Krantenkoppen

“Tien jaar geleden was ik de grip op mijn leven kwijt”: ontwerper Nicky Vankets maakt comeback na moeilijke periode

Natalia pronkte afgelopen weekend in de Lotto Arena in zijn outfits en ook de showkledij van Linda Mertens bij haar comeback was van zijn hand. Net zoals binnenkort het merendeel van de kostuums in het nieuwe VTM-programma ‘Starstruck’. Na een pijnlijke, zakelijke dip met bijhorende pauze maakt modeontwerper Nicky Vankets (44) een comeback langs de grote poort in showbizzland. “Ik heb mezelf heruitgevonden.”

Meer krantenkoppen in België

Harmonie Kunst en Vermaak huldigt verdienstelijke leden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Harmonie Kunst en Vermaak huldigt verdienstelijke leden

Naar jaarlijkse traditie kregen verdienstelijke leden van harmonie Kunst & Vermaak tijdens het Sint-Ceciliafeest eretekens opgespeld. Ursan Saùyra, Yasmine Goderis, Fien Goethals en Niene Tordoir zijn 5 jaar majorette. Tessa De Pourcq, Sophie Laureins en Geoffrey Vanhoutte spelen al 10 jaar bij de drumband. Alain De Cloedt, Josseline en Marie-Christine Bataillie zijn 15 jaar muzikant;
The post Harmonie Kunst en

Lees meer »
Schaduwrapport klaagt “verzwegen mensenrechtenschendingen” van personen met handicap aan
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Schaduwrapport klaagt “verzwegen mensenrechtenschendingen” van personen met handicap aan

Mensenrechtenorganisatie GRIP heeft een eerste deel van een schaduwrapport gepubliceerd voor het VN-comité dat waakt over de rechten van personen met een handicap, met “tal van verzwegen mensenrechtenschendingen”. Volgens de vzw die zich inzet voor gelijke rechten voor iedere persoon met een handicap, moeten de klassieke recepten van institutionele zorg, buitengewoon onderwijs, maatwerkbedrijven en vrijwilligerswerk worden herdacht.

Lees meer »
Een bloemetje voor Isabelle die kansarmen helpt met haar vzw Bitna
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Een bloemetje voor Isabelle die kansarmen helpt met haar vzw Bitna

“Graag wil ik mijn lieve echtgenote Isabelle Fléderik nomineren voor een bloemetje”, schrijft Kris Malfroidt in een mail aan KW. “Zij zet zich ondanks haar ziekte en pijn nog dagelijks in voor onze vzw Bitna.”
The post Een bloemetje voor Isabelle die kansarmen helpt met haar vzw Bitna appeared first on KW.be.

Lees meer »
Dode en gewonde bij mesaanval in Parijs
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dode en gewonde bij mesaanval in Parijs

Bij een mesaanval in het vijftiende arrondissement van Parijs zijn deze avond een dode en een gewonde gevallen. De aanvaller werd opgepakt. Dat meldt minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin op X.

Lees meer »
Tim Merlier wint op ijskoud strand van Bredene, Thijs Zonneveld tweede
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Tim Merlier wint op ijskoud strand van Bredene, Thijs Zonneveld tweede

Tweevoudig Belgisch wielerkampioen Tim Merlier (Soudal Quick-Step) heeft zondag De Classic gewonnen, een beachrace op het strand van Bredene. In een chaotische sprint haalde hij het voor de Nederlandse wielerjournalist/renner Thijs Zonneveld.
The post Tim Merlier wint op ijskoud strand van Bredene, Thijs Zonneveld tweede appeared first on KW.be.

Lees meer »
Vijfde (H)eerlijk Welzijnsontbijt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vijfde (H)eerlijk Welzijnsontbijt

De pastorale eenheid Elisabet organiseert op zondag 3 december het vijfde (H)eerlijk Welzijnsontbijt, onder de noemer ‘Samen tegen Armoede’. Het ontbijt wordt geserveerd van 8 tot 10 uur in de feestzaal van Ter Deeve, Bonestraat 24. Er wordt gewerkt in twee shifts, van 8 tot 9 uur en van 9 tot 10 uur. Volwassenen betalen
The post Vijfde (H)eerlijk Welzijnsontbijt

Lees meer »

‘Stability AI zoekt koper’

21:15 Stability AI, het Britse bedrijf achter de AI-beeldgenerator Stable Diffusion, overweegt de verkoop van het bedrijf. De topman staat onder druk van investeerders, meldt het persbureau Bloomberg.

Lees meer »
Families van Sandy Hook-slachtoffers bieden uitweg voor complotdenker Alex Jones: geen 1,3 miljard, maar 78 miljoen euro schadevergoeding
VRT NWS
VRT NWS

Families van Sandy Hook-slachtoffers bieden uitweg voor complotdenker Alex Jones: geen 1,3 miljard, maar 78 miljoen euro schadevergoeding

De familieleden van Sandy Hook-slachtoffers willen een schikking sluiten met de Alex Jones, die vorig jaar werd veroordeeld tot een schadevergoeding van 1,3 miljard euro. Daarvan betaalde Jones nog geen euro, want na de uitspraak van het gerecht diende hij meteen een verzoek tot faillissement in. De families vragen nu een schikking van 78 miljoen euro.

Lees meer »
Israëlische ambassadeur in België verdedigt “Dutroux-tweet”: “Vreselijke criminelen mag je niet vergelijken met slachtoffers van terroristen”
VRT NWS
VRT NWS

Israëlische ambassadeur in België verdedigt “Dutroux-tweet”: “Vreselijke criminelen mag je niet vergelijken met slachtoffers van terroristen”

De Israëlische ambassadeur Idit Rosenzweig-Abu verdedigt haar "Dutroux-tweet" waarin ze zegt dat Israëlische gijzelaars niet vergeleken mogen worden met vrijgelaten Palestijnse gevangenen. "Je mag geen vreselijke crimineel van Hamas vergelijken met een onschuldige Israëlische gijzelaar", verklaart ze haar heftige reactie op een fotocollage in De Morgen.

Lees meer »
Verplichte gemeenschapsdienst is in Oostende wel een succes
VRT NWS
VRT NWS

Verplichte gemeenschapsdienst is in Oostende wel een succes

De verplichte gemeenschapsdienst blijkt in Oostende goed te werken. Deze week moest minister van Werk Jo Brouns (CD&V) toegeven dat het systeem niet naar behoren werkt, want er zijn tot nu toe maar vijf deelnemers. Drie van die vijf mensen zijn aan de slag in Oostende. Dat is volgens de stad te danken aan een sterk ondersteuningssysteem.

Lees meer »
Werkgevers krijgen drie maanden extra om koopkrachtpremie toe te kennen
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Werkgevers krijgen drie maanden extra om koopkrachtpremie toe te kennen

Bedrijven die in crisistijden goed hebben geboerd zullen nog tot 31 maart 2024 in plaats van 31 december 2023 een koopkrachtpremie kunnen uitkeren aan hun personeel. Dat heeft de federale regering vrijdag beslist. Uit cijfers van hr-bedrijf Acerta bleek vorige maand nog dat slechts 1 op 172 werknemers het extraatje al kreeg toegezegd.

Lees meer »