Krantenkoppen

Dit is comedian Jeroen Leenders, fenomeen uit ‘De slimste mens’: “Er zijn genoeg mannen die hun nagels lakken”

In het comedywereldje is hij al langer een fenomeen, maar dankzij ‘De slimste mens ter wereld’ leert ook de rest van Vlaanderen Jeroen Leenders (45) kennen. Langharig, soms geschminkt én vooral niet op z’n mond gevallen. Achter z’n opvallende façade schuilt iemand die zonder schroom over z’n mentale strubbelingen praat, en zo hoopt het taboe te doorbreken. “Ik maak mensen aan het lachen om dingen waar ze eigenlijk niet om kunnen – of willen – lachen.”

Meer krantenkoppen in België

Woning van zestiger die verdacht werd van kindermisbruik bestookt met brandbommen: “Ik voel me hier niet meer veilig”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Woning van zestiger die verdacht werd van kindermisbruik bestookt met brandbommen: “Ik voel me hier niet meer veilig”

Het huis van de 63-jarige B. in de Prins Philiplaan in Sint-Pauwels is in de nacht van maandag op dinsdag bekogeld met twee brandbommen. Toevallig gebeurde dat net op de dag toen een aanklacht van kindermisbruik tegen hem werd geseponeerd. “Ik slaap niet meer gerust in mijn huis”, zegt B. Ondertussen werden al twee personen aangehouden en voor de onderzoeksrechter

Lees meer »
COLUMN. “Als de PVV de grootste is, doe ik de rest van het optreden in mijn onderbroek. Ik heb mijn broek vrij snel weer aangetrokken”
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

COLUMN. “Als de PVV de grootste is, doe ik de rest van het optreden in mijn onderbroek. Ik heb mijn broek vrij snel weer aangetrokken”

Jan Jaap van der Wal, tv-figuur, comedian en naar Antwerpen uitgeweken Nederlander, geeft voor Gazet van Antwerpen zijn kijk op de verkiezingsuitslagen in zijn geboorteland. Hij was met verstomming geslagen toen het uiterst rechtse PVV van Geert Wilders met een meer dan duidelijk verschil als overwinnaar van de Nederlandse verkiezingen uit de bus kwam. “Als je zo lang tegen een

Lees meer »
VV Emelgem-Kachtem (3C) heeft iets recht te zetten tegen Scor
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

VV Emelgem-Kachtem (3C) heeft iets recht te zetten tegen Scor

VV Emelgem-Kachtem wist zich na een moeizaam begin opnieuw in de buik van het klassement van derde provinciale C te nestelen. De club wil met nog enkele zeges met een goed gevoel de winterstop ingaan. Zaterdag treft het Oostrozebeke, waar het vorig seizoen tweemaal het onderspit dolf. “Met 1 op 18 kenden we een bijzonder
The post VV Emelgem-Kachtem (3C)

Lees meer »
Oekraïne zet Fluxys op lijst van “oorlogssponsors”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Oekraïne zet Fluxys op lijst van “oorlogssponsors”

Oekraïne heeft de Belgische gasnetbeheerder Fluxys toegevoegd aan zijn lijst van “internationale sponsors van de oorlog”, omdat Fluxys via de haven van Zeebrugge de Russische handel in vloeibaar aardgas (lng) faciliteert. Dat zeggen de organisaties Bond Beter Leefmilieu, Greenpeace en Vredesactie.

Lees meer »
Vlaming eet gemiddeld één keer per week vis, week- en schaaldieren
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Vlaming eet gemiddeld één keer per week vis, week- en schaaldieren

De Vlaming eet gemiddeld één keer per week vis, week- en schaaldieren. Dat blijkt uit een onderzoek van IVox in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM). De resultaten van het onderzoek werden woensdag voorgesteld in Torhout. Minister van Visserij Hilde Crevits (CD&V) lanceerde daarbij ook een campagne om lokale vis populairder te maken bij de Vlamingen.

Lees meer »
#iedereenwestvlaming
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

#iedereenwestvlaming

Vandaag Black Friday. Dan kan je mooie deals doen, maar let toch maar op of het écht wel zo interessant is…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »