Krantenkoppen

Dystopische serie ‘Black Mirror’ krijgt zevende seizoen op Netflix

De dystopische serie ‘Black Mirror’ krijgt een zevende seizoen. De cast is nog niet bekend, maar opnames beginnen volgens entertainmentwebsite Variety later dit jaar. Verdere details over de serie, zoals de onderwerpen en het aantal afleveringen, worden ook nog stilgehouden.

Meer krantenkoppen in België

Eén bocht, één jaar, drie ongevallen, stad belooft wegmarkering, bewoners radeloos: “Is er wel een oplossing?”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Eén bocht, één jaar, drie ongevallen, stad belooft wegmarkering, bewoners radeloos: “Is er wel een oplossing?”

Zondagavond was het wééral prijs. Een bestuurder verloor de controle over het stuur in de flauwe bocht van de Lauwestraat in Rekkem en reed een geparkeerde wagen aan. Het derde ongeval al in nog geen jaar tijd. De stad belooft een witte lijn aan te brengen, maar inwoners vragen meer. “Waarom geen fietssuggestiestroken?”
The post Eén bocht, één jaar, drie

Lees meer »
Pastoor ontslagen nadat voormalige Disney-ster sexy videclip opneemt in kerk
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Pastoor ontslagen nadat voormalige Disney-ster sexy videclip opneemt in kerk

De Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter (24) scoort een hit met haar laatste clip, maar die zorgt voor afschuw bij een Amerikaans bisdom. Zo is nu een pastoor uit zijn functie gezet omdat hij de voormalig Disney-ster opnames liet maken in zijn kerk. Het bisdom vindt het resultaat zo fout dat het gebouw opnieuw “geheiligd” moest worden. Carpenter heeft alvast een

Lees meer »
Ex-speler Aaron Bruning is T2 van KSC Blankenberge: “We scoren boven verwachtingen”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Ex-speler Aaron Bruning is T2 van KSC Blankenberge: “We scoren boven verwachtingen”

Onder leiding van Steve Swaenepoel promoveerde Sporting Club afgelopen kampioenschap naar de nationale reeksen en won het de beker van West-Vlaanderen. De sportieve baas wist dat hij zou vervangen worden. Steven Van Moeffaert, speler tot het laatste moment, volgde hem op.
The post Ex-speler Aaron Bruning is T2 van KSC Blankenberge: “We scoren boven verwachtingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »
Diamant voor Gabriël en Marie-Jeanne
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Diamant voor Gabriël en Marie-Jeanne

Gabriël Callewaert en Marie-Jeanne Van Gampelaere zijn naar aanleiding van hun zestigste huwelijksverjaardag ontvangen in het gemeentehuis. Gabriël werd in Roeselare geboren op 27 september 1938, Marie-Jeanne op 2 november 1941 in Dentergem. Ze leerden elkaar kennen tijdens een opendeurdag in de landbouwschool in Tielt, en later op de kermis. Ze trouwden in Dentergem op
The post Diamant voor Gabriël

Lees meer »
Emily Ratajkowski onder vuur voor fatshaming: “Hoe smakeloos, je zult nooit weten hoe het voelt om zwaarder te zijn”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Emily Ratajkowski onder vuur voor fatshaming: “Hoe smakeloos, je zult nooit weten hoe het voelt om zwaarder te zijn”

Topmodel Emily Ratajkowski (32) ligt onder vuur vanwege enkele foto’s die ze deelde van haar fotoshoot voor de Franse krant ‘Le Monde’. Volgens diverse volgers zou ze zich schuldig maken aan fatshaming met name in het tweede beeld, waarin ze poseert met een jeans die ze opentrekt om te laten zien hoeveel te groot de broek is. “Dat is echt

Lees meer »
Thibaut Cloet baat winterbar uit op Ieperse kerstmarkt: “Barski is een project voor meerdere jaren”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Thibaut Cloet baat winterbar uit op Ieperse kerstmarkt: “Barski is een project voor meerdere jaren”

Samen met zijn schoonbroer Jonas Verfaillie baat Thibaut Cloet vijf weken lang de winterbar Barski op de Ieperse kerstmarkt uit. Ook al heeft Thibaut wel een beetje ervaring in de horeca, het blijft een groot avontuur voor de 32-jarige energietechnicus en ex-voetballer.
The post Thibaut Cloet baat winterbar uit op Ieperse kerstmarkt: “Barski is een project voor meerdere jaren” appeared

Lees meer »
Kerstcorrida trekt alle registers open
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Kerstcorrida trekt alle registers open

De gemeente Deerlijk beleeft in het weekend van 16 en 17 december haar sportieve hoogdagen met de Kerstcorrida. De massaloop voor het goede doel staat voor de 40ste keer op het programma en wordt een tweedaagse. De organisatoren rekenen stilletjes op een nieuw deelnemersrecord. Twee sportieve hoogdagen in plaats van één. Er zal dit jaar
The post Kerstcorrida trekt alle

Lees meer »