Krantenkoppen

Na de veelbelovende start: dreigt nu toch de grote teleurstelling in ‘Blind getrouwd’? “Ik heb ook geen gevoelens, maar…”

Het is zover: het eerste beslissingsmoment in ‘Blind Getrouwd’ is aangebroken. Blijven de koppels getrouwd, of gooien ze de handdoek in de ring? Dag Allemaal laat drie echtparen aan het woord over eventuele romantische gevoelens, hun gezamenlijke toekomst én de frustraties die ze voelen. “Ik wil iemand die niet alleen de problemen ziet.”

Meer krantenkoppen in België

“11 mensen per week kregen HIV-diagnose in 2022”: aantal nieuwe gevallen in ons land is met 14% gestegen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“11 mensen per week kregen HIV-diagnose in 2022”: aantal nieuwe gevallen in ons land is met 14% gestegen

In 2022 kregen 597 mensen een HIV-diagnose in België, maakt Sciensano bekend. Dat is 14% meer dan in 2021. Maar het is wel opletten met conclusies trekken, omdat de jaarlijkse trends meer schommelen sinds de coronacrisis. Globaal gezien is er in het laatste decennium een dalende trend van nieuwe HIV-diagnoses in België. “Toch is, ondanks de vooruitgang van de voorbije

Lees meer »
Oxfam-Wereldwinkel Kortrijk organiseert jaarlijkse Fair Trade geschenkenbeurs in JC Tranzit
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Oxfam-Wereldwinkel Kortrijk organiseert jaarlijkse Fair Trade geschenkenbeurs in JC Tranzit

In het weekend van 24 tot en met 26 november organiseert Oxfam-Wereldwinkel Kortrijk haar jaarlijkse Fair Trade geschenkenbeurs. Je vindt er allerhande Fair Trade cadeaus voor de eindejaarperiode. “Ook slaan we dit jaar de handen in elkaar met trouwe partners ter ere van onze 50ste verjaardag.”
The post Oxfam-Wereldwinkel Kortrijk organiseert jaarlijkse Fair Trade geschenkenbeurs in JC Tranzit appeared first

Lees meer »
Kan China onze zonnepanelen kapen en het Europese energienet doen instorten? Professor beantwoordt alle vragen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Kan China onze zonnepanelen kapen en het Europese energienet doen instorten? Professor beantwoordt alle vragen

Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) heeft staatsveiligheid gevraagd om het risico van Chinese omvormers in te schatten. Die zetten de opgewekte gelijkstroom van je zonnepanelen om naar bruikbare stroom voor je elektrische toestellen. Er doen verhalen de ronde dat China vanop afstand het stroomnet in Europa kan laten instorten. Maar kloppen die wel? Geert Deconinck, professor slimme energienetten,

Lees meer »
N-VA vraagt naar gemeentelijk dictee in Wingene, gemeente gaat niet akkoord
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

N-VA vraagt naar gemeentelijk dictee in Wingene, gemeente gaat niet akkoord

Gemeenteraadslid Pieter-Jan Verhoye (N-VA) stelde tijdens de laatste gemeenteraad in Wingene voor om een gemeentelijk dictee te organiseren. Het gemeentebestuur gaat niet in op het voorstel, er komt dus geen gemeentelijk dictee.
The post N-VA vraagt naar gemeentelijk dictee in Wingene, gemeente gaat niet akkoord appeared first on KW.be.

Lees meer »
Piers Morgan onthult namen van ‘racistische royals’ op tv, koninklijk paleis is geschokt
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Piers Morgan onthult namen van ‘racistische royals’ op tv, koninklijk paleis is geschokt

De Britse tv-presentator Piers Morgan (58) heeft woensdag in zijn show ‘Piers Morgan Uncensored’ de namen van de twee royals genoemd, die opmerkingen maakten over de huidskleur van prins Archie. Dat nieuws werd gepubliceerd in de Nederlandse versie van ‘Endgame’, het controversiële boek van Omid Scobie over het Britse koningshuis. “De Britten hebben het recht om het te weten”, klonk

Lees meer »
Wegen weer toegankelijk na kuis- en herstelwerk: “Drie weken tientallen kilometers omrijden, dat begint te tellen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Wegen weer toegankelijk na kuis- en herstelwerk: “Drie weken tientallen kilometers omrijden, dat begint te tellen”

Medewerkers van de gemeente Houthulst kuisten donderdag de omgeving van de Driegrachtenbrug en een stuk verbindingsweg met Lo-Reninge, die al drie weken afgesloten is door de overstromingen. Bestuurders wagen zich nu weer rond de signalisatie. “Maar dat is nog niet zonder risico.”
The post Wegen weer toegankelijk na kuis- en herstelwerk: “Drie weken tientallen kilometers omrijden, dat begint te tellen”

Lees meer »
Grondwerken voor bouw windturbines gestart en meteen weer gestopt in Pittem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Grondwerken voor bouw windturbines gestart en meteen weer gestopt in Pittem

Er is al vier jaar fel protest tegen, maar maandag is een aannemer in opdracht van Luminus gestart met de grondwerken voor de windturbines op Pittemberg. Het gemeentebestuur stapte naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen en in de loop van dinsdag werden de werken – voorlopig – weer stilgelegd.
The post Grondwerken voor bouw windturbines gestart en meteen weer gestopt in

Lees meer »