Krantenkoppen

Aandeelhouders Belgische olietankerrederij Euronav keuren deal met Noors Frontline goed

13:33 De familie Saverys heeft zicht op een volgende fase in haar plan om de controle over Euronav terug te winnen. Ze wil de rederij een groenere toekomst inloodsen. Nu de deal over een gedeeltelijke verko…

Meer krantenkoppen in België

Opknapwerken Heulepark duiken laatste fase in
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Opknapwerken Heulepark duiken laatste fase in

De opknapwerken in Heulepark naderen hun einde. In 2024 worden de drie bruggen in het park gerestaureerd, de wandelpaden opgesmukt en wordt er werk gemaakt van een heropwaardering van de historische oprijlaan ‘Avenue Rouge’. Het stukje park tussen de pastorie en Heulebeek werd intussen volledig opnieuw beplant en ook de paden daar werden heraangelegd. Als alles volgens plan loopt, is

Lees meer »
Nu iedereen weer volop loopt te snotteren: wat helpt wel én niet bij een verkoudheid? “Laat gember, knoflook en honing maar links liggen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Nu iedereen weer volop loopt te snotteren: wat helpt wel én niet bij een verkoudheid? “Laat gember, knoflook en honing maar links liggen”

Momenteel lijkt iedereen weer te niezen en te snotteren. Komt dit door het koude grijze weer van de afgelopen weken? In welk seizoen heb je het meeste kans om een verkoudheid op te lopen? Wat veroorzaakt een verkoudheid? En wat kan je er het best tegen doen? Onze wetenschapsjournalist Martijn Peters zocht het uit. “Een verkoudheid kan veroorzaakt worden door

Lees meer »
Verraste Plasterk officieel aangesteld als nieuwe verkenner: “Verzoek van Wilders had ik helemaal niet zien aankomen”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Verraste Plasterk officieel aangesteld als nieuwe verkenner: “Verzoek van Wilders had ik helemaal niet zien aankomen”

De Nederlandse PvdA’er Ronald Plasterk weet ook niet precies waarom PVV-leider Geert Wilders hem gevraagd heeft als verkenner op te treden. “Ik had het helemaal niet zien aankomen”, zei hij dinsdag, tijdens zijn eerste persconferentie in zijn nieuwe rol. Wilders liet hem wel weten het “een interessante gedachte” te vinden als Plasterk het zou gaan doen, en dat hij niet

Lees meer »
Finland sluit ook laatste grensovergang met Rusland
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Finland sluit ook laatste grensovergang met Rusland

Finland sluit in de nacht van woensdag op donderdag ook zijn laatste grensovergang met Rusland voor reizigers. Deze blijft vervolgens twee weken dicht. De regering gaf eerder al opdracht tot de sluiting van de andere grensovergangen na een toestroom van immigranten uit derde landen vanuit Rusland.

Lees meer »
Karl schrijft een brief naar Sonja Tankrey, de mama van West-Vlaams Ambassadeur Emma Meesseman: “Laat dat standbeeld en museum maar komen voor Emma”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Karl schrijft een brief naar Sonja Tankrey, de mama van West-Vlaams Ambassadeur Emma Meesseman: “Laat dat standbeeld en museum maar komen voor Emma”

Karl Vannieuwkerke schrijft deze week een brief naar Sonja Tankrey, de mama van onze nationale baskettrots Emma Meesseman. De mama van onze kersverse West-Vlaams Ambassadeur mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar Sonja Tankrey, de mama van West-Vlaams Ambassadeur Emma Meesseman: “Laat dat standbeeld en museum maar komen voor Emma” appeared first on KW.be.

Lees meer »