Krantenkoppen

Dilan Yesilgöz wil Nederland leiden: Mark Rutte op hakken of een nieuwe start?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Waterpeil blijft dalen in de Westhoek
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Waterpeil blijft dalen in de Westhoek

Dankzij de drogere periode blijft het waterpeil in de Westhoek dalen. Volgens Waterinfo zal het peil in de Fintele (Lo-Reninge) en Woumen (Diksmuide) wel nog zeker een week boven de waakdrempel blijven.
The post Waterpeil blijft dalen in de Westhoek appeared first on KW.be.

Lees meer »
Dagje op bezoek in Venetië? Vanaf april betaal je 5 euro entree
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Dagje op bezoek in Venetië? Vanaf april betaal je 5 euro entree

Toeristen die Venetië maar voor een paar uur bezoeken, zullen vanaf 25 april op de 29 drukste dagen van het seizoen 5 euro extra moeten betalen. De gemeenteraad van de Italiaanse dogenstad keurde de extra belasting midden september al goed, en burgemeester Luigi Brugnaro kondigde donderdag aan op welke dagen die zal gelden.

Lees meer »
“Wanneer je plots geld hebt, komen de gevaren”: is vader-dochterrelatie tussen Miley en Billy Ray Cyrus nog te redden?
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

“Wanneer je plots geld hebt, komen de gevaren”: is vader-dochterrelatie tussen Miley en Billy Ray Cyrus nog te redden?

Samen schrijven ze geschiedenis: Miley Cyrus (30) en Billy Ray Cyrus (62) zijn het eerste vader-dochterduo dat bij de Grammy’s voor ‘Hit van het Jaar’ genomineerd zijn met individuele nummers. Iets om te vieren aan de familietafel, ware het niet dat er al jaren een flink haar in de boter zit tussen vader en dochter. De twee verbraken een tijd

Lees meer »
Dit is de Hongaarse vrouw naast Geert Wilders: “Zij is thuis de baas”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Dit is de Hongaarse vrouw naast Geert Wilders: “Zij is thuis de baas”

Mocht Geert Wilders minister-president worden, dan wordt Krisztina Marfai de premiersvrouw. Ze zijn al meer dan dertig jaar getrouwd. Maar wie is de Hongaarse die naast Geert Wilders staat, en wat houdt haar bezig, behalve haar mysterieuze job? “Ze is een hele lieve vrouw. Maar als ik iets gewaagd zeg, dan geeft ze tegengas. Ze vindt per definitie iets wat

Lees meer »
40 kinderen ontvangen diploma tijdens Junior Techniekacademie in Anzegem
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

40 kinderen ontvangen diploma tijdens Junior Techniekacademie in Anzegem

De Techniekacademie wil jongeren laten kennismaken met technologie en wetenschap aan de hand van workshops. “Veertig kinderen van het derde en vierde leerjaar leefden zich volop uit tijdens de Junior Techniekacademie en gingen de verschillende technische uitdagingen aan in een veilige en leuke sfeer”, vertelt schepen van Onderwijs Pauline Van Marcke (Samenéén).
The post 40 kinderen ontvangen diploma tijdens Junior

Lees meer »
Vernieuwde Rekkemsestraat in Marke weer open voor verkeer
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Vernieuwde Rekkemsestraat in Marke weer open voor verkeer

Vrijdag 24 november werd de Rekkemsestraat in Marke weer opengesteld voor het verkeer. De straat werd verkeersveiliger gemaakt met betere kruispunten, een asverschuiving en comfortabele fietssuggestiestroken.
The post Vernieuwde Rekkemsestraat in Marke weer open voor verkeer appeared first on KW.be.

Lees meer »