Krantenkoppen

Sven Biscop: ‘Rusland produceert veel meer oorlogsmateriaal dan wij aan Oekraïne kunnen of willen overdragen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Vooruit zegt dat defusie van Serruysziekenhuis Oostende 30 miljoen euro zal kosten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vooruit zegt dat defusie van Serruysziekenhuis Oostende 30 miljoen euro zal kosten

De defusie tussen het Serruys en het AZ Sint Jan Brugge zal Oostende 30 miljoen euro kosten. Dat beweert de Vooruit-oppositie die documenten inkeek die de scheiding berekenen. Burgemeester Bart Tommelein reageert not amused. “Onverantwoord dat ze dit doen en het ondergraaft onze onderhandelingspositie.”
The post Vooruit zegt dat defusie van Serruysziekenhuis Oostende 30 miljoen euro zal kosten appeared first

Lees meer »
Traditionele meiboomplanting: Abby bereikt het hoogste bouwpunt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Traditionele meiboomplanting: Abby bereikt het hoogste bouwpunt

De site van de Groeningeabdij wordt momenteel volledig uitgebreid en omgedoopt tot Abby: een vernieuwend en eigenzinnig museum voor beeldende kunst in het historisch hart van de stad. De werf draait ondertussen op volle toeren. Aannemer Artes bereikte 30 november het hoogste bouwpunt. Dit ging traditioneel gepaard met het planten van een meiboom bovenop het paviljoen, gevolgd door een drink

Lees meer »
Mooie deelnemerslijst voor Kerstloop in Waregem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Mooie deelnemerslijst voor Kerstloop in Waregem

Op zondag 3 december vindt al voor de 18de keer de Kerstloop in Waregem plaats. Alle formaliteiten gebeuren traditioneel in de onmiddellijke nabijheid van de kerk op de wijk De Biest, Bieststraat te Waregem.
The post Mooie deelnemerslijst voor Kerstloop in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »
Een derby met een extra dosis pit
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Een derby met een extra dosis pit

De derby van zondag tussen FC Gullegem en RC Harelbeke is ook een weerzien tussen twee ex-ploegmaats: Warre Coopmans en Sören Dutoit speelden ooit samen bij Oudenaarde. Het verschil tussen beide clubs bedraagt zes punten. “Dat verschil willen we zondag halveren”, zegt Coopmans. “Wij willen de scalp van Harelbeke”, zegt Dutoit. Dat belooft dus.
The post Een derby met een

Lees meer »
Fabrizio Tzinaridis onherkenbaar na cosmetische ingreep en scheerbeurt: “Ik liet mijn kaaklijn verstrakken”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Fabrizio Tzinaridis onherkenbaar na cosmetische ingreep en scheerbeurt: “Ik liet mijn kaaklijn verstrakken”

Fabrizio Tzinaridis (30), bekend van ‘Temptation Island’ en ‘De Bachelor’, onderging recent een behandeling om zijn kaaklijn te verstrakken. Toch was het niet enkel de esthetische behandeling die opviel, maar ook zijn gladgeschoren kin. Voor het eerst in 18 jaar heeft hij zijn baard afgeschoren. “Ik moest zelf twee keer in de spiegel kijken”, lacht hij.

Lees meer »
Slimste senioren komen uit Oostrozebeke
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Slimste senioren komen uit Oostrozebeke

Zestien afdelingen uit de Okraregio Midden West-Vlaanderen hebben hun slimste team afgevaardigd naar de regionale quiz in Ardooie op de Tassche.
The post Slimste senioren komen uit Oostrozebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »
80-jarigen van Reninge en Noordschote blazen verzamelen
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

80-jarigen van Reninge en Noordschote blazen verzamelen

De 80-jarigen van Reninge en Noordschote kwamen bijeen in ‘t Molenhof in Oostvleteren. Op de reünie waren 14 personen aanwezig. Het was voor velen een blij weerzien. Op de foto zien we zittend v.l.n.r. Maria De Keyser, Rita Matthys, Simonne Hoorelbeke en Willy Thybaut en staand v.l.n.r. Maria Ollevier, Maria Vandamme, William Allemeersch, Raymonde Spilliaert,
The post 80-jarigen van Reninge

Lees meer »
Iedereen gelukkig in de eerste sneeuw?
De Standaard
De Standaard

Iedereen gelukkig in de eerste sneeuw?

De lucht is grijs en zit vol vlokken op deze eerste zondag van december, zeker in West- en Oost-Vlaanderen kan dat uitmonden in een klein laagje sneeuw. Pret gegarandeerd. Wie de baan op moet: let toch maar op voor gladde wegen!

Lees meer »
‘Comme Chez Soi’ verloor Michelinsterren, maar nu is er opnieuw hoop: Laurence Wynants is ‘Gastvrouw van het Jaar’: “We kijken weer naar boven”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

‘Comme Chez Soi’ verloor Michelinsterren, maar nu is er opnieuw hoop: Laurence Wynants is ‘Gastvrouw van het Jaar’: “We kijken weer naar boven”

Eindelijk goed nieuws voor de familiedynastie achter het Brusselse ‘Comme Chez Soi’, dat de voorbije jaren de ene na de andere Michelinster moest prijsgeven. Laurence Wynants (52) – dochter van de legendarische Pierre en vrouw van huidig chef Lionel Rigolet (54) – werd door Gault&Millau bekroond tot ‘Gastvrouw van het jaar’. “Ze bleef sereen en waardig haar rol vervullen, terwijl

Lees meer »