Krantenkoppen

Nieuwe Argentijnse president : “Alles wat in handen van privésector kan zijn, zal dat ook zijn”

Volgens de kersverse Argentijnse president Javier Milei zijn “18 tot 24 maanden” nodig om de inflatie in zijn land onder controle te krijgen. Dat zei hij maandag tijdens een radioprogramma, daags na zijn verkiezing. Momenteel bedraagt de jaarlijkse inflatie in Argentinië 143 procent.

Meer krantenkoppen in België

Devils Rock for an Angel schenkt 13.000 euro weg
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Devils Rock for an Angel schenkt 13.000 euro weg

57 gemotiveerde medewerkers van Devils Rock for an Angel schonken liefst 13.000 euro aan drie verschillende goede doelen. “Dit is de totaalopbrengst van ons metalfest met toevoeging van enkele gedoneerde fondsen”, aldus organisator Didier Declercq. “Er gaat 3.000 euro naar de G-ploegen van voetbalclub KOG Stasegem en naar vzw Matthijs in Ieper en 7.000 euro
The post Devils Rock for

Lees meer »
Danira Boukhriss en Ward Kerremans praten voor het eerst over hun zwangerschap: “Lijst met babynamen is in de maak”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Danira Boukhriss en Ward Kerremans praten voor het eerst over hun zwangerschap: “Lijst met babynamen is in de maak”

Strak in het knalblauw, en strálen dat ze deed. “Maar de kleur van mijn jurk verraadt niks, we houden het geslacht geheim”, sprak Danira Boukhriss Terkessidis (33) twintig weken heerlijk zwanger en aan de zijde van haar grote liefde Ward Kerremans (35). Hij stelde gisteravond zijn hoofdrol in de Streamz-reeks ‘Alter Ego’ voor, als koppel presenteerden ze dé bekroning van

Lees meer »
Nina Derwael spreekt voor het eerst na ontslag coaches: “2023 was het zwaarste jaar uit mijn carrière”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Nina Derwael spreekt voor het eerst na ontslag coaches: “2023 was het zwaarste jaar uit mijn carrière”

Twee schouderblessures, gemiste EK’s en WK’s én een coachwissel: 2023 was een zwaar jaar voor Nina Derwael. Ondertussen staat de 23-jarige gymnaste weer wat verder in haar revalidatie na een schouderoperatie en traint ze opnieuw met een nieuwe coach. “Ik heb mentaal heel diep gezeten, maar vandaag deed ik zelf al een eerste handenstand. Parijs? Dat is kort dag, misschien

Lees meer »
Play Nostalgie maakt live radio in Roeselare tijdens eindejaar
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Play Nostalgie maakt live radio in Roeselare tijdens eindejaar

Play Nostalgie neemt een prominente plaats in binnen het eindejaarsgebeuren in de Rodenbachstad. In het Play Nostalgie Wintercafé kan je al vanaf vrijdag 8 december een originele foto nemen in de photobooth. In de week voor Kerstmis komen Leen Demaré en Michael Joossens er live de avondspits uitzenden en op zaterdag 23 december zijn er de Candlelight-sessions: een unieke combinatie

Lees meer »
Honderden passagiers Eurostar-trein zitten meer dan zeven uur vast zonder elektriciteit en werkende toiletten
VRT NWS
VRT NWS

Honderden passagiers Eurostar-trein zitten meer dan zeven uur vast zonder elektriciteit en werkende toiletten

Ongeveer 700 Eurostar-reizigers die vanochtend vanuit Londen naar het Europese vasteland wilden reizen, hebben meer dan zeven uur stilgestaan in de buurt van Folkstone. Volgens Eurostar is de panne veroorzaakt door een bovengrondse elektriciteitskabel die op de trein was gevallen. Omstreeks 19.30 uur zijn de passagiers terug aangekomen in het station St-Pancras in Londen.

Lees meer »
Eén bocht, één jaar, drie ongevallen, stad belooft wegmarkering, bewoners radeloos: “Is er wel een oplossing?”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Eén bocht, één jaar, drie ongevallen, stad belooft wegmarkering, bewoners radeloos: “Is er wel een oplossing?”

Zondagavond was het wééral prijs. Een bestuurder verloor de controle over het stuur in de flauwe bocht van de Lauwestraat in Rekkem en reed een geparkeerde wagen aan. Het derde ongeval al in nog geen jaar tijd. De stad belooft een witte lijn aan te brengen, maar inwoners vragen meer. “Waarom geen fietssuggestiestroken?”
The post Eén bocht, één jaar, drie

Lees meer »