Krantenkoppen

Uitzonderlijk zware ochtendspits door ongevallen: lang aanschuiven rond Antwerpen en op E19 naar Brussel

Het is maandagochtend uitzonderlijk druk op de Vlaamse snelwegen door vele kleine incidenten. Ook rond Antwerpen is veel file deze ochtend. Door een ongeval in Mechelen-Noord verlies je op de E19 momenteel iets meer dan een uur. De Bolivartunnel was een tijdje volledig afgesloten door een ongeval maar is ondertussen volledig vrij.

Meer krantenkoppen in België

Dit moeten banken binnenkort allemaal doen zodat uw spaargeld beter zou renderen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dit moeten banken binnenkort allemaal doen zodat uw spaargeld beter zou renderen

Enig idee wat uw spaarboekje effectief opbrengt? Uw bank zal u daarover voortaan veel transparanter moeten informeren. “De bank zal de spaarder binnenkort op rekeningen met een beter rendement wijzen”, zegt staatssecretaris voor Consumentenzaken Alexia Bertrand. Onder haar impuls sloot de regering vandaag een protocol met de bankensector. Wat kan je met de nieuwe spaarcalculator? En welke maatregelen moeten tot

Lees meer »
Waar komt “Black Friday” eigenlijk vandaan?
VRT NWS
VRT NWS

Waar komt “Black Friday” eigenlijk vandaan?

"Black Friday" is zo’n tien jaar geleden vanuit de VS overgewaaid naar Europa. Ondertussen is de koopjesdag ook bij ons een vaste waarde geworden. Op de dag na Thanksgiving kunnen shoppers fikse kortingen genieten. Al is de ene actie al voordeliger dan de andere. Maar waar komt de naam eigenlijk vandaan en waarom precies op deze dag?

Lees meer »
Wereldtentoonstelling 2030 strijkt neer in Saudi-Arabië
VRT NWS
VRT NWS

Wereldtentoonstelling 2030 strijkt neer in Saudi-Arabië

Riyad wordt de gaststad voor de Wereldtentoonstelling van 2030. Dat heeft het Internationaal Bureau voor de Tentoonstellingen, de intergouvernementele organisatie die verantwoordelijk is voor internationale en wereldtentoonstellingen, met hoofdzetel in Parijs, laten weten. De Saudische hoofdstad haalde het met ruim verschil van Busan (Zuid-Korea) en Rome (Italië).

Lees meer »
“We hebben al een naam voor een dochter”: Jolien en Brecht zijn na ‘Blind getrouwd’ nog steeds gelukkig samen
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“We hebben al een naam voor een dochter”: Jolien en Brecht zijn na ‘Blind getrouwd’ nog steeds gelukkig samen

Ze zoeken samen naar een huis en hebben zelfs al een lijstje babynamen klaar. Brecht Heldenbergh (32) en Jolien De Neve (32) waren vanaf dag één het sprookjeskoppel in ‘Blind getrouwd’ en zijn dat een half jaar later nog. Dat vertellen ze in hun eerste interview nadat ze nu officieel als koppel mogen buitenkomen. Toch was er na de beslissing

Lees meer »