Krantenkoppen

Russell Brand ondervraagd door politie over beschuldigingen seksueel wangedrag

De Londense politie heeft Russell Brand (48) ondervraagd over de beschuldigingen van verkrachting en aanranding. Eerder dit jaar werd de komiek na een onderzoek van ‘The Times’, ‘The Sunday Times’ en Channel 4 beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotionele mishandeling. De acteur heeft de beschuldigingen altijd ontkend.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe staatsbons brengen een pak minder rente op dan de vorige
VRT NWS
VRT NWS

Nieuwe staatsbons brengen een pak minder rente op dan de vorige

De nieuwe staatsbons die vanaf overmorgen worden uitgegeven, zijn een pak minder interessant dan de vorige. De nieuwe staatsbon op vijf jaar krijgt een brutorente van 2,60 procent, die op 8 jaar 2,90 procent. Trek daar nog 30 procent roerende voorheffing van af en je komt op respectievelijk 1,82 en 2,03 procent nettorente. Dat is een pak lager dan de

Lees meer »
Dirk De fauw: “Als drugstrafieken zich naar Zeebrugge verleggen, krijgen politie en douane extra manschappen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dirk De fauw: “Als drugstrafieken zich naar Zeebrugge verleggen, krijgen politie en douane extra manschappen”

“Als de drugtrafieken zich van Antwerpen naar Zeebrugge verleggen, krijgen douane en federale politie extra manschappen voor onze haven. Dat hebben de premier en de minister van Binnenlandse Zaken mij beloofd”, zei de Brugse burgemeester Dirk De fauw (CD&V) tijdens de gemeenteraad dinsdagavond.
The post Dirk De fauw: “Als drugstrafieken zich naar Zeebrugge verleggen, krijgen politie en douane extra manschappen”

Lees meer »
Pas de ajuinmethode toe en kleed je vooral niet té warm: expert geeft 5 tips om de koude dagen comfortabel door te komen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Pas de ajuinmethode toe en kleed je vooral niet té warm: expert geeft 5 tips om de koude dagen comfortabel door te komen

De kletsnatte periode ligt achter ons, nu is de winter echt in aantocht. Woensdag duikt het kwik volgens weerman Frank Deboosere voor het eerst onder nul. En met de energiecrisis in het achterhoofd, hebben we massaal de thermostaat lager gezet. Hoe vermijd je dan dat je zit te klappertanden in de zetel of achter je bureau? Simpelweg je warmste trui

Lees meer »
Iedereen welkom om ‘Bos van de hoop’ mee te helpen aanplanten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Iedereen welkom om ‘Bos van de hoop’ mee te helpen aanplanten

De sporen van mens en industrie laten vervagen en plaats maken voor natuur en biodiversiteit. Het is de slagzin van het ‘Bos van de hoop’, een uniek stukje ecologie in de schaduw van de steenbakkerij van Ploegsteert.
The post Iedereen welkom om ‘Bos van de hoop’ mee te helpen aanplanten appeared first on KW.be.

Lees meer »
Brugse klimaatactivist Wouter Mouton lijmt zich vast in Wetstraat
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Brugse klimaatactivist Wouter Mouton lijmt zich vast in Wetstraat

De Brugse klimaatactivist Wouter Mouton heeft zich donderdagmiddag even voor 12 uur vastgelijmd aan het wegdek in de Wetstraat, ter hoogte van de ambtswoning van premier Alexander De Croo. De man wil met zijn actie de aandacht trekken op de start van de klimaatconferentie COP28. Rond zijn hals draagt hij een slabbetje, een verwijzing naar wat hij het gezever van

Lees meer »
Poetin stuurt kannibalen naar het front
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Poetin stuurt kannibalen naar het front

Minstens twee veroordeelde kannibalen hebben zich onlangs bij het Russische leger gevoegd in de strijd tegen Oekraïne. De twee zouden weer op vrije voeten zijn na een presidentieel pardon door Vladimir Poetin. Dat hebben verschillende Russische media gemeld.

Lees meer »
Tiental klanten valt stil na tanken bij Q8 in Roeselare: “Water in de dieseltank”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tiental klanten valt stil na tanken bij Q8 in Roeselare: “Water in de dieseltank”

Verschillende autobestuurders ondervonden de voorbije dagen problemen met hun wagen vlak nadat ze diesel getankt hadden aan het Q8-tankstation langs de Meensesteenweg in Roeselare. Om nog een onduidelijke reden was er daar water in de dieseltank geraakt. “Alle klanten die het slachtoffer werden van dit probleem zullen volledig vergoed worden”, verzekert Katia Van Bouwel, woordvoerster van Q8.
The post Tiental

Lees meer »