Krantenkoppen

Microsoft grote winnaar van OpenAI-crisis

19:32 Met de aanwerving van Sam Altman, tot voor kort de CEO van OpenAI, en een team ingenieurs verzekert de softwaregigant Microsoft zich ervan dat hij zijn voorsprong op rivalen als Google en Meta kan beh…

Meer krantenkoppen in België

WorxInvest neemt aandeel Vlaamse regering in GIMV voor 375 miljoen euro over
VRT NWS
VRT NWS

WorxInvest neemt aandeel Vlaamse regering in GIMV voor 375 miljoen euro over

WorxInvest, het moederbedrijf van SD Worx, neemt het volledige resterende belang van de Vlaamse regering over in de investeringsmaatschappij GIMV. De Vlaamse Participatiemaatschappij (VPM) beheerde tot voor kort een overheidsaandeel van 27,65 procent in de GIMV. "De band met Vlaanderen was voor mij cruciaal. Met deze verkoop consolideren we de GIMV in Vlaanderen", zegt Vlaams minister van Financiën Matthias Diependaele.

Lees meer »
Van manager in manege tot schooldirecteur
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Van manager in manege tot schooldirecteur

Sinds dit schooljaar is Bjorn Vandromme uit Roesbrugge de nieuwe directie in vbs Klavertje 3 in Oostvleteren. De onderwijzer verliet het onderwijs voor een job als manager in een manege, en keerde dan terug als zorgcoördinator. Beide ervaringen zijn een meerwaarde in de nieuwe functie.
The post Van manager in manege tot schooldirecteur appeared first on KW.be.

Lees meer »
Mensensmokkelaar veroordeeld tot zeven jaar cel voor betrokkenheid dood van 39 migranten in vrachtwagen die uit Zeebrugge kwam
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Mensensmokkelaar veroordeeld tot zeven jaar cel voor betrokkenheid dood van 39 migranten in vrachtwagen die uit Zeebrugge kwam

Ruim vier jaar nadat 39 migranten dood werden aangetroffen in een vrachtwagen in het Verenigd Koninkrijk, is een lid van de mensensmokkelbende veroordeeld. Een vervoerder uit Noord-Ierland heeft zeven jaar gevangenisstraf gekregen, zo oordeelde de Old Bailey Criminal Court in Londen donderdag. De 26-jarige man werd gedreven door hebzucht toen hij en anderen bij verschillende keren migranten het land in

Lees meer »
Post Title
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Post Title

Op zaterdag 2 december worden Zandvoorde en Geluveld tussen 16 en 22 uur ondergedompeld in een betoverende kerstsfeer. Voor de organisatie sloegen de KWB Geluveld en Prime Productions vzw de handen in elkaar.
The post appeared first on KW.be.

Lees meer »
Nibies Chocoladecreaties opent pop-upstore in Kortrijk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nibies Chocoladecreaties opent pop-upstore in Kortrijk

Op 2 december opende Nibies een pop-upstore in de Sionstraat 8 in Kortrijk. Een jaar na het ontstaan van hun webshop openden ze vorig jaar hun chocoladeboetiek in Stasegem. Ze kregen de smaak te pakken om hun klanten te ontvangen in hun boetiek en gaan nu nog een stap verder.
The post Nibies Chocoladecreaties opent pop-upstore in Kortrijk appeared first

Lees meer »
Gezinsbond plant geboorteboom
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Gezinsbond plant geboorteboom

Met het aanplanten van een geboorteboom wil de Gezinsbond van Ardooie en Koolskamp in de gemeente een blijvende en groeiende herinnering neerpoten aan de kinderen die tussen 1 januari 2022 en 31 december 2022 geboren zijn.
The post Gezinsbond plant geboorteboom appeared first on KW.be.

Lees meer »