Krantenkoppen

België neigt naar onthouding over natuurherstelwet door Vlaamse onvrede over timing

19:26 De lidstaten van de Europese Unie zoeken woensdag een meerderheid over de omstreden natuurherstelwet. België onthoudt zich wellicht omdat de Vlaamse regering meer tijd wil om de gevolgen van de wet in…

Meer krantenkoppen in België

Van diep in de put naar de Lotto Arena, Christoff begraaft kwakkeljaar: “Ik heb nog nooit zo diep gezeten en niemand die het wist”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Van diep in de put naar de Lotto Arena, Christoff begraaft kwakkeljaar: “Ik heb nog nooit zo diep gezeten en niemand die het wist”

Groot glitterfeest en polonaises: na zes uitverkochte Will Tura-concerten kaapt Christoff (47) volgend najaar de Lotto Arena met ‘Christoff 3.0 XXL’. “Een droom die uitkomt, maar het scheelde weinig of ik stond niet meer op het podium”, bekent de popschlagerheld. In dit gesprek vertelt hij voor het eerst hoe diep hij zat na de breuk met zijn verloofde Ritchie, zijn

Lees meer »
“Wanneer je plots geld hebt, komen de gevaren”: is vader-dochterrelatie tussen Miley en Billy Ray Cyrus nog te redden?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Wanneer je plots geld hebt, komen de gevaren”: is vader-dochterrelatie tussen Miley en Billy Ray Cyrus nog te redden?

Samen schrijven ze geschiedenis: Miley Cyrus (30) en Billy Ray Cyrus (62) zijn het eerste vader-dochterduo dat bij de Grammy’s voor ‘Hit van het Jaar’ genomineerd zijn met individuele nummers. Iets om te vieren aan de familietafel, ware het niet dat er al jaren een flink haar in de boter zit tussen vader en dochter. De twee verbraken een tijd

Lees meer »
Champions League blijft tot 2027 gratis te zien bij VTM, VRT is alles kwijt
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Champions League blijft tot 2027 gratis te zien bij VTM, VRT is alles kwijt

De Champions League zal tot 2027 te zien zijn op VTM. De zender breidt zijn aanbod vanaf 2024 zelfs uit naar live wedstrijden op dinsdag, woensdag én donderdag. België blijft zo één van de weinige landen waar de grootste voetbalcompetitie op het open net te zien is. Ook telecomoperatoren Proximus en Telenet haalden de rechten binnen, al zullen de matchen

Lees meer »
Aanpassing openbare verlichting stevig voor op schema: Ruim een maand voor de deadline brandt de verlichting in alle deelgemeenten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Aanpassing openbare verlichting stevig voor op schema: Ruim een maand voor de deadline brandt de verlichting in alle deelgemeenten

Sinds dinsdag 24 oktober is Fluvius op vraag van Stad Kortrijk van start gegaan met het aanpassen van de branduren van de openbare verlichting. De deadline van eind december zal makkelijk gehaald worden. Ten laatste 15 december ligt overal in Kortrijk opnieuw de openbare verlichting aan in het donker.
The post Aanpassing openbare verlichting stevig voor op schema: Ruim een

Lees meer »
Dirk De fauw: “Als drugstrafieken zich naar Zeebrugge verleggen, krijgen politie en douane extra manschappen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dirk De fauw: “Als drugstrafieken zich naar Zeebrugge verleggen, krijgen politie en douane extra manschappen”

“Als de drugtrafieken zich van Antwerpen naar Zeebrugge verleggen, krijgen douane en federale politie extra manschappen voor onze haven. Dat hebben de premier en de minister van Binnenlandse Zaken mij beloofd”, zei de Brugse burgemeester Dirk De fauw (CD&V) tijdens de gemeenteraad dinsdagavond.
The post Dirk De fauw: “Als drugstrafieken zich naar Zeebrugge verleggen, krijgen politie en douane extra manschappen”

Lees meer »
Na ongeval met signalisatiewagen doet zaakvoerder Pieter oproep: “Altijd, maar dan ook altijd opletten in het verkeer”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Na ongeval met signalisatiewagen doet zaakvoerder Pieter oproep: “Altijd, maar dan ook altijd opletten in het verkeer”

Pieter Vanlersberghe, zaakvoerder van de takeldienst ADB-Assist doet een oproep naar chauffeurs om meer op te letten in het verkeer nadat er dinsdagavond op de E40 een bestuurder tegen een signalisatiewagen aan reed. “Wat wij doen is een erg gevaarlijke job. We doen er alles aan om de veiligheid van de bestuurders, hulpdiensten en onszelf als takeldienst te optimaliseren. Maar

Lees meer »