Krantenkoppen

Taylor Swift en Drake bekroond tot grootste winnaars aller tijden van Billboard Music Awards

Zondagnacht werden in Las Vegas weer de Billboard Music Awards uitgereikt. Naast glamoureuze rode loper looks waren er opvallende momenten en verrassend veel vrouwelijke kracht, waarbij Taylor Swift (33) maar liefst 10 awards in ontvangst mocht nemen. Dit zijn de hoogtepunten van de avond.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Respectloos en schandalig!”: Schotten niet te spreken over insinuaties dat ze Engeland zouden helpen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. “Respectloos en schandalig!”: Schotten niet te spreken over insinuaties dat ze Engeland zouden helpen

De Red Flames kunnen vanavond groepswinnaar worden in de Nations League en maken zo nog kans op een ticket voor de Olympische Spelen. Dan moeten ze wel zelf winnen van Nederland én rekenen op puntenverlies van Engeland tegen Schotland. Al is er nog één pittig detail: Engeland en Schotland gaan samen als Team Groot Brittannië naar de Spelen. Lees: Schotse

Lees meer »
“Als Iserbyt al niet in sprookjes gelooft, wie gaat Wout dan wèl iets maken?”: Niels Albert over de rentree van Van Aert in de cross
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Als Iserbyt al niet in sprookjes gelooft, wie gaat Wout dan wèl iets maken?”: Niels Albert over de rentree van Van Aert in de cross

Met Boom op zaterdag en Flamanville op zondag zitten de laatste wedstrijden erop alvorens een van de ‘Grote Drie’ zijn rentree maakt in de cross. Zaterdag bijt Wout van Aert de spits af in Essen, later volgen nog Mathieu van der Poel en Tom Pidcock. Wat mogen we verwachten van Van Aert? “Het veldrijden komt in een andere versnelling”, aldus

Lees meer »
Ongena: “Stem voor N-VA is stem voor opnieuw maandenlange blokkering”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Ongena: “Stem voor N-VA is stem voor opnieuw maandenlange blokkering”

Voor Open Vld-voorzitter Tom Ongena tonen de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever aan dat een stem voor N-VA zal leiden tot “opnieuw maandenlange blokkering”. “Zoals na de vorige verkiezingen. Zijn waanidee over confederalisme zorgde toen voor meer dan een jaar politieke impasse, die ons toen 10 miljard heeft gekost. Dat kunnen we ons niet veroorloven”, zegt Ongena.

Lees meer »
Cabaretier Karel Declercq te gast op de ‘Dag van de ondernemer’
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Cabaretier Karel Declercq te gast op de ‘Dag van de ondernemer’

Naar aanleiding van de ‘Dag van de ondernemer’ organiseerde de plaatselijke Ingelmunsterse Unizo-afdeling een avond met cabaretier Karel Declercq. Het was de bedoeling de dynamische kracht van de lokale ondernemers op een geanimeerde manier in de schijnwerpers te zetten.
The post Cabaretier Karel Declercq te gast op de ‘Dag van de ondernemer’ appeared first on KW.be.

Lees meer »
Een jaar na de clash… Frank Casteleyn en Nicole De Moor voor het eerst samen aan tafel: “Ik ben verliefd geworden op Nicole. Niet fysiek, hé”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Een jaar na de clash… Frank Casteleyn en Nicole De Moor voor het eerst samen aan tafel: “Ik ben verliefd geworden op Nicole. Niet fysiek, hé”

Exact één jaar geleden stonden deze twee partijgenoten elkaar naar het leven – met enige zin voor overdrijving. Inzet van de clash: de komst van een asielcentrum in Jabbeke. Frank Casteleyn is burgemeester van het dorp, Nicole de Moor staatssecretaris voor Asiel en Migratie. De strijd was symbolisch voor de kloof tussen de Dorpsstraat en Brussel. Vandaag, als we hen

Lees meer »
Dodelijk ongeval krijgt nog zwarter randje: broer van dronken bestuurder verstopte zijn zwaargewonde vrouw achter container
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Dodelijk ongeval krijgt nog zwarter randje: broer van dronken bestuurder verstopte zijn zwaargewonde vrouw achter container

Het dodelijk ongeval waarbij Wim Janssens (37) en Joyce Van Roosbroeck (36) uit Koningshooikt om het leven kwamen, krijgt nog een staartje. J.W., de broer van de bestuurder, verstopte na de crash zijn zwaargewonde vrouw tientallen meters verder achter een container, omdat ze met één persoon te veel in de wagen zaten. Hij riskeert nu vervolging wegens schuldig verzuim.

Lees meer »
S-Plus zet leden in het zonnetje
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

S-Plus zet leden in het zonnetje

Walter Pype werd gehuldigd als kaartkampioen. Bij de dames werd Marie-Jeanne Ameloot kampioene. Rafael Lefever werd kleine kampioen, terwijl Maria Willaert de titel van kleine kampioene in de wacht sleepte. Violette Vanpoucke kroonde zich tot kampioene in Hoger-Lager. Hier werd Godelieve Lamaire kleine kampioene. Verder werden een aantal leden die dit jaar hun verjaardag vierden
The post S-Plus zet leden

Lees meer »