trouwe partners ter ere van onze 50ste verjaardag.”
The post Oxfam-Wereldwinkel Kortrijk organiseert jaarlijkse Fair Trade geschenkenbeurs in JC Tranzit appeared first

Lees meer »