Krantenkoppen

Argentijnse beurs schiet als een raket omhoog na verkiezing extreemrechtse populist Milei tot president

Na de verkiezing zondag van de populist en ultraliberaal Javier Milei als president van Argentinië is de beurs in het Zuid-Amerikaanse land als een raket omhooggeschoten. De sterindex in Buenos Aires, Merval, veerde kort na de openingsbel tot wel 22 procent op.

Meer krantenkoppen in België

WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem

WHATTZ Laadpalen uit Zwevegem, kondigt met trots de recente verhuizing naar eennieuw bedrijfspand aan langs de Bekaertstraat in Zwevegem. Dit nieuwe onderkomen,gelegen op de oude site van 1,5 hectare, die vroeger floreerde als de thuisbasis vanSobelcard van de Bekaert-groep, herbergt vandaag een tiental KMO’s, waaronderWHATTZ.
The post WHATTZ neemt zijn intrek op Park Apart in Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »
Margriet Hermans blikt in ‘Mijn eerste reis’ terug op zware burn-out: “Half jaar op een camping in Spanje geleefd”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Margriet Hermans blikt in ‘Mijn eerste reis’ terug op zware burn-out: “Half jaar op een camping in Spanje geleefd”

“Niemand zag mijn kwaliteiten. Nooit en nergens.” In ‘Mijn eerste reis’ keert Margriet Hermans (69) donderdag terug naar 1979, toen ze in Madrid probeerde recht te krabbelen na een zware burn-out. Een aartsmoeilijke periode, maar uiteindelijk volgde de ‘catharsis van haar leven’. “Ik heb in Spanje mijn spaarcenten opgeleefd, en dat waren er echt niet veel.”

Lees meer »
KIJK. Youtuber kiepert emmer met hondenuitwerpselen en olie leeg over passagier in Brusselse metro
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. Youtuber kiepert emmer met hondenuitwerpselen en olie leeg over passagier in Brusselse metro

Op een Brusselse metro haalt een YouTuber zijn nieuwste stunt uit. De jongeman heeft een emmer vol vuiligheid mee en wil die leegkieperen over een nietsvermoedende passagier, en dat doet hij. Een 19-jarige man wordt overspoeld met water, hondenuitwerpselen, olie en verdorde bladeren. Hij kijkt in shock naar de YouTuber die zo snel mogelijk wegrent. Het slachtoffer én de MIVB

Lees meer »
Winterpret in De Haan en Wenduine
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Winterpret in De Haan en Wenduine

Zowel in De Haan als in Wenduine kan je straks weer terecht voor onvervalste winterpret met tal van leuke thema-avonden en live optredens. Beide krijgen ook weer een energiezuinige schaatspiste met natuurijs. De piste in de Potinière opent al op 15 december, voor schaatsplezier op de Markt van Wenduine is het wachten tot 20 december. Andere vaste ingrediënten zijn onder

Lees meer »
Racistische Britse royals ‘gelekt’: ongelukje of meesterlijke zet van Harry & Meghan? “Dit is explosieve informatie”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Racistische Britse royals ‘gelekt’: ongelukje of meesterlijke zet van Harry & Meghan? “Dit is explosieve informatie”

De aap is uit de mouw: de zogenaamde ‘racistische royals’, waarover al gespeculeerd wordt sinds het Oprah-interview van Harry (39) en Meghan (42) uit 2021, zijn bekend. In de Nederlandse versie van ‘Endgame’ – intussen uit de rekken gehaald – worden koning Charles en prinses Kate met de vinger gewezen. “Een vertaalfout”, beweert auteur Omid Scobie, maar volgens onze royalty-expert

Lees meer »
Een bloemetje voor Isabelle die kansarmen helpt met haar vzw Bitna
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Een bloemetje voor Isabelle die kansarmen helpt met haar vzw Bitna

“Graag wil ik mijn lieve echtgenote Isabelle Fléderik nomineren voor een bloemetje”, schrijft Kris Malfroidt in een mail aan KW. “Zij zet zich ondanks haar ziekte en pijn nog dagelijks in voor onze vzw Bitna.”
The post Een bloemetje voor Isabelle die kansarmen helpt met haar vzw Bitna appeared first on KW.be.

Lees meer »
Ruim 85 Joodse graven beschadigd in Charleroi
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Ruim 85 Joodse graven beschadigd in Charleroi

In het Israëlische deel van de begraafplaats van Marcinelle, een deelgemeente van Charleroi, zijn 89 graven beschadigd. Burgemeester Paul Magnette (PS) twijfelt er niet aan dat de beschadigingen gemotiveerd zijn door antisemitisme.

Lees meer »