Krantenkoppen

Fan overleden na val bij concert Robbie Williams in Sydney

Een vrouw van in de zeventig die vorige week viel bij een concert van Robbie Williams in Sydney, is maandag aan haar verwondingen overleden. Een woordvoerder van het ziekenhuis waar de vrouw lag, bevestigt dat aan ‘The Guardian’.

Meer krantenkoppen in België

Waarom u straks zal opdraaien voor Black Friday
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Waarom u straks zal opdraaien voor Black Friday

Op het grote feest van de kortingen, schuiven veel bedrijven met lange tanden aan. “Black Friday is een zweepslag die onze logistieke keten na corona wel kan missen”, zeggen experts. Transporteconoom Roel Gevaers legt uit waarom u uiteindelijk zal opdraaien voor de hoge kosten en bedrijven getuigen over de impact van de koopjesdag. “Het is crossen en blijven crossen.”

Lees meer »
Politieagenten maken jacht op loslopend stokstaartje in Mol
VRT NWS
VRT NWS

Politieagenten maken jacht op loslopend stokstaartje in Mol

Enkele inwoners van Mol hebben een verdwaald stokstaartje gezien op straat, in de buurt van het station, en zetten daar beelden van op sociale media. Nadat het diertje was opgedoken op de parking van het politiecommissariaat, probeerden enkele agenten het tergeefs te vangen. Intussen bleek dat het stokstaartje was ontsnapt bij een privé-eigenaar.

Lees meer »
Meghan Markle heeft vrede gesloten met paparazzi: “Ze voelt zich duidelijk op haar gemak in hun aanwezigheid”
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Meghan Markle heeft vrede gesloten met paparazzi: “Ze voelt zich duidelijk op haar gemak in hun aanwezigheid”

Meghan Markle (42), die zopas haar comeback in de entertainmentwereld aankondigde, heeft geen moeite meer met paparazzi. Dat terwijl ze naar eigen zeggen uit het VK vertrok om te ontsnappen aan de meedogenloze Britse media. Een lichaamstaalexpert bevestigt in ‘Mirror’ dat Meghan volledig op haar gemak lijkt, wanneer er fotografen opduiken op straat.

Lees meer »
Influencer vindt froufrou iets te lang en zet er zelf de schaar in: “Noem één ding dat je beter niet doet voor je op date gaat”
Het Belang van Limburg
Het Belang van Limburg

Influencer vindt froufrou iets te lang en zet er zelf de schaar in: “Noem één ding dat je beter niet doet voor je op date gaat”

Jules Pepping maakte zich midden oktober klaar voor een eerste date, maar vond dat haar froufrou net iets te lang was toen ze in de spiegel keek. Hoewel sociale media vol staat met video’s die bewijzen dat zulke plannen wel eens fout kunnen lopen, besloot de Australische om de schaar in haar pony te zetten. “Noem één ding dat je

Lees meer »
VS voeren aanvallen uit op doelen in Irak, drie militieleden gedood
Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

VS voeren aanvallen uit op doelen in Irak, drie militieleden gedood

De Verenigde Staten hebben dinsdag aanvallen uitgevoerd op twee doelen in Irak, meldt het Amerikaanse Centrale Commando in het Midden-Oosten. Het zou gaan om “discrete precisieaanvallen” in reactie op “verschillende door Iran gesteunde aanvallen op Amerikaanse troepen in Irak”, aldus het Amerikaanse leger.

Lees meer »
Blauwe vinvis keert terug naar zijn habitat
De Standaard
De Standaard

Blauwe vinvis keert terug naar zijn habitat

Tientallen jaren geleden werden ze er volledig uitgeroeid door de walvisjacht, maar vandaag duikt de blauwe vinvis opnieuw op in de Indische Oceaan in de buurt van de Seychellen. Het grootste dier ter wereld lijkt aan een comeback bezig.

Lees meer »
Hoe zullen onze kinderen en kleinkinderen het begrotingstekort voelen? En waarom krijgen we het niet onder controle? Begrotingsautoriteit analyseert
Het Laatste Nieuws
Het Laatste Nieuws

Hoe zullen onze kinderen en kleinkinderen het begrotingstekort voelen? En waarom krijgen we het niet onder controle? Begrotingsautoriteit analyseert

De Europese Commissie tikt België op de vingers. Ons land heeft de op één na slechtste begroting van de eurozone. Welke sancties hangen ons boven het hoofd? Wat moet er gebeuren om het tij te keren? En wat zijn de gevolgen voor u en uw kroost, beste lezer? Begrotingsautoriteit Herman Matthijs (UGent en VUB) antwoordt. “Het hoofdprobleem zit federaal.”

Lees meer »