Krantenkoppen

Bart Peeters viert 65ste verjaardag in 2024 met twee concerten in Lotto Arena: “We gaan voor een huiskamergevoel”

Bart Peeters viert volgend jaar 65 winters met een nieuwe reeks Deluxe-concerten in zijn geliefde ‘huiskamer’: Lotto Arena in Antwerpen. Op zijn zestigste resulteerde dat in 26 shows met 150.000 tickets, een waanzinnig record. “Ik vier mijn pensioengerechtigde leeftijd. Met dank aan dat ene gitaartje van de Sint.”

Meer krantenkoppen in België

Khaled verloor kleinkinderen (3 en 5) bij luchtaanval op Gaza: “Ik hoopte dat ze sliepen, maar ze werden niet meer wakker”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Khaled verloor kleinkinderen (3 en 5) bij luchtaanval op Gaza: “Ik hoopte dat ze sliepen, maar ze werden niet meer wakker”

Sinds het begin van het conflict tussen Israël en terreurgroep Hamas zijn aan Palestijnse kant al 14.800 doden gevallen, onder wie maar liefst 6.000 kinderen. Ook de 5-jarige Tarek en zijn 3-jarige zusje Reem kwamen vorige week om het leven bij een Israëlische luchtaanval op Gaza. “Ze werden vermoord toen ze aan het slapen waren”, getuigt hun grootvader Khaled Nabhan.

Lees meer »
27ste Nacht van de Koude Voeten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

27ste Nacht van de Koude Voeten

Op zaterdag 20 januari 2024 is men in Meulebeke toe aan een nieuwe editie van de Nacht van de Koude Voeten. Dit evenement, dat straks de 27ste editie beleeft, is in de Berengemeente uitgegroeid tot een waar fenomeen dat ook in de ruime regio reeds heel wat navolging kende. Langs nieuwe, onbekende en onverlichte paden
The post 27ste Nacht van

Lees meer »
Antwerpse belastingen dalen: hoeveel levert dat je op? En wat in andere gemeenten? Hier betaal je het minst en meest
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Antwerpse belastingen dalen: hoeveel levert dat je op? En wat in andere gemeenten? Hier betaal je het minst en meest

De stad Antwerpen verlaagt vanaf volgend jaar de gemeentebelasting van 8% naar 7%. Mensen met een hoog inkomen profiteren daar doorgaans het meest van. De verschillen in belastingen tussen de gemeenten in de provincie Antwerpen zijn trouwens heel groot. In Meerhout betaal je bijvoorbeeld 8%, terwijl dat in Aartselaar 4,9% is. Er is ook één belastingparadijs in onze provincie, maar

Lees meer »