Krantenkoppen

Westerscheldetunnel in Zeeland tolvrij voor automobilisten vanaf 2025

Automobilisten en motorrijders die door de Westerscheldetunnel rijden, moeten vanaf 2025 niet langer tol betalen. De Westerscheldetunnel is de langste verkeerstunnel van Nederland. Hij verbindt Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen met Ellewoutsdijk op Zuid-Beveland, aan de andere kant van de Westerschelde. Ook veel Belgen gebruiken de tunnel.

Meer krantenkoppen in België

INTERVIEW. Frank Vandenbroucke is als de dood voor een Nederlands scenario: “N-VA en Vlaams Belang in één regering? Dat is een absolute catastrofe”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

INTERVIEW. Frank Vandenbroucke is als de dood voor een Nederlands scenario: “N-VA en Vlaams Belang in één regering? Dat is een absolute catastrofe”

“In een poging te scoren, heeft Mark Rutte zijn land overgeleverd aan extreemrechts.” Frank Vandenbroucke is hard voor onze noorderburen. Maar de vicepremier van Vooruit is vooral als de dood voor een herhaling van een Nederlands scenario. “Wie denkt dat Vlaams Belang voor oplossingen gaat zorgen is naïef.”

Lees meer »
Hevige sneeuwstorm raast over Oost-Europa
De Standaard
De Standaard

Hevige sneeuwstorm raast over Oost-Europa

Zware sneeuwval en stormwinden teisteren verschillende Oost-Europese landen. Dat heeft alles te maken met de storm Bettina. Die ontwikkelde zich afgelopen weekend boven de Adriatische Zee en nam in kracht toe boven de Zwarte Zee. In meerdere landen vielen al doden en de komende dagen wordt er nog meer guur weer verwacht.

Lees meer »