Krantenkoppen

Waterpeil van de IJzer blijft zakken

Op de IJzer heeft de dalende trend van het waterpeil zich in de nacht van zondag op maandag doorgezet. De nieuwe neerslagzone zal volgens Waterinfo in principe slechts voor een stagnatie of een tijdelijke stijging zorgen. Ook in de Fintele (Lo-Reninge) zit het peil ondertussen onder de alarmdrempel.

Meer krantenkoppen in België

Ferro non Ferro van Indrustriemuseum Gent: “IJzersterke expo over metaalindustrie, niet alleen kijken maar ook doen”
VRT NWS
VRT NWS

Ferro non Ferro van Indrustriemuseum Gent: “IJzersterke expo over metaalindustrie, niet alleen kijken maar ook doen”

In Gent heeft het Industriemuseum de nieuwe tentoonstelling "Ferro non Ferro" geopend. Omdat we overal metaal zien, vastnemen en wellicht dagelijks gebruiken, mocht daar wel eens een expo over komen, dachten ze. Je ziet er opmerkelijke voorwerpen, loodzware machines en bijzondere verhalen over grondstoffen, metaalarbeiders en bedrijven. En wie wil kan zelf aan de slag in het metaalatelier.

Lees meer »
Nieuwe multidisciplinaire kinderpraktijk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nieuwe multidisciplinaire kinderpraktijk

Onlangs opende multidisciplinaire kinderpraktijk Kind de deuren aan het Stationsplein. “Aangezien we tal van disciplines onder één dak aanbieden, zijn we in de wijde regio een unicum”, zegt kinderarts Jo Keepers (38), die met Kind een droom in vervulling ziet gaan. In haar trendy ingerichte praktijkgebouw, waarin de kabinetten de namen Hert, Beer, Muis, Konijn
The post Nieuwe multidisciplinaire kinderpraktijk

Lees meer »
Barbara De Jonge (Frieda Kroket) werd 20 jaar geleden uit ‘Samson & Gert’ geschreven wegens ‘te weinig opvoedkundige waarde’, hoe vergaat het de actrice nu?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Barbara De Jonge (Frieda Kroket) werd 20 jaar geleden uit ‘Samson & Gert’ geschreven wegens ‘te weinig opvoedkundige waarde’, hoe vergaat het de actrice nu?

In een dierenwinkel maakten muizen ‘Wizzy en Woppy’ het elke avond bont. Samen met hun vriendjes maken ze de vreemdste dingen na sluitingstijd mee. Wat veel mensen niet weten is dat Wizzy gespeeld werd door Barbara De Jonge (48), de vrouw die ook jarenlang de rol van Frieda Kroket op zich nam bij ‘Samson & Gert’. Aan die rol kwam

Lees meer »
Songfestivalwinnaar Sandra Kim komt naar Michelsberg
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Songfestivalwinnaar Sandra Kim komt naar Michelsberg

In het voorjaar van 2023 stond Sandra Kim als winnares van The Masked Singer nog onder het heilige blauwe dak van het Antwerps Sportpaleis, in februari van 2024 zal ze te zien zijn in de sporthal Michelsberg van Spiere-Helkijn. De gezellige faciliteitengemeente strikt één van de grootste artiesten van het land en hoopt daarbij ook de eigen bewoners te inspireren.<br

Lees meer »