Krantenkoppen

Stickeractie met handelaars is een groot succes

De stickeractie ‘We hebben het in Izegem’ is uitgegroeid tot een groot succes. De voorbije maanden konden klanten in honderd handelszaken bij hun aankopen stickers met daarop diezelfde handelaars sparen.

De actie volgde daarbij het concept dat de Panini-stickerboeken al jaren toepassen met bekende voetballers. Alleen waren het dus in Izegem de lokale bakker of slager die eens op de stickers schitterden. En dat viel duidelijk in de smaak. “Uiteindelijk zijn er 774 volledig ingevulde stickerboekjes terug ingediend”, glundert schepen van Lokale Economie Lisbet Bogaert (N-VA).

“Dat was een vereiste om voor één van de prijzen in aanmerking te komen. Uiteindelijk won Monique Gyde de hoofdprijs: een Izegems Kadobon van 1.500 euro. In tweede categorie wonnen Vannesa Van den Bulcke, Eline Decostere, Soraya Verduyn, Joke Vercaemer, Julie Seynaeve en Annie Devolder een Kadobon van 500 euro.”

The post Stickeractie met handelaars is een groot succes is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Hoge vlammen door affakkelen bij BASF in Antwerpse haven
VRT NWS
VRT NWS

Hoge vlammen door affakkelen bij BASF in Antwerpse haven

In de Antwerpse haven wordt er bij chemisch bedrijf BASF gefakkeld door een technische storing. Daarbij worden gassen verbrand via een fakkel. Wie hoge vlammen ziet boven de haven hoeft zich geen zorgen te maken. Er is geen gevaar voor de omgeving. Er kan wel licht- en geluidshinder optreden.

Lees meer »
Muziekgroep Royalty Busters neemt afscheid met ‘End of the road’: “Een laatste knaloptreden”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Muziekgroep Royalty Busters neemt afscheid met ‘End of the road’: “Een laatste knaloptreden”

Na zaterdag 23 december trekt de band Royalty Busters de stekker eruit. Nog één keer gaan ze knallen, met een bijzondere show vol fijne muziek. Dat doen ze in het OC in Aarsele. “Het wordt een afscheid in absolute schoonheid.”
The post Muziekgroep Royalty Busters neemt afscheid met ‘End of the road’: “Een laatste knaloptreden” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Gerard (81) ontsnapt aan drama nadat hij zich met wagen vastrijdt op treinsporen: “Ik heb veel geluk gehad, dat besef ik”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Gerard (81) ontsnapt aan drama nadat hij zich met wagen vastrijdt op treinsporen: “Ik heb veel geluk gehad, dat besef ik”

Gerard Declercq (81) uit Lendelede is maandagavond aan een drama ontsnapt toen hij met zijn Ford KA+ de spoorweg opreed in Heule. De aankomende trein kon tijdig stoppen, op enkele honderden meter van zijn gestrande auto. “Ik weet echt niet meer wat er is gebeurd, maar ik was duidelijk de kluts kwijt”, zegt de gepensioneerde alleenstaande man de dag na

Lees meer »
Izegemse Liga 1-ploeg treft nieuwkomer Groot-Bijgaarden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Izegemse Liga 1-ploeg treft nieuwkomer Groot-Bijgaarden

De handbalheren uit Liga 1 staan momenteel zevende in de competitie. Zondag trekken ze naar nieuwkomer Groot-Bijgaarden dat met één puntje minder net onder de Izegemnaren gerangschikt staat. De ambitie is om het, na een leerrijk seizoen, dit jaar beter te doen. “Volgens mij mogen we tevreden terugkijken op wat we al hebben neergezet dit
The post Izegemse Liga 1-ploeg

Lees meer »
SK Elverdinge (3A) kampeert voorlopig op veilige tiende plek
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

SK Elverdinge (3A) kampeert voorlopig op veilige tiende plek

Met 13 op 36 kampeert SK Elverdinge op een veilige tiende plaats, maar toch is Jason Herman (29) wat teleurgesteld. “We hebben te weinig punten voor wat we brengen”, zucht hij. Afgelopen weekend speelde SK Elverdinge 2-2 gelijk tegen NSVD Handzame. De troepen van Alex Verlinde stonden iets na het halfuur 0-2 in het krijt,
The post SK Elverdinge (3A)

Lees meer »
Rucphen, waar ruim helft van inwoners voor extreemrechts van Geert Wilders stemt: “Eindelijk kan het roer om in Nederland”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Rucphen, waar ruim helft van inwoners voor extreemrechts van Geert Wilders stemt: “Eindelijk kan het roer om in Nederland”

Nergens in Nederland was de verkiezings­overwinning van de radicaal-rechtse PVV zo eclatant als in de Noord-Brabantse gemeente Rucphen. Ruim de helft van de inwoners stemde er voor de partij van Geert Wilders. In kerkdorp Sint Willebrord liep dat zelfs op tot 74%. Onze reporter ging op zoek naar de mensen achter de stemmen. “We hebben hier geen last van vluchtelingen,

Lees meer »