Krantenkoppen

Provinciale fase rampenplan Oost-Vlaanderen niet langer van kracht

In Oost-Vlaanderen heeft gouverneur Carina Van Cauter de provinciale fase van het rampenplan opgeheven. “Het blijft zeer nat, maar de situatie op het terrein is onder controle en vereist geen bovenlokale coördinatie meer”, meldt de gouverneur.

Meer krantenkoppen in België

Vernieuwde Rekkemsestraat in Marke weer open voor verkeer
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vernieuwde Rekkemsestraat in Marke weer open voor verkeer

Vrijdag 24 november werd de Rekkemsestraat in Marke weer opengesteld voor het verkeer. De straat werd verkeersveiliger gemaakt met betere kruispunten, een asverschuiving en comfortabele fietssuggestiestroken.
The post Vernieuwde Rekkemsestraat in Marke weer open voor verkeer appeared first on KW.be.

Lees meer »
“Als ik niet meer in China mag spelen, stop ik”: Ronnie O’Sullivan poseert op première docu met Beckham en dreigt met pensioen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Als ik niet meer in China mag spelen, stop ik”: Ronnie O’Sullivan poseert op première docu met Beckham en dreigt met pensioen

Ronnie O’Sullivan (47) dreigt de snookersport vaarwel te zeggen als World Snooker hem blijft verbieden om exhibitietoernooien in China te spelen. “We staan op een tweesprong”, vertelde de zevenvoudige wereldkampioen in een interview met de BBC. “Als ik niet kan doen wat ik wil – en dat is veel toernooien in China spelen – speel ik gewoon niet meer.”

Lees meer »
Maurice (77) sterft nadat gasverwarmer in caravan ontploft: “Hij had net beslist om toch in behandeling te gaan tegen kanker”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Maurice (77) sterft nadat gasverwarmer in caravan ontploft: “Hij had net beslist om toch in behandeling te gaan tegen kanker”

Maurice De Boel (77) uit Aarschot is woensdagochtend overleden na een uitslaande brand. Die was ontstaan nadat de gasverwarmer in zijn caravan ontplofte. Het was zijn schoonbroer die de brand ontdekte, maar alle hulp kwam te laat. “Maurice leefde graag op zichzelf, met zijn kat als enige gezelschap”, zegt de nicht van het slachtoffer.

Lees meer »
Maarten Lampaert: “Top drie halen is absoluut de ambitie”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Maarten Lampaert: “Top drie halen is absoluut de ambitie”

Drie seizoenen geleden werd de U17 van VT Lendelede voor de leeuwen gegooid in Promo 3. Met succes, want na een zege met 1-3 bij Olva Brugge C voert VT Merlo in Promo 2 de rangschikking aan en mikt de ploeg op de top drie.
The post Maarten Lampaert: “Top drie halen is absoluut de ambitie” appeared first on KW.be.

Lees meer »
OpenAI kondigt terugkeer aan van Sam Altman als topman
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

OpenAI kondigt terugkeer aan van Sam Altman als topman

Sam Altman keert terug als topman van OpenAI. Het bestuur van het snel gegroeide bedrijf in kunstmatige intelligentie stuurde hem eind vorige week onverwachts weg. Een ongeziene soap volgde. Nu zegt OpenAI een overeenkomst te hebben gesloten met Altman over zijn terugkeer. Daarbij komt er ook een nieuw bestuur.

Lees meer »
“Geen klimaatontkenner in het Torentje”: Mark Rutte slaat praatje met Greenpeace-activisten die in Hofvijver in Den Haag springen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

“Geen klimaatontkenner in het Torentje”: Mark Rutte slaat praatje met Greenpeace-activisten die in Hofvijver in Den Haag springen

Activisten van Greenpeace zijn donderdagmiddag in de Hofvijver, de gracht rond de ambtswoning van de minister-president, in Den Haag gesprongen. Daar hielden ze een spandoek omhoog met daarop “Geen klimaatontkenner in het Torentje”. De vier actievoerders demonstreerden tegen de grote verkiezingswinst van de PVV, waardoor Geert Wilders mogelijk premier wordt.

Lees meer »

Hoe relatief is EinsteinGPT?

16:48 Een softwarebedrijf dat zich met luide trom in de AI-strijd werpt: veeg teken of potentiële goudklomp? Woensdag moet blijken in hoeverre Salesforce zijn grote AI-belofte – en dito beurswaardering – wa…

Lees meer »