Krantenkoppen

Titelverdediger Italië staat opnieuw aan de afgrond

Een scenario-Qatar dreigt voor Italië. De Europese titelverdediger liep het WK mis en moet ook voor het EK nog vol aan de bak op de slotspeeldag.

Meer krantenkoppen in België

De U9 van SK Reningelst
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

De U9 van SK Reningelst

SK Reningelst en FC Westouter hebben ook dit jaar weer een samenwerkingsverband voor de jeugdwerking. De U9-ploeg treedt aan onder de vlag van SK Reningelst. Boven v.l.n.r. hulptrainer Stijn Rassalle, Staf Rassalle, Zana Devilder, Sep Swaels, Pauline Vanexem en trainer Pedro Swaels. Onder v.l.n.r. Ebe Rodenbach, Leon Masschelin, Daan Fonteyne en Remco Lahoutte. (foto EF)
The post De U9 van

Lees meer »
Politiek getouwtrek over fusiegemeente Zwijndrecht, Beveren en Kruibeke: komt die bij Antwerpen of Oost-Vlaanderen?
VRT NWS
VRT NWS

Politiek getouwtrek over fusiegemeente Zwijndrecht, Beveren en Kruibeke: komt die bij Antwerpen of Oost-Vlaanderen?

Tot welke provincie zal de nieuwe fusiegemeente tussen Zwijndrecht, Beveren en Kruibeke behoren: Antwerpen of Oost-Vlaanderen? De vraag leidt tot veel discussie tussen de betrokken spelers. Voor Vlaams minister van binnenlands bestuur Gwendolyn Rutten (Open VLD) is het duidelijk: "Ik wil de mening van de inwoners respecteren, en zij verkiezen Oost-Vlaanderen."

Lees meer »
Twee mannen die decennialang onterecht in de gevangenis zaten vrijgesproken in New York
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Twee mannen die decennialang onterecht in de gevangenis zaten vrijgesproken in New York

Twee Amerikanen die al decennia vastzaten, zijn maandag lokale tijd vrijgesproken door rechtbanken in New York. Het gaat om Wayne Gardine (49), die meer dan achttien jaar vastzat voor een moord in 1994, en Jabar Walker (49), die werd veroordeeld voor de moord op twee mannen in 1995. Na herziening, aangevraagd door twee verschillende stichtingen, houden de veroordelingen juridisch niet

Lees meer »
Marie Leterme uit Izegem zingt bij Scala en droomt van het conservatorium: “Het was genieten op de tourbus in Duitsland”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Marie Leterme uit Izegem zingt bij Scala en droomt van het conservatorium: “Het was genieten op de tourbus in Duitsland”

Marie Leterme heeft heel wat dromen en die probeert ze ook waar te maken. Ze maakt deel uit van Scala, het dameskoor onder de leiding van de Kolacny-broers. Volgend jaar hoopt ze te starten aan het Conservatorium in Gent. Ondertussen brengt ze een deel van haar vrije tijd in Art’Iz door, heeft ze een studentenjob en geeft ze zwemles.
The

Lees meer »
HLN schenkt Jean-Marie Pfaff bij 70ste verjaardag iconische krantenpagina’s uit zijn carrière: “Ze zullen een gouden plaats krijgen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

HLN schenkt Jean-Marie Pfaff bij 70ste verjaardag iconische krantenpagina’s uit zijn carrière: “Ze zullen een gouden plaats krijgen”

Jean-Marie Pfaff viert maandag zijn 70ste verjaardag: dezer dagen gidst hij met flair in zijn pop-upmuseum in Beveren met memorabilia van zijn straffe carrière. HLN schonk Pfaff bij zijn jubileum vier ingekaderde historische krantenpagina’s van iconische momenten uit zijn keeperstijd. Pfaff blikte voor ons terug op die straffe gebeurtenissen: “Dan kom ik daar als klein Belgske.”

Lees meer »
Weer Russische generaal omgekomen in Oekraïne en dat brengt officiële teller op 7: “Echte aantal mogelijk hoogste sinds Tweede Wereldoorlog”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Weer Russische generaal omgekomen in Oekraïne en dat brengt officiële teller op 7: “Echte aantal mogelijk hoogste sinds Tweede Wereldoorlog”

Er is opnieuw een Russische generaal om het leven gekomen in Oekraïne. Dat melden Oekraïense en Russische media en het nieuws wordt bevestigd door de militaire school waar generaal-majoor Vladimir Zavadski afstudeerde. Volgens een telling van het onafhankelijke Russische nieuwskanaal ‘Mediazona’ is hij al de zevende generaal van wie Rusland het overlijden bevestigt.

Lees meer »