Krantenkoppen

Privéjets zijn niet eens het grootste probleem: zo vervuilend zijn de superrijken

Het is nu ook becijferd: de superrijken zijn supervervuilend. Twaalf van ’s werelds rijkste miljardairs stoten ieder jaar evenveel broeikasgassen uit als 2,1 miljoen huizen. Dat schrijft de Britse krant The Guardian.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe 48 urenstaking bij spoor begin december
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nieuwe 48 urenstaking bij spoor begin december

Er komt een nieuwe 48 urenstaking bij het spoor begin december. Twee van de drie vakbonden zetten de plannen door. Dat zegt HR Rail, de juridische werkgever van het spoorpersoneel. De staking, met alternatieve dienstregeling, zal starten op 5 december om 22 uur.

Lees meer »
“Als het verhaal van Antwerp steevast ‘net niet’ is, kan je je daar niet blijven achter verstoppen. Dan is er meer aan de hand”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Als het verhaal van Antwerp steevast ‘net niet’ is, kan je je daar niet blijven achter verstoppen. Dan is er meer aan de hand”

Ook mathematisch kan het niet meer. Antwerp FC ligt uit Europa door die 0 op 15. Deurne-Noord als terminus over twee weken. Met een afscheidsmatch tegen FC Barcelona. ‘Not that bad.’ Al zag onze chef voetbal Niels Poissonnier een rode draad doorheen de campagne van de ‘Great Old’. “Het was te vaak wíllen. Niet kúnnen.”

Lees meer »
Nieuwe locatie voor Pizzeria Omnibus dat Singh Omnibus wordt: “Lekkere pizza’s en meer Indische gerechten”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe locatie voor Pizzeria Omnibus dat Singh Omnibus wordt: “Lekkere pizza’s en meer Indische gerechten”

Pizzeria Omnibus in Ingelmunster heet voortaan Singh Omnibus en huist ook op een andere locatie, aan de Kortrijkstraat 30. “Onze familienaam is heel bekend in de wijde omgeving”, zegt Daya Singh, die Pizzeria Omnibus opstartte in 1995 aan het Stationsplein. “Daarom besloten we om op de nieuwe locatie onze familienaam Singh te gebruiken. Deze zaak staat nu op de twee

Lees meer »