Krantenkoppen

Economische Inspectie roept op om extra waakzaam te zijn voor fraude tijdens Black Friday

De Economische Inspectie heeft dit jaar al bijna 7.000 meldingen binnengekregen over frauduleuze webshops. Dat blijkt uit cijfers van de FOD Economie, die consumenten aanraadt om voorzichtig te zijn bij commerciële acties tijdens Black Friday.

Meer krantenkoppen in België

‘Temptation Island’-presentator Rick Brandsteder trekt in bij moeder na afkickperiode: “Zijn huis staat al te koop”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

‘Temptation Island’-presentator Rick Brandsteder trekt in bij moeder na afkickperiode: “Zijn huis staat al te koop”

Na enkele dronken, problematische incidenten, waaronder het betasten van een vrouw en uit een voetbalstadion gezet worden, was de maat voor Rick Brandsteder (39) zelf vol. Hij trok naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika om zijn alcoholverslaving aan te pakken. En nu, tien maanden later, gooit hij zijn leven over een andere boeg. “Rick woont nu bij mij in’, bevestigt zijn

Lees meer »
Els Ampe over ‘Game of Thrones-strijd’ bij Open Vld: “Ik volg het met stijgende verbazing, niet met leedvermaak”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Els Ampe over ‘Game of Thrones-strijd’ bij Open Vld: “Ik volg het met stijgende verbazing, niet met leedvermaak”

Vlaams Parlementslid Els Ampe (ex-Open Vld) kijkt met “stijgende verbazing” naar de strijd om ministerposten en lijsttrekkers bij haar voormalige partij. Dat zegt ze in een dubbelinterview met de nieuwssite ‘Bruzz’. “Het bevestigt alleen maar het beeld van de partij als familiebedrijf, waar een soort Game of Thrones-strijd heerst tussen de verschillende huizen.”

Lees meer »
Anderlecht zwoegend naar winst in Brusselse derby
De Standaard
De Standaard

Anderlecht zwoegend naar winst in Brusselse derby

Het heeft Anderlecht bloed, zweet en tranen gekost, maar uiteindelijk heeft het RWDM toch aan de kant kunnen zetten. Na driekwart wedstrijd stond het nog 0-1, maar Dreyer en Vazquez zorgden voor de 2-1 zege. In Leuven trok Ferran Jutglà Club Brugge over de streep (0-1). Gent eindigde de zegereeks van leider Union met een 1-1 gelijkspel. KV Mechelen deed

Lees meer »
Mannen moet elkaar 250 euro betalen na zwaar gevecht in cafetaria van Dunepark in Oostduinkerke
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Mannen moet elkaar 250 euro betalen na zwaar gevecht in cafetaria van Dunepark in Oostduinkerke

Een 41-jarige man uit Luik en de ex-uitbater van cafetaria Pacific op camping Dunepark in Oostduinkerke moeten elkaar 250 euro schadevergoeding betalen voor een fiks gevecht. De ene bedreigde de ander met een botermesje, en de andere sloeg met een barkruk. Beiden werden veroordeeld voor wederzijdse slagen.
The post Mannen moet elkaar 250 euro betalen na zwaar gevecht in cafetaria

Lees meer »
Grondwettelijk Hof bevestigt verbod op tabaksautomaten
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Grondwettelijk Hof bevestigt verbod op tabaksautomaten

Het Grondwettelijk Hof heeft donderdag het beroep tot vernietiging van het verbod op de verkoop van tabaksproducten via automaten verworpen. Het vindt het verbod redelijk verantwoord gelet op de aanzienlijke risico’s voor de volksgezondheid. Het beroep was ingesteld door een verdeler van tabaksautomaten in horecazaken, die zich de grootste van het land noemde.

Lees meer »
Fiscus viseert té handige harry’s op de vastgoedmarkt
Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Fiscus viseert té handige harry’s op de vastgoedmarkt

De fiscus gaat volgend jaar streng controleren op het maken van forse winsten bij de “snelle wederverkoop van onroerende goederen”. Denk aan een vervallen rijhuisje dat voor een prikje wordt gekocht en opgeknapt voor vele tienduizenden euro’s meer wordt doorverkocht.

Lees meer »
Sinds 1 jaar heeft illustrator Hanne (32) eigen bedrijf ‘Hanmade’: “Ik wil me goed voelen bij wat ik teken”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Sinds 1 jaar heeft illustrator Hanne (32) eigen bedrijf ‘Hanmade’: “Ik wil me goed voelen bij wat ik teken”

Geboortekaartjes, familieportretten, muurschilderingen of logo’s: Hanne Latruwe (32) uit Kortrijk doet het allemaal. Met Hanmade stampte ze dit jaar haar eigen bedrijfje als illustrator uit de grond. “Soms kan ik nog steeds niet geloven dat ik geld verdien met wat ik het liefste doe.”
The post Sinds 1 jaar heeft illustrator Hanne (32) eigen bedrijf ‘Hanmade’: “Ik wil me goed

Lees meer »
VIVES-studenten kapen Hotel Les Dunes voor wintereditie Trammelant: “Unieke eenmalige beleving”
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

VIVES-studenten kapen Hotel Les Dunes voor wintereditie Trammelant: “Unieke eenmalige beleving”

Fans van Trammelant komen voor één keer ook aan hun trekken in de donkerste maand van het jaar: een groep tweedejaarsstudenten van VIVES LoReCa kaapt in de week van 11 tot 17 december Hotel Les Dunes voor een heuse ‘Winter Trammelant’. De gasten worden een week lang ondergedompeld in een onvervalste belle époquesfeer, compleet met zwierige kostuums, afternoon tea en

Lees meer »