Krantenkoppen

Rusland voert in Oekraïne een onzichtbare oorlog waar radiogolven alles bepalen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Gezinsbond plant geboorteboom
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Gezinsbond plant geboorteboom

Met het aanplanten van een geboorteboom wil de Gezinsbond van Ardooie en Koolskamp in de gemeente een blijvende en groeiende herinnering neerpoten aan de kinderen die tussen 1 januari 2022 en 31 december 2022 geboren zijn.
The post Gezinsbond plant geboorteboom appeared first on KW.be.

Lees meer »
‘Zwevende’ gymnaste slaat iedereen met verstomming: “Hoe is dat zelfs mogelijk?”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

‘Zwevende’ gymnaste slaat iedereen met verstomming: “Hoe is dat zelfs mogelijk?”

De Amerikaanse tumblingkampioene Miah Bruns (20) deelt op sociale media regelmatig foto’s en video’s van haar drukke leven als gymnaste. De twintiger staat niet alleen regelmatig in de sportzaal om deel te nemen aan wedstrijden, ze traint dagelijks om medailles te blijven pakken. De turnoefeningen die ze uitvoert, zijn erg spectaculair om te zien en doen veel monden openvallen.

Lees meer »
Dode en gewonde bij mesaanval op toeristen in Parijs: dader was eerder al veroordeeld voor terreurplannen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dode en gewonde bij mesaanval op toeristen in Parijs: dader was eerder al veroordeeld voor terreurplannen

Bij een mesaanval in het vijftiende arrondissement van Parijs, nabij de Eiffeltoren, zijn zaterdagavond een dode en een gewonde gevallen. De aanvaller werd opgepakt. Dat meldt minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin op X. Een politiebron meldt aan het Franse persbureau AFP dat die persoon “Allah akbar” geroepen zou hebben, en dat hij bekend stond voor psychiatrische problemen.

Lees meer »
“Bepaalde mensen lieten Mannaert vallen”: onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van grote liefde
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Bepaalde mensen lieten Mannaert vallen”: onze chef voetbal legt uit waarom Club-CEO afstand neemt van grote liefde

Club Brugge ziet straks een van dé bepalende figuren van het voorbije decennium vertrekken, want Vincent Mannaert stopt eind dit seizoen als CEO. Onze chef voetbal Niels Poissonnier ziet dat Mannaert een grote leemte na zal laten en schetst de frustraties die er bij de CEO mee toe leidden de stekker eruit te trekken: “Club hertekende intern zijn beslissingsstructuur. Ineens

Lees meer »
Ondanks de scheiding van Fleur en Alexander in ‘Blind getrouwd’: “Op een ­bepaalde manier ga je wel van elkaar houden”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ondanks de scheiding van Fleur en Alexander in ‘Blind getrouwd’: “Op een ­bepaalde manier ga je wel van elkaar houden”

Het verhaal van Fleur (29) en Alexander (29) uit ‘Blind getrouwd’ is over en uit. Zonder ooit één aanvaring of minder moment te hebben beleefd, ziet het koppel geen toekomst samen. In een openhartig gesprek met ‘TV Familie’ vertellen Fleur en Alexander nu over hun huwelijk, hun gevoelens én hun huidige band als goeie vrienden. En wat als een nieuwe

Lees meer »
Negen muzikanten van Veurnse harmonie Sint-Cecilia krijgen VLAMO-ereteken
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Negen muzikanten van Veurnse harmonie Sint-Cecilia krijgen VLAMO-ereteken

Burgemeester van Veurne Peter Roose mocht negen verdienstelijke leden van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia het VLAMO-ereteken opspelden. Voorzitter Ivan Winnock blikte met trots terug op de 200ste verjaardag van de vereniging, maar drukte ook zijn bezorgdheid uit over de toekomst en het voortbestaan van de harmonie.
The post Negen muzikanten van Veurnse harmonie Sint-Cecilia krijgen VLAMO-ereteken appeared first on KW.be.

Lees meer »
Schoenenwinkels mogen niet zomaar Birkenstock verkopen: “We gaven precies een presentatie in een Louis Vuitton-kantoor”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Schoenenwinkels mogen niet zomaar Birkenstock verkopen: “We gaven precies een presentatie in een Louis Vuitton-kantoor”

Alsof ze een examen moeten afleggen, ondanks 40 jaar geleden al geslaagd. Zo voelt het voor heel wat Belgische schoenenwinkels nu ze plots geen Birkenstocks meer mogen verkopen. Wie het merk nog wil aanbieden, moet zijn imago verdedigen bij het hoofdkantoor in Amsterdam. Maar hoe ervaren Belgische schoenenwinkels die wending? “Dit is broodroof”, zegt Olivier Schatteman van Sandra in Knokke.

Lees meer »
EXCLUSIEF. Van 150 tot 1.700 euro voor galajurk: zoveel betalen Miss België-finalistes in aanloop naar het kroontje
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

EXCLUSIEF. Van 150 tot 1.700 euro voor galajurk: zoveel betalen Miss België-finalistes in aanloop naar het kroontje

Wie Miss België wil worden, moet diep in de buidel tasten. Een gerucht of écht zo? Zes finalistes, én organisatrice Darline Devos, doen exclusief voor ons hun portemonnee open en onthullen eerlijk hoeveel zij uitgeven aan de verkiezing, én hoe ze dat geld bij elkaar kregen. “Een galakleed kost belachelijk veel, maar da’s zoals een trouwkleed kiezen: ik doe dit

Lees meer »