Krantenkoppen

Een “pitbull met empathie” of toch de klimaatpaus? Wie volgt Mark Rutte op als minister-president?

De Nederlanders trekken woensdag naar de stembus om het tijdperk na Mark Rutte in te luiden. Die hield er na dertien jaar als minister-president mee op. Vier politici vechten nu onder elkaar uit wie in zijn voetsporen treedt.

Meer krantenkoppen in België

Tien volle Sportpaleizen in amper één uur tijd. Koen en Kris keken met open mond naar hun ‘Whatsapp-groepje’: “Vlaanderen heeft ons hard ontroerd”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Tien volle Sportpaleizen in amper één uur tijd. Koen en Kris keken met open mond naar hun ‘Whatsapp-groepje’: “Vlaanderen heeft ons hard ontroerd”

“We stonden te trillen op onze benen. Met letterlijk knikkende knieën.” Amper enkele uren nadat Vlaanderen hen met 120.000 verkochte tickets liefdevol aan de borst drukte, kunnen de broers Koen en Kris Wauters het zelf met moeite geloven. Het worden tien volle Sportpaleizen, concerten waarvan HLN trotse partner is. “We hadden stoute dromen, maar nu voelen we vooral dankbaarheid.”

Lees meer »
Jarenlang leegstaande woning op Steenakker in Wervik tegen de vlakte
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Jarenlang leegstaande woning op Steenakker in Wervik tegen de vlakte

Op de Steenakker middenin het stadscentrum van Wervik is de afbraak van een al jarenlang leegstaande woning volop aan de gang. De slopingswerken worden uitgevoerd door Derry Deprez uit Zonnebeke. Er komt een nieuwbouw met twee woningen voor mensen met een beperking. Het Woon- en Zorgbedrijf Wervik is op zoek naar een externe partner. “De onderhandelingen lopen nog”, zegt voorzitter

Lees meer »
Halve thuiscross voor Miles Gevaert in Kortrijk
Krant van West-Vlaanderen
Krant van West-Vlaanderen

Halve thuiscross voor Miles Gevaert in Kortrijk

Kuurnenaar Miles Gevaert rijdt zondag een halve thuiscross. Hij gaat van start in de Caps Urban Cross in Kortrijk, een wedstrijd van de X2O Trofee. Hij is bijzonder gemotiveerd en heeft er toch wel bewust naar gepiekt.
The post Halve thuiscross voor Miles Gevaert in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »