Krantenkoppen

Waarom Madonna’s concerten met uren vertraging starten: “Ze eist wel 100 euro per minuut van dansers die te laat zijn”

Hoewel haar huidige Celebration Tour haar rijke carrière zou moeten vieren, haalt Madonna (65) vooral wereldwijde headlines als onverbeterlijke laatkomer. Slag voor keer staat ze meerdere uren te laat op het podium. Resultaat: boze fans, ingekorte setlists én vele boetes (ééntje zelfs van 686.000 euro!) die de Queen of Pop moet betalen. Hoe komt het toch dat de zangeres het geduld van haar publiek op de proef stelt?

Meer krantenkoppen in België

Burnley staat voor maand van de waarheid
De Standaard
De Standaard

Burnley staat voor maand van de waarheid

Met een zesde competitienederlaag op rij (1-2 tegen West Ham) boekte Burnley zaterdagavond een nieuw negatief record. Coach Vincent Kompany noch zijn filosofie staat ter discussie, maar de vraag is hoe snel hij zijn systeem kan implementeren en hoe snel zijn spelers de fouten uit hun spel krijgen.

Lees meer »
T1 Diederick Haesebrouck (SV Kortrijk) legt de lat hoog: “In debuutjaar prijs pakken”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

T1 Diederick Haesebrouck (SV Kortrijk) legt de lat hoog: “In debuutjaar prijs pakken”

In derde provinciale C kende SV Kortrijk een uitstekende start, is de jongste weken wat teruggevallen. Zaterdag krijgen de jongens van T1 Diederick Haesebrouck de buren van Kuurne over de vloer. “Winnen is een must”, maakt de Kortrijkse sportieve baas een vuist.
The post T1 Diederick Haesebrouck (SV Kortrijk) legt de lat hoog: “In debuutjaar prijs pakken” appeared first on

Lees meer »
Vader en dochter vochten samen tegen kanker, maar Karel (59) verloor de strijd: “We organiseren geen verjaardagsfeest, wel een begrafenis”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Vader en dochter vochten samen tegen kanker, maar Karel (59) verloor de strijd: “We organiseren geen verjaardagsfeest, wel een begrafenis”

Karel Lefevere (59) en zijn dochter Ine (35) streden samen tegen kanker. Bij hem werd longkanker vastgesteld, zij kreeg borstkanker. Wekenlang lagen ze naast elkaar in de zetel. Ze spraken over chemosessies, het leven en de dood. Ine lijkt haar gevecht nu te gaan winnen. Maar Karel verloor het zijne donderdagavond. “Ik zweef momenteel tussen opluchting, verdriet en angst.”

Lees meer »
Hoe de bromance met Roberto Martínez Cristiano Ronaldo relevant houdt in het Europese topvoetbal
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Hoe de bromance met Roberto Martínez Cristiano Ronaldo relevant houdt in het Europese topvoetbal

Portugal was een tornado in de EK kwalificatie-campagne. Alles gewonnen. Maar wat daarbij des te meer opviel, was de uitstekende relatie tussen Roberto Martínez (50) en Cristiano Ronaldo (38). Hun bromance is een goede reden voor Ronaldo om in Saoedi-Arabië niet in pensioen-modus te gaan. Roberto Martínez houdt Cristiano Ronaldo relevant in het Europese topvoetbal.

Lees meer »
Franse vader stapt politiekantoor binnen om te zeggen dat hij zijn drie dochters vermoord heeft: “Mogelijk toegeslagen tijdens hun slaap”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Franse vader stapt politiekantoor binnen om te zeggen dat hij zijn drie dochters vermoord heeft: “Mogelijk toegeslagen tijdens hun slaap”

Een Franse vader is gisteren het politiekantoor in Dieppe (Normandië) binnengestapt met de boodschap dat hij zijn drie dochters vermoord heeft. De lichamen van de slachtoffers (4, 10 en 11 jaar) werden nadien teruggevonden in zijn woning in Alfortville (Val-de-Marne). “Mogelijk sloeg hij toe terwijl ze aan het slapen waren”, stelde procureur Stéphane Hardouin tijdens een persconferentie.

Lees meer »
Naakte man stapt op attractie in Disneyland: “Jij idioot!”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Naakte man stapt op attractie in Disneyland: “Jij idioot!”

Een naakte man heeft maandag in Disneyland Californië voor opschudding gezorgd. Hij betrad een attractie met water en zwom daar ook eventjes in rond. Voorbijgangers konden hun ogen niet geloven, maar lang duurde het schouwspel echter niet. De politie kwam de naakte man al snel oppakken. Waarom hij het deed, is nog niet duidelijk.

Lees meer »