Krantenkoppen

Première van ‘Mannen Met Hakken’: jawel, hét leven is mooier op een paar hoge hakken

Op zondag 19 november ging Backstage Producties in feestelijke première met ‘Mannen Met Hakken’. Heel wat BV’s en genodigden verzamelden op de rode loper om de hoofdcast in actie te zien op hun glamour heels. MANNEN MET HAKKEN is een nieuwe creatie, nl. een pittige komedie waarbij de cast door het leven gaat op hoge hakken. Niemand minder dan Manou Kersting staat in voor de regie van deze komedie met Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik en Gert Botty.

Het publiek leefde alvast intens mee met de vriendengroep op het podium die, ondanks de persoonlijke problemen waar elk van hen mee worstelt, er toch in slaagt om als één groep een schitterend optreden te geven als drag queens tijdens het “Bal van de Burgemeester”. Dat het niet vanzelf gaat, spreekt voor zich. De verwoede poging van de personages om er het allerbeste van te maken, verovert dan ook de harten van het aanwezige publiek. ‘Mannen Met Hakken’ is dé remedie om de donkere herfstavonden te lijf te gaan met een spetterende portie pailletten, humor en muziek. En jawel, het leven is mooier op een paar hoge hakken!

Een groep cafévrienden van verschillende pluimage komen wekelijks bij elkaar om illegaal te pokeren. Plots komen ze terecht in de wereld van de extravagante drag queens. Deze kameraden krijgen met emotionele uitdagingen te maken die hun vriendschap op de helling zet! Buitensporige pruiken, geëpileerde kuiten, en glimmende paillettejurken behoren plots tot hun dagelijkse garderobe.‘Mannen Met Hakken’ is een vertederende, harde maar ook hoogstaande komedie! Letterlijk, want alle mannen trekken hun hakken aan! Benieuwd of ze er ook op kunnen lopen om samen hun nieuw ingeslagen pad als soulmates verder te bewandelen. Welkom in de wereld van de drag queen. (PADI & Alexander)

‘Mannen Met Hakken’ is nog te zien tot en met 10 december in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Info en tickets: www.backstage-producties.be

The post Première van ‘Mannen Met Hakken’: jawel, hét leven is mooier op een paar hoge hakken is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Net voor operatie redding trok mental coach Didier De Backer naar KVK-coach Glen De Boeck, of hoe adelaars en eenden KVK kunnen redden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Net voor operatie redding trok mental coach Didier De Backer naar KVK-coach Glen De Boeck, of hoe adelaars en eenden KVK kunnen redden

Het moet stilaan gaan gebeuren voor KV Kortrijk, nog steeds laatste in 1A. Met respectievelijk KV Mechelen, Eupen en Westerlo spelen de Kerels de komende weken tegen drie rechtstreekse concurrenten in de degradatiestrijd. Het geloof van en in coach Glen De Boeck is groot, maar toch kan er volgens mental coach Didier De Backer nog 90 % winst behaald worden.

Lees meer »
Muziekgroep Royalty Busters neemt afscheid met ‘End of the road’: “Een laatste knaloptreden”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Muziekgroep Royalty Busters neemt afscheid met ‘End of the road’: “Een laatste knaloptreden”

Na zaterdag 23 december trekt de band Royalty Busters de stekker eruit. Nog één keer gaan ze knallen, met een bijzondere show vol fijne muziek. Dat doen ze in het OC in Aarsele. “Het wordt een afscheid in absolute schoonheid.”
The post Muziekgroep Royalty Busters neemt afscheid met ‘End of the road’: “Een laatste knaloptreden” appeared first on KW.be.

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Nederlander na 54 dagen vrijgelaten door Hamas – Israël bij VN: “Geen permanent wapenbestand”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Nederlander na 54 dagen vrijgelaten door Hamas – Israël bij VN: “Geen permanent wapenbestand”

De tijdelijke gevechtspauze tussen terreurbeweging Hamas en Israël loopt donderdagochtend om 6 uur Belgische tijd af, maar de strijdende partijen voeren intensieve onderhandeling voor een nieuwe verlenging. Woensdag werd de Nederlandse Israëliër Ofir Engel (18) na 54 dagen vrijgelaten. Engel maakte deel uit van een groep van tien Israëlische en vier Thaise gijzelaars die Hamas liet gaan. Volg alle ontwikkelingen

Lees meer »
KIJK. Russische staatstelevisie reageert verheugd op overwinning Geert Wilders: “Dit is belangrijk voor ons”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Russische staatstelevisie reageert verheugd op overwinning Geert Wilders: “Dit is belangrijk voor ons”

De extreemrechtse partij PVV (Partij voor de Vrijheid) van Geert Wilders werd donderdag de grote winnaar van de Nederlandse parlementsverkiezingen en daar is Rusland erg tevreden mee. De Russische staatstelevisie was er al snel bij om de verkiezingsuitslag te vieren. “Dit is belangrijk voor ons. Wilders heeft gezegd dat hij de hulp aan Oekraïne wil stoppen en dat alle Oekraïense

Lees meer »
Gemeentelijke kinderopvang De Buidel viert twintigste verjaardag: “Kinderen krijgen hier inspraak”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Gemeentelijke kinderopvang De Buidel viert twintigste verjaardag: “Kinderen krijgen hier inspraak”

Vrijdag 1 december is het exact twintig jaar geleden dat de gemeentelijke kinderopvang De Buidel zijn deuren opende. Dat wordt vrijdag uiteraard gevierd samen met de begeleiders, de kinderen, hun ouders en het gemeentebestuur.
The post Gemeentelijke kinderopvang De Buidel viert twintigste verjaardag: “Kinderen krijgen hier inspraak” appeared first on KW.be.

Lees meer »