Krantenkoppen

Trein rijdt over vrouw die op sporen valt in station van Geel: als bij wonder alleen lichtgewond

In het station van Geel is een vrouw, die vanmorgen van het perron op de sporen was gevallen, overreden door een trein die op dat moment kwam aanrijden. Maar omdat de vrouw tussen twee ijzeren spoorstaven was terecht gekomen, raakte ze als bij wonder alleen lichtgewond.

Meer krantenkoppen in België

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golfproject: “Ik weet hoe ik u kan hebben”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Paul Gheysens bedreigde bewoners die zich verzetten tegen zijn golfproject: “Ik weet hoe ik u kan hebben”

“Ik weet hoe ik u kan hebben”, zei vastgoedontwikkelaar Paul Gheysens tegen de vrouw van een van de tegenstanders van zijn golfproject in Knokke-Heist, waarop hij naar haar kindjes keek. Al jaren gaan er geruchten de ronde over bedreigingen door de Ghelamcobaas aan wie hem voor de voeten loopt. Nu praatten betrokkenen voor het eerst openlijk voor de camera’s

Lees meer »
IN BEELD. ‘J’aime la vie’ van Mathias Sercu in première: “Toen mijn zoon kanker kreeg, wou ik de film niet meer draaien”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

IN BEELD. ‘J’aime la vie’ van Mathias Sercu in première: “Toen mijn zoon kanker kreeg, wou ik de film niet meer draaien”

Een film die er hard inhakt, maar toch ook de glimlach om de mond tovert. Donderdag ging ‘J’aime la vie’ in première: een film over een alleenstaande moeder die de diagnose kanker krijgt. Regisseur Mathias Sercu kreeg het idee voor de film toen hij te horen kreeg dat zijn broer aan de ziekte leed. Net toen de opnames moesten beginnen

Lees meer »
Na ongeval met signalisatiewagen doet zaakvoerder Pieter oproep: “Altijd, maar dan ook altijd opletten in het verkeer”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Na ongeval met signalisatiewagen doet zaakvoerder Pieter oproep: “Altijd, maar dan ook altijd opletten in het verkeer”

Pieter Vanlersberghe, zaakvoerder van de takeldienst ADB-Assist doet een oproep naar chauffeurs om meer op te letten in het verkeer nadat er dinsdagavond op de E40 een bestuurder tegen een signalisatiewagen aan reed. “Wat wij doen is een erg gevaarlijke job. We doen er alles aan om de veiligheid van de bestuurders, hulpdiensten en onszelf als takeldienst te optimaliseren. Maar

Lees meer »
Joël Geldof uit Klerken is een internationaal vermaard kanariekweker: “Ik haalde al 83 WK-medailles”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Joël Geldof uit Klerken is een internationaal vermaard kanariekweker: “Ik haalde al 83 WK-medailles”

Joël Geldof is een grote naam in de wereld van vogelliefhebbers, niet alleen in ons landje maar zowat de wereld rond. Joël is niet enkel kweker van kanaries maar ook internationaal keurder en hij behoort tot de wereldtop.
The post Joël Geldof uit Klerken is een internationaal vermaard kanariekweker: “Ik haalde al 83 WK-medailles” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Zonnegloed derde weekend op rij gesloten: “Deel dierenopvangcentrum staat nog onder”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Zonnegloed derde weekend op rij gesloten: “Deel dierenopvangcentrum staat nog onder”

Hoewel de provinciale fase van de strijd tegen de wateroverlast wordt opgeheven blijft het Vleterse dierenopvangcentrum De Zonnegloed dit weekend gesloten. Na interne evacuaties en andere maatregelen hoopten de medewerkers om vanaf 25 november terug de deuren te openen.
The post Zonnegloed derde weekend op rij gesloten: “Deel dierenopvangcentrum staat nog onder” appeared first on KW.be.

Lees meer »
INTERVIEW. Vader Jos Verstappen over de hechte band met zijn zoon en drievoudig wereldkampioen Max: “Ik ben nog altijd blij als de koers gedaan is”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. Vader Jos Verstappen over de hechte band met zijn zoon en drievoudig wereldkampioen Max: “Ik ben nog altijd blij als de koers gedaan is”

Hij deelt de hotelkamer niet meer met zijn zoon. Zegt niet meer hoe hij die bocht moet nemen. “Hij weet dat intussen wel beter dan ik.” Een glimlach. Wij schoven aan bij Jos Verstappen (51), ex-F1-coureur en -coach en vandaag trotse vader van de drievoudige wereldkampioen. Een gesprek over hoe hij nog altijd in een droom leeft, zich nog altijd

Lees meer »
Noordoosten van Europa zet zich schrap voor extreme koude: verwachten wij ook sneeuw en vorst deze week?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Noordoosten van Europa zet zich schrap voor extreme koude: verwachten wij ook sneeuw en vorst deze week?

Stevig winterweer teistert momenteel grote delen van Noordoost- en Centraal-Europa. Rond de Zwarte Zee en de Krim zorgt storm “Bettina” momenteel zelfs voor een heuse sneeuwstorm met aanhoudende hevige sneeuwval en forse windstoten. Ook de komende dagen blijft Europa nog in de ban van de stevige winterprik. Maar waar komt dat winterweer plots vandaan? En hoe koud wordt het precies

Lees meer »