Krantenkoppen

“Cocaïne verandert een mens op korte tijd in een monster”: Jan Ullrich vrijuit over donkere periode waar hij doorging

Jan Ullrich (49) heeft in een interview met het Duitse magazine ‘Stern’ inzicht gegeven in de omgang met doping bij Team Telekom. “Ik leerde vrij snel dat doping wijdverspreid was”, neemt de intussen Ullrich geen blad voor de mond. De Tourwinnaar van 1997 kwam ook nog eens terug op zijn donkere periode in Mallorca. “Ik kon moeilijk dieper crashen dan toen.”

Meer krantenkoppen in België

Twee mannen die decennialang onterecht in de gevangenis zaten vrijgesproken in New York
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Twee mannen die decennialang onterecht in de gevangenis zaten vrijgesproken in New York

Twee Amerikanen die al decennia vastzaten, zijn maandag lokale tijd vrijgesproken door rechtbanken in New York. Het gaat om Wayne Gardine (49), die meer dan achttien jaar vastzat voor een moord in 1994, en Jabar Walker (49), die werd veroordeeld voor de moord op twee mannen in 1995. Na herziening, aangevraagd door twee verschillende stichtingen, houden de veroordelingen juridisch niet

Lees meer »
Zonnebeke krijgt zes Hoppinpunten
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Zonnebeke krijgt zes Hoppinpunten

De gemeente Zonnebeke krijgt in totaal zes Hoppinpunten, een vervoersknooppunt dat verschillende vervoersmiddelen op elkaar afstemt.
The post Zonnebeke krijgt zes Hoppinpunten appeared first on KW.be.

Lees meer »
Dakloos duo breekt vakantiewoning in Koksijde binnen: “Amper een kwartier aanwezig”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Dakloos duo breekt vakantiewoning in Koksijde binnen: “Amper een kwartier aanwezig”

Twee daklozen die oorspronkelijk uit Brussel en Wallonië komen, riskeren een celstraf nadat ze een vakantiewoning in Koksijde openbraken en er overnachtten. Alhoewel alles er op wees dat ze er al langere tijd verbleven, ontkenden ze dat. “Ik was amper een kwartier aanwezig toen de politie hier binnenviel”, zei een van hen.
The post Dakloos duo breekt vakantiewoning in Koksijde

Lees meer »
Onthult ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon het einde van Cédric? “Het contract wat ik had is afgelopen”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Onthult ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon het einde van Cédric? “Het contract wat ik had is afgelopen”

De spektakel-musical ‘14-18′ keert volgende zomer terug en er is nieuw talent in te spotten. ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon en zanger Jérémie Vrielynck vervoegen de cast. Zij zijn te zien wanneer Jelle Cleymans en Jonas Van Geel de hoofdrollen Jan en Fons niet kunnen vertolken. Reporter Jarne hoort het duo uit over heel het gebeuren. Yanni bekent in het gesprek dat

Lees meer »
Grote Markt werd slechts enkele jaren geleden vernieuwd, maar nu al doemen loszittende en kapotte tegels op
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Grote Markt werd slechts enkele jaren geleden vernieuwd, maar nu al doemen loszittende en kapotte tegels op

De vernieuwde Grote Markt en Generaal Baron Jacquesstraat in Diksmuide werden op het einde van vorige legislatuur nog geopend. Nu al zitten er op meerdere plaatsen beschadigde of loszittende tegels. Het probleem werd maandagavond aangekaart op de gemeenteraad.
The post Grote Markt werd slechts enkele jaren geleden vernieuwd, maar nu al doemen loszittende en kapotte tegels op appeared first on

Lees meer »
KIJK. ‘Experts’ op Russische staats-tv ontkennen grijnzend dat Rusland achter vergiftiging vrouw Oekraïense inlichtingenchef zit
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

KIJK. ‘Experts’ op Russische staats-tv ontkennen grijnzend dat Rusland achter vergiftiging vrouw Oekraïense inlichtingenchef zit

Een panel van ‘experts’ heeft op de Russische staatszender Rusland-1 grijnzend ontkend dat Moskou iets te maken heeft met de vergiftiging van Marianna Boedanova, de echtgenote van het hoofd van de militaire inlichtingendienst van Oekraïne, Kyril Boedanov. ‘Experts’ is hier letterlijk te nemen, want aan het woord was onder meer Andrej Loegovoj, de man die door de Britse politie gezocht

Lees meer »
Vernieuwde Rekkemsestraat in Marke weer open voor verkeer
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vernieuwde Rekkemsestraat in Marke weer open voor verkeer

Vrijdag 24 november werd de Rekkemsestraat in Marke weer opengesteld voor het verkeer. De straat werd verkeersveiliger gemaakt met betere kruispunten, een asverschuiving en comfortabele fietssuggestiestroken.
The post Vernieuwde Rekkemsestraat in Marke weer open voor verkeer appeared first on KW.be.

Lees meer »
“Een platgespeeld hockeyveld”: Alderweireld en Van Bommel spreken van “schande” over kunstgras na puntenverlies bij STVV
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Een platgespeeld hockeyveld”: Alderweireld en Van Bommel spreken van “schande” over kunstgras na puntenverlies bij STVV

Antwerp sluit de heenronde af met 24 op 45. Geslaagd, maar niet bepaald vlot. Dat onderstreept de landskampioen met hun prestatie in Sint-Truiden, waar invaller Ejuke nog een puntje uit de brand kon slepen na een matige prestatie van ‘The Great Old’. Na afloop waren Toby Alderweireld en Mark van Bommel niet te spreken over het kunstgras op Stayen.

Lees meer »