Krantenkoppen

Wat je niet zag in ‘De verraders’: liggende op haar buik raakte Véronique De Kock ervan overtuigd dat Sarah Puttemans geen bondgenoot was

Het spel is gespeeld. Na een bloedstollende finale kende ‘De verraders’ zondagavond zijn ontknoping. Helaas trokken de bondgenoten aan het kortste eind, al kwam de échte schok pas toen iedereen zijn ware identiteit moest onthullen. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”, zegt Véronique De Kock (46), die van de ene verbazing in de andere viel. Ze blikt terug op die zenuwslopende momenten en ‘verraadt’ nog iets dat niemand weet. “Ik zat zo diep dat ik iets deed wat niet toegestaan is.”

Meer krantenkoppen in België

Waarom u straks zal opdraaien voor Black Friday
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Waarom u straks zal opdraaien voor Black Friday

Op het grote feest van de kortingen, schuiven veel bedrijven met lange tanden aan. “Black Friday is een zweepslag die onze logistieke keten na corona wel kan missen”, zeggen experts. Transporteconoom Roel Gevaers legt uit waarom u uiteindelijk zal opdraaien voor de hoge kosten en bedrijven getuigen over de impact van de koopjesdag. “Het is crossen en blijven crossen.”

Lees meer »
Gewezen sasmeester Jérôme Vermeersch (101) is overleden
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Gewezen sasmeester Jérôme Vermeersch (101) is overleden

In woonzorgcentrum De Boomgaard in Langemark is Jérôme Vermeersch (101) gestorven. Hij woonde destijds in Woumen waar hij werd geboren. Als sasmeester had hij in de loop der jaren verschillende werkplekken. Van Boezinge en Lo tot in Bredene. Vijf maanden geleden overleed zijn echtgenote. Ze werd 99 jaar en woonde ook in De Boomgaard. Jérôme en Marie-Louise waren 72 jaar

Lees meer »
“Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklapper tegen City
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklapper tegen City

Rode Duivel Loïs Openda gaat Europa rond. Hij schitterde door twee goals te maken op het veld van Manchester City. De Champions League-winnaars leken op weg om voor het eerst sinds 2018 nog eens een thuiswedstrijd op het kampioenenbal te verliezen. Maar met Jérémy Doku als invaller ging het elftal van Pep erop en erover: 3-2. Toch ging de prestatie

Lees meer »
Jef (73) verliest zijn geliefde vrouw Jeannine (75) tijdens cruise: “Die laatste vier dagen… Dat was achteraf gezien niet goed”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Jef (73) verliest zijn geliefde vrouw Jeannine (75) tijdens cruise: “Die laatste vier dagen… Dat was achteraf gezien niet goed”

“Jeannine had precies een voorgevoel. Ze zei de laatste tijd: ‘Mijn hart gaat me ooit in de steek laten’. Maar dat ze niet meer wakker zou worden tijdens een cruise naar Dubai… Ik ben alleen moeten terugvliegen en hoop haar snel thuis te hebben.” Jef Lemmens (73) verloor na 50 hechte huwelijksjaren zijn vrouw op de plek waar ze het

Lees meer »
Cathy Coudyser verlegt focus naar Knokke-Heist
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Cathy Coudyser verlegt focus naar Knokke-Heist

Vlaams Parlementslid en gemeenteraadslid Cathy Coudyser (N-VA) wil vanaf nu volledig focussen op haar thuisgemeente Knokke-Heist. Dat laat ze weten via sociale media.
The post Cathy Coudyser verlegt focus naar Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »