Krantenkoppen

Vrouw als bij wonder slechts lichtgewond nadat ze wordt overreden door trein na val aan station in Geel

In het station van Geel is maandagochtend een vrouw van het perron op de sporen gevallen net toen de trein van Antwerpen naar Mol het station kwam binnen gereden. Het slachtoffer kwam gelukkig tussen de spoortstaven terecht waardoor de trein over haar heen reed zonder de vrouw te raken. Als bij wonder kwam ze er fysiek met lichte verwondingen vanaf. Het slachtoffer is in shock overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer krantenkoppen in België

“Ik ben hier, waar ben jij?”: prinses Kate steekt koninklijke middelvinger op naar Meghan Markle
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Ik ben hier, waar ben jij?”: prinses Kate steekt koninklijke middelvinger op naar Meghan Markle

“Wat een show!” Dat zeiden prins William (41) en prinses Kate (41) donderdag na afloop van de Royal Variety Performance. De prins en prinses genoten er van alle optredens van bekende artiesten. Al was het toch vooral prinses Kate zélf die met haar verschijning voor spektakel zorgde. “Een strategische PR-zet”, fileert onze mode- en royalty-experte Jelka Van Duyse. Zij ziet

Lees meer »
Zelfs geen roetvegen: Andy Peelman in ‘meest woke Sinterklaasfilm ooit’. “We hebben de perfecte pieten gecreëerd”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Zelfs geen roetvegen: Andy Peelman in ‘meest woke Sinterklaasfilm ooit’. “We hebben de perfecte pieten gecreëerd”

De eerste sinterklaasfilm die niemand kan kwetsen. Dat is volgens de makers gelukt met de Nederlandse prent ‘Sint Ahoy!’, waarin ook ‘onze’ Andy Peelman te zien is als Kapitein Kibbeling. Wij spraken met de acteur en ook met regisseur Andy van Veen over de inclusieve Sintfilm, die hulppieten met verschillende huidskleuren toont. Zónder roetvegen.

Lees meer »
Harmonie Kunst en Vermaak huldigt verdienstelijke leden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Harmonie Kunst en Vermaak huldigt verdienstelijke leden

Naar jaarlijkse traditie kregen verdienstelijke leden van harmonie Kunst & Vermaak tijdens het Sint-Ceciliafeest eretekens opgespeld. Ursan Saùyra, Yasmine Goderis, Fien Goethals en Niene Tordoir zijn 5 jaar majorette. Tessa De Pourcq, Sophie Laureins en Geoffrey Vanhoutte spelen al 10 jaar bij de drumband. Alain De Cloedt, Josseline en Marie-Christine Bataillie zijn 15 jaar muzikant;
The post Harmonie Kunst en

Lees meer »
De Croo roept Vlaanderen op om taboes te doorbreken in Ineos-dossier: “Snipper natuur wordt gelijkgesteld aan duizenden jobs”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

De Croo roept Vlaanderen op om taboes te doorbreken in Ineos-dossier: “Snipper natuur wordt gelijkgesteld aan duizenden jobs”

Premier Alexander De Croo roept Vlaanderen op om bij te sturen in het Ineos-dossier. Er moet volgens hem vermeden worden dat er een vergunningenstop komt. “Een snipper natuur wordt hier gelijkgesteld aan een miljardeninvestering en duizenden jobs”, klonk het tijdens de voorstelling van ‘Grootmacht Europa’ (het nieuwste boek van professor Marc De Vos; nvdr).

Lees meer »
LIVE ISRAËL. Hamas en Israël nog oneens over vrij te laten gijzelaars: “Als lijst van Hamas niet verandert, hervatten we gevechten”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

LIVE ISRAËL. Hamas en Israël nog oneens over vrij te laten gijzelaars: “Als lijst van Hamas niet verandert, hervatten we gevechten”

De gevechtspauze tussen terreurbeweging Hamas en Israël loopt deze morgen om 6 uur Belgische tijd af. De strijdende partijen onderhandelen over een verlenging. Die lijkt grotendeels afhankelijk van de lijst met gijzelaars die Hamas bereid zou zijn vrij te laten. Israël wil volgens lokale media vóór het verstrijken van het bestand een “veranderde” lijst van de terreurbeweging krijgen. “Anders worden

Lees meer »
“Ik schreef mij in om een vrouw te vinden, niét om op tv te komen”: het aparte parcours van Sharon en Karen in spin-off ‘Blind getrouwd’
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Ik schreef mij in om een vrouw te vinden, niét om op tv te komen”: het aparte parcours van Sharon en Karen in spin-off ‘Blind getrouwd’

Nee, het was geen liefde op het eerste gezicht tussen Sharon (33) en Karen (27) uit ‘Blind getrouwd, het vijfde huwelijk’. En toch is hun match een schot in de roos. “We spreken zelfs over kinderen”, klinkt het. Dat belooft voor de primeur voor ‘Blind getrouwd’ – waar nog nooit eerder twee vrouwen elkaar het jawoord gaven. De dames vertellen

Lees meer »