Krantenkoppen

Cast van ‘Mannen met hakken’ reageert op heftige homofobe uitspraken in voorstelling: “Mensen shockeren is de bedoeling”

Afgelopen zondag ging Backstage Producties in Theater Elckerlyc in première met ‘Mannen met hakken.’ Een pittige komedie waarbij de cast door het leven gaat op hoge hakken. Manou Kersting staat in voor de regie met Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik en Gert Botty op de planken. Showbits was erbij op de première en reporter Jarne sprong na de voorstelling meteen het podium voor een gesprek met de twee soapcollega’s.

Meer krantenkoppen in België

DPG Media herschikt leiding nieuwsredacties
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

DPG Media herschikt leiding nieuwsredacties

News City, de koepel boven de nieuwsredacties van HLN, VTM Nieuws en de magazines van DPG Media, krijgt een nieuwe structuur. Bert Heyrman wordt algemeen hoofdredacteur, waarbij hij ook de leiding zal krijgen over de krant Het Laatste Nieuws. Dat meldt DPG Media.

Lees meer »
Federaal parket verbijsterd: Syriër verdacht van oorlogsmisdaden mag naar huis met enkelband
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Federaal parket verbijsterd: Syriër verdacht van oorlogsmisdaden mag naar huis met enkelband

Een 39-jarige Syriër, eerder dit jaar gearresteerd op verdenking van oorlogsmisdaden in zijn thuisland, is vrijgelaten onder elektronisch toezicht. Dat heeft de Kamer van Inbeschuldigingstelling in Antwerpen recent beslist en wordt bevestigd aan onze redactie. Maar hoe zeker is justitie dat de man thuis braaf zijn assisenproces zal afwachten, waarbij hij een levenslange celstraf riskeert?

Lees meer »
Fanfares, muzikale vedetten en opblaasbare cartoonfiguren leuken New York op tijdens Macy’s Thanksgiving Day Parade
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Fanfares, muzikale vedetten en opblaasbare cartoonfiguren leuken New York op tijdens Macy’s Thanksgiving Day Parade

Mix wat elementen van het ballonfestival in Sint-Niklaas en de gay pride in Antwerpen, giet er een ferme scheut commerciële saus over en trek een blik prominente artiesten open en je krijgt … Macy’s Thanksgiving Day Parade. Al voor de 97ste keer trok die vrolijke optocht donderdag door de straten van New York City, met een hoofdrol voor bekende cartoonfiguren,

Lees meer »
Vertrek Vincent Mannaert niet echt verrassend
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vertrek Vincent Mannaert niet echt verrassend

Eind oktober raakte bekend dat Club Brugge vorig seizoen een recordopbrengst van 176 miljoen euro kon boeken – nooit eerder boekte een Belgische voetbalclub zoveel inkomsten. Het is bijna een afscheidcadeautje: precies een maand later maakt Club Brugge bekend dat CEO Vincent Mannaert op het einde van dit seizoen opstapt.
The post Vertrek Vincent Mannaert niet echt verrassend appeared first

Lees meer »
Cacaoprijs op hoogste niveau in 46 jaar
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Cacaoprijs op hoogste niveau in 46 jaar

De prijs van cacao, waarvan chocolade wordt gemaakt, blijft stijgen. Dinsdag bereikte de prijs op de termijnmarkt in New York 4.147 dollar per ton, het hoogste niveau sinds 1977, schrijft persagentschap Bloomberg.

Lees meer »
Nico Gillewy is de nieuwe trainer van VV Tielt
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Nico Gillewy is de nieuwe trainer van VV Tielt

Twee weken nadat trainer Ronny Houden de handdoek wierp, heeft VV Tielt al een opvolger gevonden. De keuze van het bestuur viel op Nico Gillewy, een oude bekende van de tweedeprovincialer.
The post Nico Gillewy is de nieuwe trainer van VV Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »
Fenerbahçe blijft ongeslagen in de EuroLeague met ‘triple-double’ voor Emma Meesseman in 18 speelminuten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Fenerbahçe blijft ongeslagen in de EuroLeague met ‘triple-double’ voor Emma Meesseman in 18 speelminuten

Emma Meesseman en haar ploeg Fenerbahçe blijven zonder fout in de EuroLeague basketbal voor vrouwenteams. De Turkse ploeg haalde het woensdag op de zesde speeldag met ruime 110-63 cijfers van het Roemeense Sepsi-Sic.
The post Fenerbahçe blijft ongeslagen in de EuroLeague met ‘triple-double’ voor Emma Meesseman in 18 speelminuten appeared first on KW.be.

Lees meer »
Dronken Australiër klampt zich 400 kilometer lang vast onder vrachtwagen
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Dronken Australiër klampt zich 400 kilometer lang vast onder vrachtwagen

Om geld te besparen op een taxi en een gratis rit van 50 kilometer te versieren heeft een dronken Australiër er niet beter op gevonden dan zich stiekem vast te klampen aan het onderstel van een vrachtwagen. Wat hij echter niet wist, was dat de truck zonder geplande tussenstop onderweg was naar een andere deelstaat. Uiteindelijk hing de dronkaard zo’n

Lees meer »
Aanrijding tussen wagen en vrachtwagen op kruispunt in Pittem: vrouwelijke bestuurster zwaargewond afgevoerd
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Aanrijding tussen wagen en vrachtwagen op kruispunt in Pittem: vrouwelijke bestuurster zwaargewond afgevoerd

Op het kruispunt van de Robert Depaepelaan en de Brugsesteenweg, aan de Rysselende Molen in Pittem, kwam het dinsdagochtend tot een zware aanrijding tussen een personenwagen en een vrachtwagen. De bestuurster van de personenwagen geraakte bij het ongeval zwaargewond. De brandweer moest haar bevrijden uit haar voertuig. Door het ongeval was er een tijdlang serieuze verkeershinder.
The post Aanrijding tussen

Lees meer »