Krantenkoppen

Zuid-Korea waarschuwt Noord-Korea: stop met lancering spionagesatelliet

Het leger van Zuid-Korea heeft buurland Noord-Korea gewaarschuwd dat het onmiddellijk moet stoppen met de voorbereidingen voor de lancering van een spionagesatelliet. De legertop verzekerde dat het “noodzakelijke maatregelen” zal treffen als Noord-Korea de lancering toch door laat gaan.

Meer krantenkoppen in België

Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over ongepast gedrag terug naar showbizz: “Zelfs even maaltijdkoerier geweest”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Ex-MNM-dj Wanne Synnave keert na storm over ongepast gedrag terug naar showbizz: “Zelfs even maaltijdkoerier geweest”

Wanne Synnave (27), ex-dj op radiozender MNM als sidekick van Peter Van de Veire, is opnieuw aan de slag in de showbizz. Het vooronderzoek naar de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag is afgesloten. Maar de klachten maakten wel een abrupt einde aan zijn mediacarrière. Nu – een jaar later – pikt Synnave zijn leven weer op met een nieuwe job in

Lees meer »
“Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklapper tegen City
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Hij kreeg het Etihad stil”: Rode Duivel Loïs Openda oogst lof in buitenland­se pers na tweeklapper tegen City

Rode Duivel Loïs Openda gaat Europa rond. Hij schitterde door twee goals te maken op het veld van Manchester City. De Champions League-winnaars leken op weg om voor het eerst sinds 2018 nog eens een thuiswedstrijd op het kampioenenbal te verliezen. Maar met Jérémy Doku als invaller ging het elftal van Pep erop en erover: 3-2. Toch ging de prestatie

Lees meer »
Kersvers papa Diego Bragard van goudwaarde bij KSV
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kersvers papa Diego Bragard van goudwaarde bij KSV

Na een aarzelende seizoenstart met als dieptepunt de 0-4-pandoering in eigen huis tegen de huidige leider Eendracht Aalst, heeft coach Kurt Delaere van KSV Oostkamp (2de nationale A) de puntjes op de i gezet. De sportieve baas parkeert nooit de bus, maar gaat altijd voor de volle buit. Het resultaat kan iedereen aflezen in het
The post Kersvers papa Diego

Lees meer »
Khaled verloor kleinkinderen (3 en 5) bij luchtaanval op Gaza: “Ik hoopte dat ze sliepen, maar ze werden niet meer wakker”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Khaled verloor kleinkinderen (3 en 5) bij luchtaanval op Gaza: “Ik hoopte dat ze sliepen, maar ze werden niet meer wakker”

Sinds het begin van het conflict tussen Israël en terreurgroep Hamas zijn aan Palestijnse kant al 14.800 doden gevallen, onder wie maar liefst 6.000 kinderen. Ook de 5-jarige Tarek en zijn 3-jarige zusje Reem kwamen vorige week om het leven bij een Israëlische luchtaanval op Gaza. “Ze werden vermoord toen ze aan het slapen waren”, getuigt hun grootvader Khaled Nabhan.

Lees meer »