Krantenkoppen

Opnieuw heel wat werkmateriaal gestolen uit tuinhuis in Torhout

Voor het tweede weekend op rij werd er ingebroken in een tuinhuis in Torhout. Daarbij werd opnieuw heel wat werkmateriaal gestolen.

De inbraak van dit weekend werd zondag rond 11 uur opgemerkt. Bewoners uit de Smissestraat in deelgemeente Wijnendale merkten toen op dat er ingebroken werd in hun tuinhuis. Daarbij werd heel wat werkmateriaal gestolen. De dieven gingen er onder andere met een decoupeerzaag, schroefboormachine, slagmoersleutel, duolader, batterijen en een compressor vandoor. De onbekende daders vluchten daarna weg.

Tweede keer

Ook vorig weekend werd ingebroken in een tuinhuis. Daar ging het om de Pieter de Coninckstraat in het centrum van Torhout. De dieven stalen daar ook wat werkmateriaal zoals een slijpmachine en boormachine. De politie Kouter onderzoekt de feiten. (JH)

The post Opnieuw heel wat werkmateriaal gestolen uit tuinhuis in Torhout is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe tunnel richting Deurne moet files vanaf 2025 beperken
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Nieuwe tunnel richting Deurne moet files vanaf 2025 beperken

Oosterweel-bouwheer Lantis begint in februari 2024 met de aanleg van een tunnel aan Antwerpen-Oost, het knooppunt dat de Antwerpse Ring verbindt met de E313. De nieuwe ondergrondse verbinding zal de drukke verkeersstromen van de Ring en de E313 uit elkaar halen. Het doel is minder weefbewegingen, zodat er minder vertragingen en minder files zullen zijn. De nieuwe tunnel zal in

Lees meer »
KWB viert kaartkampioenen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

KWB viert kaartkampioenen

KWB Varsenare heeft haar kaartkampioenen gevierd. De KWB-kaartclub telt 24 leden, die elke tweede vrijdag van de maand vanaf 20 uur samenkomen in het parochiaal centrum in Varsenare. “De meesten zijn van Varsenare, maar we hebben ook mensen uit Jabbeke of Sint-Andries. We zijn ergens in de jaren 60 opgestart en hebben gouden jaren gehad
The post KWB viert kaartkampioenen

Lees meer »
Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Agent die George Floyd doodde werd ruim twintig keer gestoken in gevangenis

De Amerikaanse ex-agent die veroordeeld is voor de moord op George Floyd in 2020, is vorige week meer dan twintig keer gestoken door een medegevangene. Dat gebeurde met een geïmproviseerd mes in de bibliotheek van een gevangenis in de Amerikaanse staat Arizona. Derek Chauvin werd door medegevangene John Turscak neergestoken “om de Black Lives Matter-beweging nieuw leven in te blazen”,

Lees meer »
Stad Leuven verhuurt 19 nieuwe appartementen aan Vaartkom aan lagere huurprijzen: “Voor mensen die het financieel moeilijk hebben”
VRT NWS
VRT NWS

Stad Leuven verhuurt 19 nieuwe appartementen aan Vaartkom aan lagere huurprijzen: “Voor mensen die het financieel moeilijk hebben”

De stad Leuven verhuurt 19 nieuwe budgetwoningen aan de Vaartkom. Het gaat om appartementen waarvoor je 20 procent minder betaalt dan de marktprijs. Voor een woning met twee slaapkamers betaal je tussen de 830 en de 930 euro. Zo wil de stad mensen die het financieel moeilijk hebben en geen betaalbare plek vinden in de stad een handje helpen.

Lees meer »
Niels Destadsbader en Moora Vander Veken vergeten tekst ‘Amika’-liedje tijdens repetitie voor ‘Singalong’ in Sportpaleis
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Niels Destadsbader en Moora Vander Veken vergeten tekst ‘Amika’-liedje tijdens repetitie voor ‘Singalong’ in Sportpaleis

Vrijdagavond zullen de grootste Studio 100-hits massaal meegebruld worden in het Antwerps Sportpaleis tijdens de ‘Singalong’. Ook van de partij: Moora Vander Veken (31) en Niels Destadsbader (35), die enkele van de grootste ‘Amika’-hits komen brengen. De repetities liepen echter toch wat stroef, deelt Niels in zijn Instagram Stories.

Lees meer »
Club Brugge duikt top zes binnen na zege tegen Standard
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Club Brugge duikt top zes binnen na zege tegen Standard

Club Brugge heeft zondagavond op de zestiende speeldag van de Jupiler Pro League de punten thuisgehouden tegen Standard. Blauw-zwart won met 2-0. Door de zege duiken de Bruggelingen de top zes binnen. Met 26 punten springen ze van de zevende naar de vijfde plaats. De Rouches zijn negende met 20 punten.
The post Club Brugge duikt top zes binnen na

Lees meer »
Proces rond dramatisch ongeval dat leven kostte aan Wim (37) en Joyce (36) start pas in september 2024: “Zeer complexe zaak”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Proces rond dramatisch ongeval dat leven kostte aan Wim (37) en Joyce (36) start pas in september 2024: “Zeer complexe zaak”

Het proces over het dodelijke verkeersongeval waarbij Wim Janssens (37) en Joyce Van Roosbroeck (36) uit Koningshooikt (Lier) om het leven kwamen, wordt pas op 3 september volgend jaar behandeld. Dat heeft de Mechelse politierechtbank dinsdag beslist. Dat het nog zo lang duurt heeft te maken met de conclusietermijnen die de partijen hebben gevraagd.

Lees meer »