Krantenkoppen

Montea lanceert kapitaalverhoging van 126 miljoen euro

16:00 Grote beleggers kunnen inschrijven tegen een korting van 4 procent op de koers.

Meer krantenkoppen in België

ANALYSE. Zelensky is niet meer populair en ligt in clinch met legerchef. Kolonel Housen legt uit wat dat betekent voor de oorlog
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

ANALYSE. Zelensky is niet meer populair en ligt in clinch met legerchef. Kolonel Housen legt uit wat dat betekent voor de oorlog

Oekraïense president Zelensky ligt op ramkoers met legerstafchef Valerij Zaloezjnyj. De verwijten vliegen heen en weer en in een peiling is Zaloezjny zelfs dubbel zo populair als Zelensky. Nu de oorlog stilaan vastloopt, barst de interne strijd helemaal los. Wat betekent dit voor de oorlog? En waarover gaat de ruzie? “Deze boodschap kan Zelensky zijn job kosten”, zegt oud-kolonel Roger

Lees meer »
“Dom, irrelevant, racistisch”: moeder van Beyoncé furieus na opmerkingen over witte huidskleur van dochter
VRT NWS
VRT NWS

“Dom, irrelevant, racistisch”: moeder van Beyoncé furieus na opmerkingen over witte huidskleur van dochter

Tina Knowles, de moeder van zangeres Beyoncé, heeft zwaar uitgehaald naar mensen die commentaar hadden op de verschijning van Beyoncé afgelopen weekend. Mensen vonden dat Beyoncé met haar kledij en haar platinablonde haar "per sé wit" wilde zijn. Dat schoot in het verkeerde keelgat. "Jaloezie en racisme, seksisme, dubbele standaarden… In plaats van dat jullie haar vieren of haar negeren.

Lees meer »
“Wanneer je plots geld hebt, komen de gevaren”: is vader-dochterrelatie tussen Miley en Billy Ray Cyrus nog te redden?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Wanneer je plots geld hebt, komen de gevaren”: is vader-dochterrelatie tussen Miley en Billy Ray Cyrus nog te redden?

Samen schrijven ze geschiedenis: Miley Cyrus (30) en Billy Ray Cyrus (62) zijn het eerste vader-dochterduo dat bij de Grammy’s voor ‘Hit van het Jaar’ genomineerd zijn met individuele nummers. Iets om te vieren aan de familietafel, ware het niet dat er al jaren een flink haar in de boter zit tussen vader en dochter. De twee verbraken een tijd

Lees meer »
Het spirituele kantje van Charlotte Adigéry en het quizdebuut van Petra De Sutter: dit was ‘De slimste mens’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Het spirituele kantje van Charlotte Adigéry en het quizdebuut van Petra De Sutter: dit was ‘De slimste mens’

Ze bezwoer tijdens de eerste aflevering van ‘De slimste mens ter wereld’ dat ze de show zou stelen, en Charlotte Adigéry hield woord. Maandagavond pakte de zangeres wederom uit met een opvallende outfit, ze vertelde eveneens over haar fascinatie voor het bovennatuurlijke. Verder ging Petra De Sutter gezwind met de overwinning aan de haal, en zorgden juryleden Philippe Geubels en

Lees meer »
Ruim 85 Joodse graven beschadigd in Charleroi
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Ruim 85 Joodse graven beschadigd in Charleroi

In het Israëlische deel van de begraafplaats van Marcinelle, een deelgemeente van Charleroi, zijn 89 graven beschadigd. Burgemeester Paul Magnette (PS) twijfelt er niet aan dat de beschadigingen gemotiveerd zijn door antisemitisme.

Lees meer »
Naakte man stapt op attractie in Disneyland: “Jij idioot!”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Naakte man stapt op attractie in Disneyland: “Jij idioot!”

Een naakte man heeft maandag in Disneyland Californië voor opschudding gezorgd. Hij betrad een attractie met water en zwom daar ook eventjes in rond. Voorbijgangers konden hun ogen niet geloven, maar lang duurde het schouwspel echter niet. De politie kwam de naakte man al snel oppakken. Waarom hij het deed, is nog niet duidelijk.

Lees meer »
Israël laat 39 Palestijnse gevangenen vrij
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Israël laat 39 Palestijnse gevangenen vrij

Israël heeft 39 Palestijnse gevangenen vrijgelaten. Dat meldt een woordvoerder van het Qatarese ministerie van Buitenlandse Zaken op X (ex-Twitter). De 39 worden geruild voor dertien Israëlische gijzelaars die eerder op vrijdag door Hamas werden vrijgelaten.

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Tijdelijk staakt-het-vuren van start: “Duizenden Palestijnen proberen terug te keren naar noorden van Gazastrook”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Tijdelijk staakt-het-vuren van start: “Duizenden Palestijnen proberen terug te keren naar noorden van Gazastrook”

Nu de gevechtspauze ingegaan is, keren duizenden ontheemde Palestijnen terug naar het noorden van de Gazastrook. Dat melden ooggetuigen. Het Israëlisch leger waarschuwde eerder dat de oorlog nog niet voorbij is: de noordelijke regio blijft een “gevaarlijke oorlogszone”, klinkt het. De eerste Israëlische gijzelaars zouden rond 16 uur lokale tijd (15 uur in België) vrijgelaten worden. Na het bestand zal

Lees meer »
Alternatieve ‘Sinterklaas’ in stadhuis van Gent zorgt voor politieke rel: “Men verpest het voor iedereen”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Alternatieve ‘Sinterklaas’ in stadhuis van Gent zorgt voor politieke rel: “Men verpest het voor iedereen”

Een gepland bezoek van ‘Queen Nikkolah’ aan Gent maakte maandag boze reacties los en zorgde zelfs voor spanning tot in het stadsbestuur. Het gaat om een artistiek project van een zwarte, vrouwelijke ‘Sinterklaas’. Dat die in het stadhuis zou worden ontvangen, en net op 6 december, was voor velen een brug te ver. Na de heisa wordt het evenement verplaatst.

Lees meer »
Michael Vanthourenhout hervat in Dublin
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Michael Vanthourenhout hervat in Dublin

Zondag vindt in het Ierse Dublin de vijfde manche van de wereldbeker veldrijden plaats. Ook Michael Vanthourenhout is opnieuw van de partij.
The post Michael Vanthourenhout hervat in Dublin appeared first on KW.be.

Lees meer »
WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem

WHATTZ Laadpalen uit Zwevegem, kondigt met trots de recente verhuizing naar eennieuw bedrijfspand aan langs de Bekaertstraat in Zwevegem. Dit nieuwe onderkomen,gelegen op de oude site van 1,5 hectare, die vroeger floreerde als de thuisbasis vanSobelcard van de Bekaert-groep, herbergt vandaag een tiental KMO’s, waaronderWHATTZ.
The post WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »
Knokke-Heist heeft opnieuw 7 nieuwkomers in Gault&Millau: “Het publiek hier wil kwaliteit, dan moet je als restaurant volgen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Knokke-Heist heeft opnieuw 7 nieuwkomers in Gault&Millau: “Het publiek hier wil kwaliteit, dan moet je als restaurant volgen”

Aantal inwoners: 32.687. Aantal restaurant in de nieuwe Gault&Millau: 37, waaronder opnieuw zeven nieuwkomers. Ja, Knokke-Heist blijft ook dit jaar dé culinaire hotspot van West-Vlaanderen. Een maand geleden stelde de kustgemeente nog haar eigen Gault&Millau-gids vol adresjes voor. Op zoek naar een verklaring voor het succes. “Er is een publiek dat kwaliteit kan appreciëren én daarvoor wil betalen.”
The post

Lees meer »