Krantenkoppen

Drie jaar cel voor criminele ex-vriend van Kipling-erfgename die op café oog uitstak van militair

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Mohamed El K., een zware crimineel die bekend raakte als de minnaar van Kipling-erfgename Mireille Gram, veroordeeld tot drie jaar effectieve gevangenisstraf. ‘Mo’ had tijdens een avond stappen een kapot glas in het oog van een militair gestoken.

Meer krantenkoppen in België

Emily Ratajkowski ligt onder vuur voor fatshaming: “Je zal nooit weten hoe het voelt om zwaarder te zijn, dat is smakeloos”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Emily Ratajkowski ligt onder vuur voor fatshaming: “Je zal nooit weten hoe het voelt om zwaarder te zijn, dat is smakeloos”

Topmodel Emily Ratajkowski (32) ligt onder vuur vanwege enkele foto’s die ze deelde van haar fotoshoot voor de Franse krant ‘Le Monde’. Volgens diverse volgers zou ze zich schuldig maken aan fatshaming met name in het tweede beeld, waarin ze poseert met een jeans die ze opentrekt om te laten zien hoeveel te groot de broek is. “Dat is echt

Lees meer »
NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

NAVO-leden verhogen druk op Turkije om Zweeds lidmaatschap goed te keuren: “Er mag geen dag meer verloren gaan”

De vertragingsmanoeuvres om het Zweedse NAVO-lidmaatschap goed te keuren, beginnen de NAVO-leden op de zenuwen te werken. Uitstel kan zwaarwegende gevolgen hebben, meent de Franse minister van Buitenlandse Zaken Catherine Colonna. “Het gaat hier om de sterkte en geloofwaardigheid van ons bondgenootschap”, zei Colonna dinsdag bij een NAVO-bijeenkomst in Brussel. “Er mag geen dag meer verloren gaan.”

Lees meer »
Assisenproces martelmoord van start: hoe zijn vrienden Hilal doodmartelden in zijn gruwelijke laatste dagen
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

Assisenproces martelmoord van start: hoe zijn vrienden Hilal doodmartelden in zijn gruwelijke laatste dagen

Vandaag gaat het grootste assisenproces ooit in Limburg van start. Dertien beschuldigden staan in Tongeren terecht voor de moord op Hilal Makhtout (33). De Genkenaar kwam in maart 2019 om het leven nadat hij drie dagen lang gemarteld werd op verschillende locaties. Het belooft een pittig proces te worden, dat vier weken zal duren. Vlak voor de kerstvakantie kennen de

Lees meer »
Beelden tonen hoe gijzelaars in Rode Kruis-voertuigen naar Egypte worden gebracht
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Beelden tonen hoe gijzelaars in Rode Kruis-voertuigen naar Egypte worden gebracht

Hamas heeft vrijdagavond de eerste 24 gijzelaars vrijgelaten uit Gaza. Dat werd bevestigd door Internationale Comité van het Rode Kruis (ICRC), die hen in voertuigen aan de grensovergang in Rafah, Egypte hebben afgezet. In totaal gaat het om 13 Israëlische, tien Thaise en één Filipijnse gijzelaar. Beelden tonen hoe ze aan de grenspost worden toegejuicht door omstaanders.

Lees meer »
Mo how zeg
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Mo how zeg

‘Ze kan haar West-Vlaamse accent – ze woont in Harelbeke – niet helemaal wegstoppen.’ Mo how zeg. De allereerste kritiek op Melissa Depraetere als verse Vooruit-voorzitter kon tellen. Je hoort blijkbaar een beetje dat ze niet uit Antwerpen komt…
The post Mo how zeg appeared first on KW.be.

Lees meer »
Politie voert onderzoek naar BMW zonder nummerplaten die kort na inbraken rondreed in Houthulst
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Politie voert onderzoek naar BMW zonder nummerplaten die kort na inbraken rondreed in Houthulst

Politiezone Polder doet een oproep naar getuigen of mensen die meer info hebben over een zwarte BMW 5-serie die afgelopen weekend meermaals opgemerkt werd tussen Houthulst en Staden en zonder nummerplaten reed. Eerder vrijdag werd op drie plaatsen ingebroken in Houthulst.
The post Politie voert onderzoek naar BMW zonder nummerplaten die kort na inbraken rondreed in Houthulst appeared first on

Lees meer »